Nieuwe WNF affiliate campagne: Geef de aarde door!

4 aug 2009
136
0
0
www.stormmc.nl
#1
Beste partners,

Vanaf vandaag is de nieuwe campagne "Geef de aarde door" binnen M4N live gegaan. Het thema voor deze campagne zijn de olifanten.

Wat gaat WNF doen met het geld vanuit het donateurschap?

- Tegengaan van illegale handel in ivoor
- Instellen en uitbreiden van beschermde leefgebieden
- Tegengaan van stroperij door training en samenwerking met de lokale bevolking

De vergoeding is ?16,88 CPS!

De aarde geeft ons alles. Geef de aarde door!

In het programma is nieuw materiaal beschikbaar gekomen. Alle inzichten en learnings uit de vorige campagne zijn hier in meegenomen. De landingpage voor de campagne vind je hier: Geef de aarde door

Heel veel succes gewenst met de nieuwe campagne! Als jullie vragen, opmerkingen of suggesties om de campagne te verbeteren hebben horen we het graag.

Storm Marketing Consultants is verantwoordelijk voor het dagelijkse management van de affiliate campagne van het Wereld Natuur Fonds. Voor vragen kunt u contact opnemen met Benjamin Vogelzang.

Via mail: vogelzang@stormmc.nl of telefoon: 050 - 210 28 58
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#2
Is er ook een internationale versie? Ik wil graag op een Engelstalige site (met internationaal publiek) een vergelijkbare campagne draaien van WWF...
 
4 aug 2009
136
0
0
www.stormmc.nl
#3
Ilya,

Wij zijn vanuit StormMC alleen werkzaam voor WWF Nederland. Ik zal bij WNF navragen of er ook internationale affiliate campagnes actief zijn. Kom hier op terug.

Heb je misschien ook ruimte om de campagne in NL op te pakken? Mocht je vragen hebben dan kan je mij bereiken via vogelzang@stormmc.nl of 050 - 210 28 58.

Groet, Benjamin
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#4
Hoi,

Ik wacht het af. Heb geen NL sites waar ik dit kan plaatsen, wel na een komend redesign, maar dat gaat nog wel wat maanden duren.