aangeboden: unieke posities Schoolpagina

hanseman

Nieuw lid
28 okt 2007
40
0
0
#1
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
SCHOOLPAGINA.NL
2 UNIEKE BANNER POSITIES VOOR 12 MAANDEN: 01-08-2009 TOT 01-08-2010
FIXED PRICE AAN DE HOOGSTE BIEDER.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Omschrijving
Schoolpagina is de grootste gratis reüniewebsite van Nederland. Aan Schoolpagina is een netwerk verbonden van tientallen reüniewebsites, waarmee scholen hun reünie organiseren. Schoolpagina is volledig gratis voor gebruikers: ze kunnen een uitgebreid profiel aanmaken, maar ook gratis contact met elkaar opnemen. De site kent een gelijke verdeling tussen mannelijk en vrouwelijk bezoek. De nadruk ligt op de leeftijdsgroep 20-49 maar verschuift langzaam naar 40+. De Schoolpagina bezoeker heeft veelal een koopwoning, geeft bovengemiddeld aan goede doelen en houdt van reizen en vakanties. Schoolpagina groeit structureel. Vergelijk eerste 3 maanden 2008 met eerste 3 maanden 2009: 75% meer bezoeken en 35% meer impressies. Deze lijn van groei is gestaag. Bron: Google Analitycs periode jan 2009 - maart 2009 (rapporten beschikbaar voor geïnteresseerden.)

----------------------

Reacties naar:
even een PM
 
W

Wim

Guest
#4
Ok, 1 prijs voor 2 ads maar dat is dan nog steeds 1500000 views want de tweede is per unieke bezoeker 1 x en op dat moment staat de ander ook nog steeds in de hoek. (Voor mij een beetje 1 view)
En buiten dat werken pagepeels zo verschrikkelijk slecht.
 
#6
hanseman zei:
Jij bent blijkbaar niet mijn doelgroep ;)
Misschien ben IK je doelgroep wel.
Hoor van alles over ''duur'' maar zie nergens een prijs.

Moet wel een partner deal worden en ik heb ruimte op www.marktgigant.nl www.autozoeker.net www.totaalzoeker.com www.vakman-pagina.nl en nog een paar (100) sites

Oh ja, van betalen wordt je arm en dat willen we elkaar vast niet aandoen dus als je dagelijks een half miljoen pageviews wil dan kun je me mailen op a.kers@marktgigant.nl

Wij hebben meer bezoekers en jij hebt een prima doelgroep. Dus meer dan een heel goede fles whisky heb ik er niet voor over en dan sta ik er nog op dat we die samen legen :)

Arie