Inkomsten overzicht in 1 tool

NECAnGeL

Nieuw lid
1 mei 2008
80
0
0
www.ietsdoenofferte.nl
#1
Hallo Allemaal,

bestaat er een tool waar je de inkomsten kunt zien van de partijen waar je bent aangesloten.
Wij zijn namelijk bij zeer veel partijen aangesloten en hebben 3,5 miljoen producten op de website staan.
maar moet elke dag overal langs gaan om te kijken wat de inkomsten zijn.
Dit zou mooi zijn als dit vanuit in programma kan.
 
S

svteg

Guest
#2
Statsremote is wat door veel affiliates wordt gebruikt, zelf geen ervaring mee, wel genoeg over geschreven op dit forum: http://www.statsremote.com/
 
S

svteg

Guest
#4
Ten eerste zit ik niet bij heel veel partijen, en ten tweede krijg ik bijna alle partijen een mailtje binnen als er een sale is gedaan. Dus een gezamenlijk overzicht vind ik niet perse nodig.
 

wonkel

Nieuw lid
3 sep 2008
148
0
0
#5
Ja, dat bestaat. Het heet Statsremote, daar kun je in 1 keer alle inkomsten van alle netwerken zien waar je bij aangesloten bent, zowel voor Nederland alsook buitenlandse netwerken. Werk prima voor mij
 

NECAnGeL

Nieuw lid
1 mei 2008
80
0
0
www.ietsdoenofferte.nl
#6
Is dit de enige goede want zie wel een paar andere hier op het forum maar wil gewoon de beste dat scheelt ons veel tijd namelijk en een nadeel is dat het niet online is.

Is er een online tool voor ?
 

wonkel

Nieuw lid
3 sep 2008
148
0
0
#7
Ik heb nog geen andere (betere) kunnen vinden die alle netwerken aan kan. En statsremote werkt prima, in 1 overzicht alle inkomsten en evt. uitgaven. Is zeker het maandelijkse bedrag waard als je veel doet bij verschillende netwerken.
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#10
Ik gebruik excel. Is gratis; en in mijn geval nog een prima oplossing. Wel kost het 1x per maand wat werk om alles te registreren. Het levert ook veel op; bv of ik mijn doelen wel haal :)
 

wonkel

Nieuw lid
3 sep 2008
148
0
0
#13
Yep, Daisycon ligt eruit op dit moment bij Statsremote. Heb al contact gehad met Statsremote vorige week en in de volgende update aankomende week moet het weer werken.
 

HHM

Nieuw lid
7 jun 2010
83
0
0
www.nichewebsites.com.au
#15
Ik heb hetzelfde al een keer eerder gevraagd en StatsRemote op aanraden geprobeerd.
Doordat mijn inkomsten niet voldoende zijn om deze betaalde "app" aan te schaffen eerst even een Trial versie aangevraagd en dat werkte prima moet ik zeggen.

Ik gebruik momenteel Excel om alles een beetje bij te houden. Ben niet bij heel veel verschillende netwerken aangesloten dus dat maakt het overzichtelijk.

Succes!
 

ilmar

Nieuw lid
19 sep 2010
56
0
0
dfmanager.com
#16
Ik gebruik een spreadsheet bij Google Docs. Bijna zelfde functionaliteit als Excel en ik kan er altijd en overal bij. Ik voer gegevens nu per maand in. Wat ik mis zijn grafiekjes per dag/week/maand/jaar. Voor dat soort dingen moet je de gegevens waarschijnlijk in een database zetten. Zal eens kijken naar StatsRemote...
 

Jay

Nieuw lid
22 dec 2008
33
0
0
#18
Kreeg vandaag juist een mailtje dat Daisycon en M4N het weer zouden doen... ben benieuwd wat ik zo ga aantreffen..

edit: hier werkt alles naar behoren!
 

rmfloris

Nieuw lid
18 feb 2009
134
0
0
www.fotovergelijk.nl
#20
(Bijna) alle aanbieders hebben de mogelijkheid om de sales in te laten via een cronjob. Ik heb voor alle aanbieders een 'ophaal' functie zodat alle informatie netjes in mijn eigen database word geladen. Op het moment kijkt hij nog niet naar goedgekeurd/afgekeurd etc, maar je kan aan het einde van de week/maand een update doen van de laatste 30/60/100 dagen om een update hiervoor te krijgen.