Beantwoorden tradetracker tickets

peter28

Nieuw lid
8 jan 2009
188
0
0
www.travelmap.nl
#1
Ik vraag me af of er van het netwerk tradetracker ook medewerkers op dit forum aanwezig zijn.
Er staat een ticket open (sinds 22-12-08) die ik graag beantwoord zie.

Het gaat hier om het programma van vakantiestunt.nl waarbij de deeplink generator wel werkt alleen geen werkende links aflevert.

Mochten hier iemand van tradetracker aanwezig zijn, dan graag zsm het ticket behandelen (ticket id 23472). Verder mogen affiliates die het programma van vakantiestunt.nl aanbieden via tradetracker ook een voorbeeld deeplink geven zodat ik die kan aanpassen en gebruiken op zijn site, dan kan ik aan de slag.

Bvd!
 

formmailer

Uit Zweden...!
3 aug 2008
259
0
0
www.zwedenweb.com
#2
Bij Tradetracker gaan de tickets direct naar de merchant, niet naar TradeTracker. (wat op zich fijn is als het een snel reagerende merchant is :)).

Als de merchant niet reageert, kan het handig zijn om wel contact op te nemen met TradeTracker: affiliate.support(a)tradetracker.nl
Dan kan de accountmanager er achteraan.

Succes!
 
#5
Bij mij staat nog langer een ticket van vakantiestunt open ivm het niet betalen van 221 euro. Vakantiestunt gaf eerst een klikvergoeding van 4 cent waar ze op een gegeven moment mee stopten.

Het bedrag van 221 euro hiervan staat nog steeds open sinds augustus of iets dergelijks. Ik heb al contact gehad met TT en die gaven aan dat ze meerdere incasso's hebben lopen op vakantiestunt.

even afwachten dus....