Bericht van adverteerder beantwoorden..

24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#1
Ik krijg van een adverteerder een bericht via Daisycon-systeem.

Nu wil ik daar op reageren, maar een reply op de mail gaat naar support@daisycon en verder kan ik achter de inlog bij Daisycon nergens een optie vinden om dit bericht te beantwoorden (ik zie het bericht ook nergens terug).

Vraag: Hoe kan ik nu reageren direct naar de adverteerder toe?
 
S

svteg

Guest
#2
Ik weet niet anders dat mail van adverterdeerders altijd via een daisycon mailadres gaat (met vaak als resultaat dat je regelmatig een hele mailwisseling tussen daisycon en adverteerder de inbox binnenrolt), kortom een mailtje sturen naar support@ moet volgens daisycon de juiste weg zijn, denk ik.
 

harrie

Nieuw lid
6 okt 2005
404
0
16
#3
Is volgens mij inderdaad een beperking van het diasycon systeem.

We krijgen ook regelmatig mail van adverteerders, soms ook met daarin een concrete vraag aan ons. Maar beantwoorden lijkt niet mogelijk als de adverteerder niet toevallig zijn email adres of telefoonnummer in het bericht zet.
 
19 dec 2008
52
0
0
#4
Beste allen,

Dit is inderdaad momenteel nog een beperking van het systeem zoals Roger aangeeft. Er wordt bekeken hoe we deze optie kunnen aanpassen om het direct contact tussen publishers en adverteerders te verbeteren.
Voor nu kan je een antwoord via de mail versturen. Onze support zal het antwoord dan doorsturen naar de adverteerder. Het is ook mogelijk om via de channelmanager even de gegevens van de betreffende adverteerder op te vragen.
We staan overigens altijd open voor feedback dus mail ons gerust met verzoeken/suggesties.
(feedback[at]daisycon.com)