Affiliate Netwerken onder 1 dak

Steffan

Nieuw lid
14 dec 2010
14
0
0
#21
@rmfloris: Voor de netwerken waar waar de API/ctt/scraper refererinformatie ontsluit (bijv. Affiliate 4 You en Cleafs) wordt deze ook gelogged en kan dus in rapportages gebruikt worden. Zou je kunnen toelichten hoe je die koppeling tussen zoekwoorden en sales nu gerealiseerd hebt (evt. via PM) ?

@svteg: Duidelijk. Moet eerlijk zeggen dat ik voor jouw vraag nog niet verder nagedacht had over het commercieel aanbieden van dit "product", zou eens moeten onderzoeken hoe ik dat (eventueel!) het beste in het vat kan gieten. Ook zal ik moeten kijken in hoeverre potentiële klanten zullen accepteren dat dit naast m'n reguliere baan plaats zal vinden. 24x7 support en binnen een uur een reactie op een support verzoek zal dus iets te hoog gegrepen zijn ;)
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#22
Als je voor aankoop duidelijk maakt wat men wel/niet van je mag verwachten moet het wel goed komen. Je zou ook een gratis 'simpele' variant beschikbaar kunnen stellen en verderop (wanneer je een leuke userbase hebt opgebouwd) een uitgebreide versie voor een nette prijs kunnen verkopen. Gratis versie zonder support, betaalde versie met support. Desnoods een userforum erbij...?

http://www.emarky.net/case-study-viral-website/
 
S

svteg

Guest
#23
Als de support er maar is. Ik betaal liever voor een product/script/applicatie omdat ik weet dat ik daar echt wat voor terugkrijg, dan dat ik altijd maar op zoek ga naar gratis waar soms de makers helemaal gevlogen zijn.. je mag het ook gratis aanbieden en plechtig beloven dat je support en updates aanbiedt, dan vind ik het ook prima 8)
 

Steffan

Nieuw lid
14 dec 2010
14
0
0
#24
Ik zit momenteel tegen een bug bij één van m'n testers die ik zelf helaas niet kan reproduceren en nog niet van anderen gemeld heb gekregen. Ben dus op zoek naar een paar extra testers om te kijken of ik de oorzaak kan isoleren.

Gegadigden?
 

Steffan

Nieuw lid
14 dec 2010
14
0
0
#28
@Jorg: PM me maar een e-mail adres :).

Ben ook benieuwd naar je ervaringen StatsRemote, welke features daaruit zijn ontontbeerlijk?
Wat zijn bijvoorbeeld de sterke punten die het de plm. ? 25,- per maand waard maken, en waar is 't absoluut slecht in ?

[update 28-08]
Kleine update, configuratie 'iets' gebruiksvriendelijker gemaakt, ben ook aan het "omschrijven" naar een hosted variant als alternatief voor het inrichten van een eigen server door de gebruiker.
proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg560.imageshack.us%2Fimg560%2F9500%2F20110828newsettings.th.gif&hash=def93b2a7606695bae0f5f0886ad337b
 

Steffan

Nieuw lid
14 dec 2010
14
0
0
#29
Voor diegenen die een kijkje naar een live omgeving met hun eigen data willen kijken:

[list type=decimal]
[*]registreer op Unified Affiliate Statistics
[*]surf naar de statistieken startpagina
[*]klik op Instellingen en voer de gegevens in voor de netwerken die je wil proberen
[*]Geef je mening !
Hier, per PM, postduif, of waar je zin in hebt ;)
[/list]

Het is geen echte beta meer, de écht ruwe kantjes zijn eraf, maar ook nog niet productie-klaar ;D...
 

jworks

Nieuw lid
4 jul 2010
25
0
0
www.shoppenbij.nl
#30
Zo zie je maar weer. All it takes is one good wave :)

Ik zou wel mee willen werken aan dit project, alleen ik heb nog niet zo heel veel stats om weer te geven aangezien ik nog beginner ben in affliate marketing. Ik wel benieuwd naar wat voor scripts je allemaal nog meer voor jezelf scrijft. Doe ik namelijk zelf ook. Ik ben al heel lang bezig met een homepage van waaruit ik zo'n beetje al mijn routine klusjes het snelst kan doen.
 

Steffan

Nieuw lid
14 dec 2010
14
0
0
#31
@jworks: ik programmeer zowel hobbymatig als semi-professioneel, zo heb ik een leuke kruisbestuiving, heb voor m'n affiliate site ook e.e.a. aan scriptwerk gemaakt om de boel zo ver mogelijk te automatiseren, én om ook niet-affiliate shops in de vergelijkingen op te kunnen nemen :)

De hoeveelheid transacties maakt voor de site natuurlijk niet uit, in deze fase kan ik elke tester goed gebruiken om zo de zaken waar ik (nog) niet aan gedacht heb te kunnen tackelen. Iedereen gebruikt bepaalde interfaces op een andere manier, soms op een manier die ik niet voorzien had :p

Ook zal elke affiliate andere rapporten/overzichten hebben die voor hen belangrijk zijn, kan ik weer kijken of ik die aan de standaard-rapportages toe kan voegen...

Schroom dus niet om je te registreren en feedback te geven !

edit 2011-09-08
[*]Apart overzicht voor AdSense toegevoegd
[*]eCPC toegevoegd voor AdSense en Daisycon
[*]M4N API check ingebouwd of er een geldige username/password combinatie opgegeven is, zo niet ontvang ik een signaal
[*]API van Zanox aan de praat gekregen, volgende stap is bijbehorende rapportage toevoegen
[*]Rapportages voor M4N uitgebreid