Tools voor handmatige invoer

29 aug 2013
2
0
0
#1
Dit hele forum draait ongeveer om affiliate marketing met behulp van datafeeds. Ik heb echter zelf een platform gebouwd dat zich juist richt op affiliate marketing sites voor branches waarbij de adverteerder niet beschikt over een webshop en datafeeds en dus zijn/haar diensten handmatig moet invoeren of waarbij offerte aanvragen de wijze van contact leggen is. Zo werkt bijvoorbeeld de hele uitjesbranche.

Zonder reclame te willen maken voor ons product, kennen jullie dergelijke platformen/tools? Altijd goed om je concurrentie te kennen...
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#2
Nee weet ik niet.

Dan even de vraag van mijnzijde:

Wat zijn de verschillen tussen TradeTracker-Store en WooCommerce (nl) en wat beveel je aan.

Loek
 

ouwesmurf

Nieuw lid
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#3
peterdebruijn : Dit hele forum draait ongeveer om affiliate marketing met behulp van datafeeds.
correctie : een klein deeltje maar. Er zijn aanzienlijk meer en andere onderwerpen gelukkig !!
Immers op zich is er niets leuks te ontdekken aan datafeeds. Zijn slechts tools om ergens te komen.

peterdebruijn : Zonder reclame te willen maken voor ons product, kennen jullie dergelijke platformen/tools? Altijd goed om je concurrentie te kennen...
Zonder reclame te willen maken, je weet toch waar dit forum mee bezig is ?
Je hoeft het niet op te dringen, maar vermelden en beschrijven is toch wel het minste .... er bestaan inderdaad vreemde vogels. Wil overigens niet zeggen dat we zoiets zouden willen aanschaffen, da's nou weer iets anders. Dan moet je je verdiepen in de wijze waarop wij willen/kunnen/moeten werken.

En qua concurrentie : in lijn met Wordpress is al het eerste wat makkelijk een rol speelt : Jigo shop, maar ik schat dat er zeker een honderdtal zijn.
"Eigenlijk niks dus" 8)

Loek : Wat zijn de verschillen tussen TradeTracker-Store en WooCommerce (nl) en wat beveel je aan.
Tradetrackerstore is voor affiliates, en WooCommerce is voor hoofdzakelijk adverteerders/merchants/zij die een produkt zelf willen verkopen.

Op zich zou je best wel iets aan TTS kunnen hebben, maar het vereist toch kennis van databases en het selecteren, het vereist kennis voor wanneer het verkeerd gaat, het heeft een beperkte maar niet simpel toegankelijke handleiding in het nederlands, en kan soms onbehoorlijk ingewikkeld zijn. Jammer, want het oorspronkelijke idee was best goed.

Uit het feit, dat er zo weinig over gepubliceerd is mag je afleiden, dat ondanks alle hulpmiddelen die er al verschenen zijn, de meeste collegae toch hun eigen tool hebben ontwikkeld.
Of niet durven erkennen, dat ze er maar vanaf hebben gezien.
De eerste groep is het grootst, en eigenlijk is het ook niet zo dramatisch ingewikkeld, met een beetje kennis van
PHP en MySql.
In een ver verleden heb ik in dit board al enkele scripts neergelegd, danwel delen daarvan. Maar je mag niet verwachten dat collegae belangeloos datgene wat zij zelf hebben bekokstoofd danwel gekocht, zomaar weggeven op een forum. Dat is vaak het dilemma, naast het feit, dat ieder een eigen wensenpakketje heeft. ;D

Maar vooral is het nodig om in te schatten wat je wilt en nodig hebt, en dat vertalen ( of betaald laten vertalen ) in een tool. 8)
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#4
Ouwe waar ben je toch mee bezig. Jouw antwoord is: er is niets of in mijn eigen la. En toen?

Ik ga lekker klussen met die TTS, komt sympa over. Kunnen we weer bakken met geld verdienen.

Karel
 

ouwesmurf

Nieuw lid
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#5
Karel / Loek : Jouw antwoord is: er is niets of in mijn eigen la. En toen?
Dat staat er niet.

Heb zelf met TTS gewerkt en heb hierboven geschreven wat de risiko's ervan zijn.

Ben sedert 2006 op dit forum aanwezig, toen was van de netwerken alleen Daisycon bereid om een script te leveren, alléén voor import. Sedertdien heb ik van alles en nog wat van anderen uitgeprobeerd en zelf geschreven, soms met succes, soms met verloren tijd. Hebben anderen ook gedaan.
Overigens heeft niemand sedertdien complete scripts op dit forum geplaatst. Logisch ook, snippets kan, die zijn overal inzetbaar mits iemand php begrijpt, afgerond kan nooit, zou een kopie van je eigen website zijn en voor niet-programmeurs volkomen onbegrijpelijk.

In een ander topic onder de title productfeeds in WP schrijf je :
Heb het stukje gelezen en al wat met Tradetracker-Store bezig geweest, zonder succes.

Ter voorbereiding van het verwerken in de site en alle tijd die ik ervoor nodig heb, wil ik graag weten:

Welke plugin kan ik het beste gaan gebruiken en daar mijn aandacht aan geven. Die resided en waar een goede, ook voor mij te begrijpen toelichting bij zit. Liefst in het Nederlands. Ik werk alleen met TradeTracker en Affilinet.

De plugin die heb gevonden is dus Tradetracker-Store, de volgende zou kunnen zijn de commerciele plugin van Woothemes, heb daar ooit eens een theme gekocht maar er geen gebruik van gemaakt. Ik hou de standaard TwentyTwelve van wp aan, een heerlijk programma overigens. En derde plugin ??

Ben benieuwd
Karel
"een goede, ook voor mij te begrijpen toelichting bij zit. Liefst in het Nederlands."
Bij vrijwel alle buitenlandse producten zul je geen Nederlands aantreffen en meestal niet een te begrijpen toelichting. Het effect van Woothemes heb ik elders aangegeven.

In voorgaande topics heb je duidelijk gemaakt dat techniek je hobby niet is.

Je zult toch moeten begrijpen dat ieder van ons iets maakt wat voldoet aan wat wij op het oog hebben.
Dat zal veelal afwijken van wat jij wilt.

Eerst schrijf je : "Heb het stukje gelezen en al wat met Tradetracker-Store bezig geweest, zonder succes."
En nu "Ik ga lekker klussen met die TTS, komt sympa over"

Wanneer jij niet weet wat je precies wilt,
is niemand van ons in staat om je te helpen daar waar nodig is en waar het kan.
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#6
Een goed werkzame webshop. Zo een van kassa!

In een ander forum heb ik een duidelijke handleiding voor die TTS gekregen en de boel aan de praat gekregen. Nu alleen nog snel een weekendje Parijs boeken van alles wat ik nu ga binnenhalen en .. zo zijn we weer boven Jannetje.

Karel