B2B affiliates voor ICT/Cloud diensten

daryll

Nieuw lid
19 okt 2012
2
0
0
#1
Beste affiliates,

Wij zijn een bedrijf dat ICT diensten voor de zakelijke markt aanbied. De focus van ons product assortiment ligt bij hosted/cloud oplossingen in de trend van 'het nieuwe werken'. Denk hierbij aan bijvoorbeeld; Hosted Desktop(virtuele PC's), VoIP Telefonie (bellen via internet), Hosted Exchange (online e-mail, agenda etc.).

Wij zijn bereid een riante commissie te betalen voor de mensen die onze producten verkopen of leads genereren. Bij een aantal grote affiliate netwerkern als Daisycom en TradeTracker heb ik echter te horen gekregen dat er een tekort aan publishers is die deze producten kunnen/willen verkopen. Allereerst omdat het voor de B2B (zakelijke) markt is en ten tweede omdat de producten te ingewikkeld zouden zijn.

Ik zou graag van jullie willen weten waar ik het best resellers kan vinden voor de eerder genoemde producten of wellicht wil een van de Guru's hier de uitdaging zelf aangaan.

Ik hoor graag van jullie!

Mvg, Daryll Born
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Allereerst omdat het voor de B2B (zakelijke) markt is en ten tweede omdat de producten te ingewikkeld zouden zijn.
Me dunkt dat het goeie adviezen zijn.

De zakelijke markt is in beginsel niet echt impulsief te noemen, zullen echt niet met een schreeuw van geluk met de oude schoenen in de hand naar een cloud server komen rennen. En afgezien daarvan, wanneer ik kijk naar de hoeveelheid ingewikkeldheid door aanbieders zelf veroorzaakt - kennelijk kost het veel moeite om technische zaken eenvoudig te brengen - bij m'n eigen hosters op verschillende systemen, tja, dan ligt het niet populair.

Maar laat eens zien hoe converterend jullie website is, want een url is nog niet bijgeleverd....
 

monchou

Nieuw lid
8 mei 2008
21
0
0
#3
Dit klinkt als een uitdaging, die zou ik niet zomaar uit de weg gaan. Wel meer info nodig natuurlijk, wat is je url?
 

daryll

Nieuw lid
19 okt 2012
2
0
0
#4
Cloud computing is een sterk groeiende markt en heeft absoluut de toekomst binnen de IT. De markt voor cloud-oplossingen is volop in beweging en op weg om meer volwassen te worden. Steeds meer organisaties zien de kansen die cloud-technologie biedt. Cloud is daarmee in feite niet meer dan een logische volgende stap in de IT-wereld

Veel bedrijven geven aan dat er binnen hun organisatie nog te weinig kennis is als het over de ontwikkelingen op het gebied van cloud-diensten gaat en er daarom soms onterecht wat sceptisch naar de cloud-markt wordt gekeken. Cloud providers gebruiken echter een jargon waar je voor gestudeerd moet hebben, dit is precies waar wij een brug willen slaan.

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit managers binnen het MKB die weinig tot geen technische kennis bezitten. Veel van deze mensen hebben wel gehoord van de Cloud maar weten niet precies wat het is. De diensten die wij bieden zijn in essentie vrij eenvoudig, iedereen is wel bekend met telefonie, PC's en servers. Het grote verschil is dat ze bij ons in de Cloud staan, wat de kracht en mogelijkheden van deze vertrouwde oplossingen vergroot.

De grootste voordelen die organisaties ervaren bij het gebruik van diensten uit de cloud zijn meer flexibiliteit, besparing op IT-kosten, schaalbaarheid, vermindering van de complexiteit en betere samenwerking. Cloud-technologie biedt organisaties dus vooral snelheid, flexibiliteit en kwaliteit in combinatie met lagere kosten en overhead. Met Cloud is er weer grip op IT in de breedste zin van het woord. Het biedt een platform voor innovatie en geeft managers de mogelijkheid volledige controle te krijgen.

Momenteel is er een nieuwe website in ontwikkeling speciaal gericht op het MKB, gedurende de ontwikkeling van deze website zal ik om jullie mening vragen om zoveel mogelijk aan jullie wensen en behoeftes tegemoet te kunnen komen. Ik verwacht volgende week een demo te kunnen laten zien. Bedankt voor jullie reacties!

Mvg, Daryll Born