Tradedoubler: hoe lang duurt het?

dizzyX

Nieuw lid
29 jun 2010
9
0
0
#1
Hallo mede-affiliates! Eind vorig jaar ben ik zelf begonnen met een nieuwe website en ik heb me aangesloten bij Tradedoubler. Het doel van mijn website bestond eruit om in blogstijl geld te verdienen obv. affiliates. In het begin verdiende ik geen cent, maar sinds nieuwjaar gaat het steeds vlotter. Heb ondertussen al een 800 tal euro verdiend met enkel Tradedoubler en een 6-tal merchants bij wie ik mijn site succesvol kon aanmelden via tradedoubler.

Gisteren kwam ik op dit forum terecht en ik was verbaasd van alle negatieve reacties over tradedoubler. Ik had nog nooit stilgestaan bij het feit dat hun trackingsysteem niet goed zou werken. Maar, reacties zijn maar reacties, ik wil het met m'n eigen ogen ondervinden. Ik had een nieuwe pc nodig en heb die vanochtend via mijn eigen site besteld bij Dell, uiteraard via de tradedoubler link. Nu vraag ik me af, iemand enig idee hoe lang het duurt eer ik dat zal merken? Tradedoubler geeft voor vandaag immers nog geen verkopen aan, terwijl ik wel degelijk een pc heb besteld...

Mvg.
 

dizzyX

Nieuw lid
29 jun 2010
9
0
0
#4
Alles netjes ontvangen

Zo, nog even meedelen, vandaag alles netjes ontvangen. Ik blijf dus positieve ervaringen hebben met Tradedoubler.

Groeten!
 
22 okt 2010
3
0
0
www.pcstart.nl
#5
De tracking van Tradedoubler is soms wat ingewikkeld en vertragend, maar de stabiliteit van het netwerk is gelukkig wel goed en dat maakt natuurlijk het 'wachten' wel weer goed.
En als er iets mis gaat kun je het altijd even aan ze voorleggen.
We hebben gehoord dat ze klachten over tracking / het meten van Sales bij Tradedoubler serieus bekijken. Hier dus (tot op heden) positief over de tracking.