Feedback Forum en Campagne Zoeker

24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#1
Zoals je ziet zijn we live.

Input is welkom!

Volgende staat al op de agenda:
- Wijzigingen in vergoedingen van campagnes in de campagne zoeker duidelijk maken, zodat je kunt zien of het een verhoging of verlaging is.
- Inlog voor bureaus om de door hun beheerde campagnes te kunnen editen
- Voor 16 juni moeten zoveel mogelijk netwerken in de campagne zoeker. Daarna is posten van campagnes op het forum niet meer toegestaan. Hierover krijgen alle netwerken en bureaus persoonlijk vandaag een mail.

Meer input is welkom en gaat mee voor de volgende update waarschijnlijk volgende maand.
 
22 apr 2006
810
1
18
inspiredmedia.nl
#2
Ziet er stukken beter uit Aart! (Y)

Wellicht verstandig om bij de campagne zoeker als je zoekt op een categorie, dat er dan ook per programma staat bij welk netwerk deze is aangesloten.
 

Solc

Nieuw lid
13 okt 2008
109
0
0
www.midsol.nl
#3
Ziet er goed uit Aart! Goed bezig!

Bestaat er in de nieuwe versie van dit forum een mogelijkheid om ergens de nieuwste topics/gewijzigde topics te zien? Nu zie ik alleen de nieuwste berichten als optie, maar een lijst met topics met nieuwe reacties etc zou handig zijn.

De campagnezoeker werkt top! Alleen de linkjes in de RSS linken nog naar beta.affiliateforum.nl
 

Solc

Nieuw lid
13 okt 2008
109
0
0
www.midsol.nl
#4
Ook wou ik een nieuwe avatar uploaden, maar kreeg deze melding:

De bijlage-upload-directory is niet schrijfbaar. De bijlage of avatar kan niet worden opgeslagen.
 
S

svteg

Guest
#5
Ik heb het de hele dag al stiekem gevolgd, lekker fris forum, en met deze campagnezoeker zal dit forum steeds belangrijker worden, voor affiliates, netwerken en merchants. Mijn wens (al eerder gezegd, maar hier nog even zwart op wit) is dat de we campagnes ook van commentaar kunnen voorzien. Voorkeur gaat uit naar leden van dit forum die een van te voren ingesteld minimum aantal berichten heeft, om eenvoudige strontgooierij te voorkomen. Mits op een volwassen manier ingezet zal dit affiliatenetwerken en merchants altijd scherp houden, wat weer beter is voor alle partijen.
 
2 mrt 2009
183
0
16
#6
De campagne zoeker rss staat inmiddels goed!

Het forum rss zal ik nog even naar kijken.
Ook het uploaden van de avatar zal zo gefixt moeten zijn.
 

Trader

Nieuw lid
14 mrt 2008
140
0
0
www.imbull.com
#7
Ziet er stuk professioneler uit, ik zou alleen zo'n 50% van de forum onderdelen / boards wissen. Het is allemaal wat lastig te overzien, lijkt Hyves wel! :)
 
S

svteg

Guest
#8
Trader zei:
Ziet er stuk professioneler uit, ik zou alleen zo'n 50% van de forum onderdelen / boards wissen. Het is allemaal wat lastig te overzien, lijkt Hyves wel! :)
Er mist wel wat overzicht inderdaad, het is ver scrollen naar benee. Ik heb nu 2 subboards ingeklapt, het is nu wel te overzien. Past ten minste op 1 verticaal scherm nu.
 

rexp

Nieuw lid
5 nov 2007
185
0
0
www.hotelinantwerpen.nl
#9
Wat mij stoort is dat 'Laatste bericht' vetgedrukt staat in de laatste kolom van de forum index. Voorheen vielen 'vandaag' en 'gisteren' meer op, zodat je snel kon zien of er recente posts in een board waren.
 
2 mrt 2009
183
0
16
#12
Een flink aantal zullen binnenkort weg gaan aangezien daar de campagne zoeker nu voor is.

Bedankt voor de bugs en complimenten!
 
22 apr 2006
810
1
18
inspiredmedia.nl
#13
Kunnen wij ook in de recente berichten lijst het zo instellen dat we geen campagnes er tussen gaan zien? Dat zou mij een boel schelen, aangezien ik de mailtjes wel krijg en anders wel even op de merchant's site kijk.
 
24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#14
Klaas Koopman zei:
Kunnen wij ook in de recente berichten lijst het zo instellen dat we geen campagnes er tussen gaan zien? Dat zou mij een boel schelen, aangezien ik de mailtjes wel krijg en anders wel even op de merchant's site kijk.
Vanaf 16 juni mogen netwerken en bureaus geen nieuwe campagnes en updates meer posten dus dan is het probleem opgelost. Doel is nu om iedere partij in de campagnezoeker te krijgen en daarvoor is dus een overbruggingsperiode tot 16 juni ingesteld.
 

elja

Nieuw lid
16 aug 2009
535
0
0
#15
Sorry, wegens tijdgebrek niet alles gevolgd in de forum ontwerp perikelen.

Ik hoop toch dat er nog wel een plek is waar je de nieuwe campagnes kunt zien.
Ik heb er namelijk best wel wat aan gehad.

Lastige was alleen dat alles dubbel was, en door de ander items heen liepen.
 

formmailer

Uit Zweden...!
3 aug 2008
259
0
0
www.zwedenweb.com
#17
Misschien zou het nog wel handig zijn als we ook naar merchants kunnen zoeken in de campagnezoeker.
Als ik bijv. wil kijken wat de vergoeding van merchant x is, of bij welk netwerk deze zit kan het behoorlijk omslachtig zijn om 10 pagina's door te moeten worstelen (bijv voor de categorie reizen).

Verder ziet het er super uit. Top!
 

mdobro

Actief lid
12 sep 2005
2.377
0
36
www.daisycon.com
#18
tja wellicht ben ik gewoon te oud, maar het nieuwe design doet me pijn aan de ogen en vind ik erg onoverzichtelijk en slechtleesbaar. :-[

(wellicht ook omdat het niet meer daisycon-groen is, maar dat zijn we zelf ook al bijna niet meer... jeugdsentiment)

Die campagne zoeker is een prima idee al zitten hier nog wel wat haken en ogen aan die glad gesteken moeten worden (oa moet onze feed er nog in zo te zien :eek: ).Denk dat je ook nog wel een issue krijgt de vergoedingen glad te strijken en de definitie van cpl en cps duidelijk te krijgen over de netwerken heen.

Daarnaast hebben we door campagne zoeker minder mogelijheden ons te profileren (we steken er tijd in om al het nieuws te posten). Nu moeten we een nieuwe invulling vinden om te laten zien dat we het forum serrieus nemen. ;)
 
S

svteg

Guest
#19
Nog een verzoek om andere mobile plugin te installeren. Ik kan alleen maar lezen van de blackberry. Ik kan nergens inloggen, en of er nieuwe berichten zijn is ook niet te achterhalen.
 

azzor

Nieuw lid
4 sep 2009
16
0
0
#20
ziet er allemaal best leuk uit. nog enkele tips voor de campagne zoeker : netwerk bij de campagnes vermelden. En ook een mogelijkheid om achter campagnes te zoeken ( zo kan je ze vergelijken per netwerk bijvoorbeeld ) .