Affiliateprogramma van Domeinmatch.nl

NickNick

Nieuw lid
1 jun 2013
34
0
0
www.inviteonly.nl
#1
Beste allemaal,

Het affiliateprogramma op www.Domeinmatch.nl is klaar voor gebruik.

Wanneer je je domeinnamen bij ons parkeert, maak je automatisch gebruik van het affiliateprogramma. Parkeer je je domeinnamen niet bij ons, dan kan je in je account handmatig campagnes aanmaken en die op externe websites promoten om nieuwe gebruikers aan te brengen.

Aanbrengen via parking werkt als volgt. Als een bezoeker je domeinnaam intikt in zijn browser, wordt hij doorgestuurd naar de biedpagina en wordt zijn sessie voorzien van jouw REFID. Als de bezoeker daarna besluit om een gratis account aan te maken (ongeacht via welke pagina), zal de bezoeker worden gekoppeld aan jouw account als aangebrachte gebruiker. Over alle toekomstige aankopen en verkopen van deze gebruiker, ontvang jij vervolgens 2,5% commissie.

Ook als een bezoeker op jouw pagina via zoekmachines binnenkomt en besluit te registreren wordt de bezoeker toegevoegd aan jouw account als aangebrachte gebruiker.

Omdat Domeinmatch.nl nieuw is, is het aan te raden om zo snel mogelijk te beginnen met het parkeren van domeinnamen. Bedrijven en particulieren melden zich heel snel aan. Uiteindelijk is elke aangemelde gebruiker een potentiële koper of verkoper, die de komende 10 jaar voor duizenden euro's kan kopen/verkopen.

Heb je nog geen account op Domeinmatch.nl, maak deze dan hier aan: http://www.domeinmatch.nl/gebruiker/register

Veel succes!

Mochten er vragen zijn dan hoor ik het graag. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, PM en Skype.

Groeten,
Nick

Domeinmatch.nl
076 737 0151
domeinmatch.support (skype)
info@domeinmatch.nl