Tradetracker al bijna hele dag down?

elja

Nieuw lid
16 aug 2009
535
0
0
#21
Ik vind het al vreemd dat je er van uit gaat dat die impressies kloppen. Ik heb her en der webjes met al heel erg lang 0 impressies en wel kliks.

Ik ga er al heel erg lang van van uit dat die impressie-tool grote onzin was.
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#22
Tja... ik mag er toch vanuit gaan dat ze het niet voor niks aanbieden. Tot nu toe nog niet eerder aanleiding gehad de statistieken die zij meten in twijfel te trekken, totdat het mij toevallig opviel dat een paar sites meer impressies dan kliks hadden (toen ging het belletje wel rinkelen). Verder baseer ik mij niet/nooit op stats van TT, maar door dit topic besloot ik eens een paar uurtje te vergooien en er eens in te duiken :)
 

elja

Nieuw lid
16 aug 2009
535
0
0
#23
Bij mij is het 0 vieuws of het lijkt wel redelijk.
Nog niet rare getallen gesignaleerd. Het is meer zoiets, als het signaleren staat aan, of het staat niet aan.

Ik heb nooit zo genoteerd weke sites het zijn. Maar ik meende dat dit maar een paar sites betrof. Maar nu zijn het er wel een hoop zie ik, waarvoor dit opgaat.
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#24
Kreeg zojuist een berichtje van TT. Impressies worden alleen op bannermateriaal etc gemeten, niet op feeds en tekstlinks/deeplinks. Dit verklaart wel eea, want ik gebruik nauwelijks banners....
 
#26
Beste publishers,

Zoals u wellicht heeft opgemerkt was er dit weekend een vertraging in de rapportages. Deze vertraging heeft geen invloed gehad op de tracking servers. De meting van impressies, leads, sales en kliks is niet beïnvloed. Wij vinden het spijtig dat dit juist in dit weekend heeft plaatsgevonden. Ondanks dit feit kunnen we wel melden dat we dit weekend een recordomzet hebben behaald.

Inmiddels zijn alle problemen verholpen en geven de rapportages de actuele data weer. Lijkt dit bij u niet het geval dan horen wij dit graag via ons support e-mail adres: affiliate.support.nl[at]tradetracker.com.

Onze excuses voor eventueel ongemak!
 
18 mrt 2008
341
0
0
www.showbizzsite.be
#29
Als 't goed is, moet het ook gezegd worden! Ze hadden het iets vroeger mogen communiceren. Ik kreeg van TT België een mail met uitleg (hoewel ik er niet echt last van had), dat had TT NL eigenlijk ook naar alle affiliates mogen sturen.
 

TD

Nieuw lid
25 jul 2010
90
0
0
www.goedkoper.com
#30
showbizzsite zei:
En nu hoor je niemand van de klager nog. In jullie plaats had ik geschreven: "Bedankt Tradetracker voor de feedback."
wat ben jij een vermoeiend persoon zeg. niemand liep hier te klagen maar gewoon hun ervaringen te delen omdat voor vele dit een belangrijk weekend was. vrij logisch om dan op een dergelijke forum even ervaringen van mede affiliates te vragen.
 

Kier

Nieuw lid
15 jan 2011
56
0
0
#34
Dus ik moet een bedankje geven voor het feit dat ze problemen hebben gehad en daar na een dag over gecommuniceerd hebben?

Ik ben gewend om een bedankje te geven als iets foutloos is verlopen.. niet bij iets wat fout is gelopen en waar men vervolgens excuses voor aanbiedt.

Overigens heb ik de verschillen in de statistieken al vaker gemeld bij TT en niet alleen nav de laatste problemen.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met TT maar ervaringen uit het verleden (bij andere tussenpartijen) hebben mij geleerd om zeer kritisch naar de statistieken te (blijven) kijken.