Start een eigen affiliate webshop

euroracers

Euroracers affiliate websites
29 aug 2012
4
0
0
www.euroracers.nl
#1
Wilt u online ondernemen zonder risico's?

Start een affiliate webshop, door de combinatie van informatieve pagina's die interessant zijn voor uw bezoekers met een volledige affiliate webshop. Kunt u bezoekers aantrekken die gericht op zoek zijn naar een bepaald product of productgroep.

Door de combinatie met WordPress en WooCommerce maakt u gebruik van platforms die door miljoenen webmasters worden gebruikt en altijd up to date zijn.

Wij voegen hier een premium importeer plugin aan toe, zodat u de productfeeds slechts 1 keer in hoeft (te laten) stellen en vervolgens heeft u altijd de meest actuele producten in uw webshop.

De affiliate webshops zijn volledig zoekmachine geoptimaliseerd (SEO plugin van Yoast) en kunnen een onbeperkt aantal categorie en merk pagina's bevatten. Met deze pagina's kunt u ook weer gerichte bezoekers aan trekken.

Wij staan voor persoonlijke begeleiding van uw project, zowel voor aanvang als tijdens en na de oplevering, daarnaast hebben wij diverse instructie video's en handleidingen waarin wij uitleg geven over hoe u uw website verder kunt uitbreiden en inrichten.

Heeft u vragen bekijk dan onze website of neem contact met ons op.
https://www.euroracers.nl of http://www.affiliatewebshop.com

Mvg Arno Ebben
 
27 jul 2015
3
0
0
#2
Het is helaas een gegeven dat dit soort websites het in Google alleen maar moeilijker krijgen. Even verdienen zit er gewoon niet in. Ik zou het niet te rooskleuring voorstellen.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#3
nemo melius zei:
Het is helaas een gegeven dat dit soort websites het in Google alleen maar moeilijker krijgen. Even verdienen zit er gewoon niet in. Ik zou het niet te rooskleuring voorstellen.
Toegegeven, 't is maandag ook al is jouw tijd errug vroeg. Maar dat is nog geen reden om al te treurig in het leven te staan.

Je moet alleen wel onderscheid kunnen maken tussen posities en ondernemers.
Dit is een forum voor affiliate publishers in het bijzonder, dat Arno Ebben daarop laat weten dat hij een tool in de aanbieding heeft, is dus vrij logisch. Dat hij daarbij zijn producten met enig optimisme aanprijst, zegt alleen iets over zijn producten en niet hoe je er mee om gaat.

Wanneer een autoverkoper jou benadert met de mededeling dat hij een Lexus in de aanbieding heeft, maar dat je er best wel iemand mee kan aanrijden, laat zijn kandidatuur verkoop naar de kelder daveren.

Dan de positie van de ondernemer - die een publisher óók is - en kandidaat koper. Als ondernemer weet je op voorhand dat de verkopende website programmeur in het geheel onkundig is van wat dergelijke tools in handen van een publisher waard zijn. Zou hij/zij dat namelijk weten, was ie nooit gaan programmeren maar zelf publisher geworden. Dus uitlatingen van die gasten moet je op voorhand over slaan, met alle respect voor Arno ;)

Het is nog steeds mogelijk om winstgevende publisher-websites te maken en te managen. Absoluut.
Voor sommigen is dat een eitje, voor anderen "afdeling moeilijk". Zonder een deugdelijk plan van aanpak : onmogelijk. Zoals een bepaald parfum : het onderscheid tussen een man en een jongen. En naast parfum, kost het soms littekens op je ziel. Vereist ondernemerschap. ;D
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#6
Euroracers zei:
Wilt u online ondernemen zonder risico's?
Hoezo ondernemen zonder risico's? Al bied je de hele handel gratis aan, dan is de tijd die iemand eraan besteedt toch nog niet gratis? Je geloofwaardigheid neemt echt enorm toe als je niet met dat soort malle claims aan komt zetten. Daarmee trek je geen ondernemers maar mensen wier tijd inderdaad geen waarde heeft.