Andre Koppies

AndreKoppies

It's all about the content!
15 apr 2012
8
0
0
www.kwaliteitplr.nl
#1
Beste Forum Leden,

Mijn naam is Andre Koppies en ben sinds kort een PLR content website gestart met Nederlandse PLR artikelen. Net begonnen, dus er staan nog weinig pakketten op, maar worden regelmatig aangevuld.

Bij de pakketten probeer ik mensen zoveel mogelijk advies te geven hoe zij hun artikelen om kunnen zetten naar inkomen, bijvoorbeeld door middel van Affiliate marketing.

Mijn doel is om jullie mening te horen over welke affiliate programma's het meest bevallen en ik hoop dat als ik vragen heb jullie zo vriendelijk zijn deze te beantwoorden.

Als ik iets voor jullie kan betekenen dan help ik graag.
Ik kan je misschien helpen met:
Wordpress
Photoshop
Meedenken over hoe je jou business kan laten groeien
Helpen door bijvoorbeeld een retweet of iets dergelijks
Ik vind het leuk om out of the box te denken en help graag anderen.

Ik hoop op een leuke samenwerking op dit forum.

Met de allervriendelijkste groeten,

Andre Koppies
 
10 sep 2010
448
0
16
#4
Private Label-artikelen (PLR) zijn artikelen (unieke content) die worden verkocht inclusief alle eigendomsrechten. Handig als jezelf niet goed bent in het schrijven van artikelen.
 
W

Wim

Guest
#5
..zijn artikelen (unieke content) die worden verkocht inclusief alle eigendomsrechten
ik zie op zijn site staan: worden maximaal 100 keer verkocht. Niet zo uniek dan.
 
10 sep 2010
448
0
16
#6
Inderdaad, je moet er altijd voor zorgen dat jij de exclusiviteit hebt, anders is de kans groot dat er duplicate content onstaat, tenzij je de teksten herschrijft. Maar dan heb je ook geen PLR nodig als je dat kunt. En nooit paketten kopen, want dan is het zeker dat anderen dezelfde artikelen publiceren. Dus goed uitkijken waar je ze vandaan haalt.
 

AndreKoppies

It's all about the content!
15 apr 2012
8
0
0
www.kwaliteitplr.nl
#8
Bedankt allemaal voor het warme ontvangst.

willie wortel zei:
Private Label-artikelen (PLR) zijn artikelen (unieke content) die worden verkocht inclusief alle eigendomsrechten. Handig als jezelf niet goed bent in het schrijven van artikelen.
Bedankt @willie Wortel voor de uitleg. Ik hoop dat het duidelijk is @ram?

Wim zei:
ik zie op zijn site staan: worden maximaal 100 keer verkocht. Niet zo uniek dan.
Zie PLR als een soort template artikel welke je, i.v.m. SEO, Google rankings, jou spreek stijl en jou niche, aanpast. Zo zijn de artikelen uniek, in jou stijl, met jou bewoording en heb je, als je niet zo goed bent in het schrijven of geen tijd hebt om artikelen te schrijven, de mogelijkheid alles hiermee te doen wat je wilt. Je kunt er E-books mee maken, een E-cursus, je kunt de tekst gebruiken als bewoording voor een video cursus, post voor op je website en blog, etc etc etc.. meer info wat je met PLR kunt doen staat op de website.

Zoals ik al zei ben ik net begonnen met de website en ben van plan ook info videos te maken. Veel van de content die je op internet leest is geschreven op basis van PLR artikelen.

Op dit moment zit ik midden in een verhuizing, dus dat moet nog even wachten.

Wim zei:
Inderdaad, je moet er altijd voor zorgen dat jij de exclusiviteit hebt, anders is de kans groot dat er duplicate content onstaat, tenzij je de teksten herschrijft
Teksten herschrijven is altijd makkelijker dan een heel artikel of mini e-book van 5000 woorden uit het niets schrijven. De pakketten bestaan uit 5 of 10 artikelen met gemiddeld 500 woorden (de meeste zijn meer woorden). Alle artikelen (behalve het gratis intro pakket, omdat dit voorbeeld artikelen zijn over verschillende onderwerpen) gaan over 1 onderwerp.

Je kunt het altijd een keer proberen. Is een PLR pakket niet wat je verwacht krijg je je geld gewoon terug.

Meer informatie staat onder het kopje FAQ of komt nog op de website te staan.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#9
Teksten herschrijven is altijd makkelijker dan een heel artikel of mini e-book van 5000 woorden uit het niets schrijven.
Niet alleen gemakkelijker.

Let op : er is een goed nederlands gezegde "waar het hart vol van is ( het hoofd dus vol van relevante kennis ) daar loopt de mond van over ( rollen de woorden uit je pen in relevante zin ).

Wanneer wordt tekst schrijven moeilijk : zodra je niet of onvoldoende weet waar je het over hebt.

Zodra je dùs tekort komt in adequate kennis, hou zou je dan de juiste tekst kunnen kopen. Het "masseren van de juiste mensen" kan slaan op het werk van de fysiotherapeut die tevens een onderzoek doet naar massage op een speciaal terrein, maar evenzeer op de lobbyist die poogt om mensen in Brussel bij de EU van gedachten te doen veranderen.
Een beetje tekst veranderen zonder te weten wat de essentie is, kan leiden tot de grootst mogelijke onzin en valt je betaalde tekst "door de mand". Haal de gegeven voorbeelden maar door elkaar. De genoemde lobbyist vraagt de gesprekspartner "kleedt u zich maar even uit en gaat u daar maar liggen onder een handdoek", DSK zou zich thuis voelen.

Teksten van een "content-farm" zijn vaak net iets "tè gemakkelijk".
Probeer om voor jezelf te definieren wat nu precies unieke tekst is en kan zijn, en gezien vanuit de zoekmachine kan het tot onverwachte gevolgen leiden, zodra de autoriteit van een verhaal aan de orde komt cq aan wie/welke site wordt het toegerekend.

Daarentegen kan een mens daadwerkelijk veel weten, maar het niet op papier krijgen. Dan kan een professioneel schrijver daarin helpen, maar alleen dàn wanneer de kennisdrager regelmatig voorgelezen krijgt wat er nu is komen te staan en daarmee akkoord gaat. En ook dat lijkt mij binnen de PLR gedachte niet haalbaar.