ACTIE: Nu tijdelijk ? 2,- fixed fee & ? 0,10 CPC bij TNT Kadowinkel

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#1
TNT Post Kadowinkel Moederdag Actie. Nu tijdelijk ? 0,10 CPC en bovenop de huidige commissie nog eens ? 2,00 fixed fee extra per transactie.

Specifiek beeldmateriaal ter ondersteuning van de Moederdag-actie (dat allemaal deeplinkt naar de speciale Moederdag-landingspagina) is verkrijgbaar vanaf maandag 27 april. Nieuwe banners, tekstlinks en email templates dragen bij aan een verhoogde conversie!

Wil jij ook bijdragen aan het succes en extra geld verdienen met deze actie? Meld je dan snel aan en plaats het actiemateriaal op je website!

Let op: deze actie geldt van 27 april t/m 8 mei.

Log hier in voor je account en ga naar de affiliates corner voor het linkmateriaal.
of meld je direct aan!

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fb.ds1.nl%2F870%2F52527%3Fwi%3D26252%26ws&hash=8f1cb03e8e3b7e6d3643029108cfbd7d
 
26 jan 2008
255
0
0
#2
Is die 0,10 CPC alleen geldig voor de moederdag banners of ook voor deeplinks e.d.?

Ah ik lees nu pas dat het vanaf 27 april geldig is. Daarom zag ik het niet direct in mijn account...
 
27 mrt 2009
200
0
0
#3
Beste, krijg ik deze ook als ik het via Tradedoubler doe? Vorige x werd mij een hogere beloning in het vooruitzicht gesteld als ik het via Daisycon zou plaatsen. Verder leuke actie hoor, ik promoot graag CPA en klik. Bedankt alvast,
 
27 mrt 2009
200
0
0
#5
ok Thx! Maar ook aan de "achterkant"? Vorige keer kon ik via Conversive meer krijgen als ik het via jullie zou doen. Maar misschien kan ik beter even pm'en. Ik pm wel even. Tot zo.
 
R

RemcoE

Guest
#6
Beste loggerboy,

Conversive beheert de affiliate programma's van onze adverteerder op eenduidige manier. Het voortrekken van een netwerk heeft voor ons geen meerwaarde, simpelweg omdat wij gebaat zijn bij een eerlijke en langdurige samenwerking met alle affiliate netwerken. Ik apprecieer het niet dat jij dit doet want het is niet juist.

Tijdens de Valentijnscampagne hebben wij zelfs verschillende extern geworven affiliates bij TradeDoubler ondergebracht.

Als je vragen hebt kan je die aan mij persoonlijk stellen.

Met vriendelijke groet,

Remco Evers
 
27 mrt 2009
200
0
0
#7
Wat een rare reactie geef jij zeg!?! Ik heb vorige keer wel degelijk een voorstel gekregen. En wat heb ik te maken met "Tijdens de Valentijnscampagne hebben wij zelfs verschillende extern geworven affiliates bij TradeDoubler ondergebracht."? Waar gaat dit over? Ik vraag alleen maar naar een vergoeding, wat jullie verder met tradedoubler doen met je echt zelf weten hoor.

En wat apprecieer je niet? Dat ik Daisycon een vraag stel? Wat heb jj daar mee te maken. Ik heb allang ge-pm't met Daisycn. Gaat je overigens verder ook niks aan, jullie zijn gewoon een mediabureau en beheren niet mijn account bij welk netwerk dan ook. Maar ik ben nu wel klaar met jou, en die flut campagne van je. Je zoekt het verder maar uit
 
10 dec 2008
141
0
0
#8
@ loggerboy:

http://www.conversive.nl/informatie/adres_route.php

http://www.daisycon.com/?act=contact/index

Bekijk de adresgegevens en trek je conclusies. ::)
 
24 aug 2005
831
0
0
#9
Die hoef je niet te trekken, is namelijk bij alle netwerken wel bekend dat Conversive in hetzelfde gebouw zit als Daisycon.

En als je wilt schelden doe dat lekker per mail of pm, maar niet hier.
Dank u
 
10 dec 2008
141
0
0
#10
Re: ACTIE: Nu tijdelijk € 2,- fixed fee & € 0,10 CPC bij TNT Kadowinkel

jvanhaaften zei:
Die hoef je niet te trekken, is namelijk bij alle netwerken wel bekend dat Conversive in hetzelfde gebouw zit als Daisycon.
@janhaaften: Ik vind je nuance in deze nogal vreemd, Daisycon en Conversive delen gewoon dezelfde brievenbus! En dat bij de netwerken dit bekend is betekend nog niet dat dit ook voor de merchants en affiliates het geval is.
 
24 aug 2005
831
0
0
#11
Wat is het probleem nu? Conversive doet zaken met een aantal netwerken en indien ze een affiliate benaderen heeft deze de keus uit de netwerken waar de campagne actief is.

Het zou wel heel erg korte termijn denken zijn als ze Daisycon voor zouden trekken, vind je niet?
 
27 mrt 2009
200
0
0
#12
Ik begin er steeds minder van te begrijpen. Zijn daisycon en converisve een en hetzelfde bedrijf? Zo ja, dan valt bij mij het kwartje en worden veel zaken opeens heel duidelijk, zo nee, waar maakt conversive zich dan druk om. Die opmerking over tradeduobler begrijp ik dan nog steeds niet!?! Kan iemand hier eens transparantie in brengen? Ik begin de boel steeds minder te vertrouwen. ??? :(
 
19 feb 2009
58
0
0
#13
Met de opmerking 'TD' bedoelde hij te melden dat ze geen speciale band hebben met DS en dus nieuwe affiliates onder hebben gebracht ook bij oa TD.

CV en DS zitten in hetzelfde pand, gebruiken hetzelfde huisnummer, iets wat niet vreemd is als meerdere bedrijven in hetzelfde pand zitten.

DS heeft een x% belang in de BV van CV (allemaal netjes na te kijken via de kvk.nl site).
Verder zou een zoekactie op dit forum sommige ook goed doen, de discussie DS en CV is al meerdere malen gevoerd.

Heb je misschien de zin verkeerd neergezet? Daar CV men nog al eens aanbied om in een hoger segment te zetten, ook al zou je die minimaal aantal deal niet gehaald hebben?
(Dit om sommige extra motivatie te geven, red je het na x tijd niet, dan ga je weer naar je 'oude' stafel toe.)
 

C.Hondt

Nieuw lid
11 dec 2008
185
0
0
#14
adviseert CV dan ook alle netwerken die er zijn? of noemen ze op de eerste plaats DS en dan pas de rest. en wellicht andere partijen helemaal niet?? als ik bij de partners kijk mis ik toch een stuk of 3 netwerken..hoe zit dat dan? niet geheel objectief?
 

Conversive

Conversive, from click to customer
9 mei 2007
33
0
0
www.conversive.nl
#15
We zijn een onafhankelijk adviesbureau in performance based marketing. We zitten in het WTC in Almere, net als andere bedrijven en ook Daisycon. We gaan zeer binnenkort verhuizen. We werken met een groot aantal netwerken samen, maar deze staan nog niet allemaal vermeld op de website.

Ik beloof dat we de website in mei van een update zullen voorzien!
 
27 mrt 2009
200
0
0
#16
Beste Joris,

wat een leugens allemaal. Ik heb eea eens uitgezocht via de kvk en de bestuurders van Daisycon en Conversive zijn precies de zelfde. Zie http://www.kvk.nl/handelsregister/zoekenframeset.asp?url=https://server.db.kvk.nl/TST-BIN/ZS/ZSWWW01@&zk=1, maar dat wij jij natuurlijk al lang. Het gaat niet zozeer om het adres, maar wie de bestuurders zijn. Dus ook al ga je straks verhuizen, de aandeelhouders van Daisycon en Conversive zijn HETZLFDE! Julie proberen dus duidelijk de markt zand in de ogen te strooien. Wees gewoon een vent, ontken het niet, en kom er gewoon voor uit. Deze opstelling maakt jullie gewoon ONBETROUWBAAR. En niet alleen jullie, ook Daisycon. Ik heb bij een aantal netwerken navraag gedaan, en ook die bevestigen mijn verhaal, en voor hun voldoende reden om niet met jullie samen te werken. Maar als ik het bij het verkeerde eind heb, dan hoor ik dat graag. Misschien dat jij andere KvK gegevens kan overhandigen mbt de aandeelhouders?!?!?! ???