Online community bol.com Partnerprogramma

goes

Nieuw lid
30 dec 2010
24
0
0
#1
Beste Partners,

We willen binnen het Partnerprogramma graag een actieve online community creëren, waarin samenwerken en kennisdelen voorop staat. Het gebruik van Social Media is hiervoor uitermate geschikt. Sinds kort beschikt het bol.com Partnerprogramma daarom over een eigen Linkedin-groep en wordt er ook actief gebruik gemaakt van Twitter.

Volg het bol.com Partnerprogramma op Social Media
Naast ons streven om een actieve online community te creëren, willen wij onze partners op deze manier beter informeren over acties, nieuwe mogelijkheden binnen het partnerprogramma en interessante artikelen over Affiliate marketing.

Twitter
Via Twitter zullen we onze Partners op de hoogte houden van ontwikkelingen in het bol.com Partnerprogramma en Affiliate marketing. Onze intentie is om dit medium te gebruiken om een directe communicatie tussen het Partnerprogrammateam en onze partners te bevorderen.

Volg ons op Twitter via http://bit.ly/q2RSgj

Linkedin
Partners van het bol.com Partnerprogramma worden in de groep op de hoogte gehouden van de lopende campagnes en ontwikkelingen binnen het Partnerprogramma. Door het gebruik van dit platform willen we partners tevens de mogelijkheid bieden om elkaar te helpen, kennis te delen en te discussiëren over Affiliate marketing en het Partnerprogramma. We hopen hiermee niet alleen onze dienstverlening te verbeteren, maar ook de inzet van Affiliate marketing door partners naar een hoger niveau te brengen.

Als je de Linkedin Groep wilt bekijken ga dan naar http://linkd.in/othoxF en meld je direct aan.

Help jezelf, de andere partners en het Partnerprogramma en word lid. We kunnen allemaal wat van elkaar leren!

Met vriendelijke groet,

Het bol.com Partnerprogrammateam