Datingleads.nl - Promoot Exclusieve Nederlandse Datingsites!

15 jul 2015
2
0
0
#1
Datingleads.nl is het nieuwe dating affiliate programma voor Nederlandse affiliates.

NIEUW: Verdien tot EUR 6,00 per nieuwe aanmelding of 25 euro per sale! Check http://datingleads.nl voor meer informatie!

Exclusieve Deals
Je kunt bij Datingleads.nl exclusieve datingsites promoten. Deze datingsites vind je op geen enkel ander affiliate-netwerk en zijn nergens anders te promoten. Alleen affiliates van Datingleads.nl werven leden voor deze exclusieve datingsites. Dit betekent een hogere conversie, je campagnes verzadigen minder snel en je ontvangt een hogere payout.

Unieke Landingspagina’s
Al onze exclusieve datingsites hebben unieke landingspagina’s. Maar ook voor de sites die je al kent, krijg je van ons unieke landingspagina’s om te promoten. Deze landingspagina’s hebben een hoge CTR/CVR en sluiten natuurlijk perfect aan op de datingsites. Onze designers zijn dagelijks bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze landingspagina’s.

Hoge Payouts
We hebben het al een aantal keer genoemd, maar het is dan ook een van de belangrijkste aspecten van Datingleads.nl. Wij streven altijd naar de hoogste payouts voor onze affiliates. Omdat wij een hechte samenwerking hebben met de belangrijkste Nederlandse dating partijen garanderen wij altijd de beste payouts.

Europese GEO targeting
Of je nu eigen bezoekers hebt of je bezoekers inkoopt via media buys, iedere affiliate heeft buitenlandse bezoekers. Normaal gesproken converteren buitenlandse bezoekers niet of nauwelijks. Met de automatische GEO targeting tool van Datingleads.nl stuur je je buitenlandse bezoekers naar de best converterende sites binnen hun GEO. Zo vind je bij Datingleads.nl datingsites uit België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland en meer...

Flexibele Betalingen
Cashflow is belangrijk voor ieder groeiend bedrijf. Omdat wij graag meedenken met onze affiliates, betalen wij snel uit. Affiliates worden standaard aan het eind van de maand uitbetaald, maar dit kan op termijn wekelijks en zelfs twee-wekelijks als de cashflow daarom vraagt.

24/7 Affiliate Support
Onze support bestaat uit ervaren affiliate-managers, met een rijk verleden in de affiliate wereld. Niet alleen voor technische support in het systeem, maar ook voor tips en tricks om het beste uit je bezoekers te halen kun je bij onze support terecht.


Wil jij ook geld verdienen met Datingleads.nl? Kijk op http://datingleads.nl en meld je snel aan!


Twijfel je nog? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. Wij helpen je graag verder.

Skype: olaf.datingleads
E-Mail: olaf@datingleads.nl

Olaf - Datingleads.nl