Beste .NL Domein Registar?

31 jul 2007
130
0
0
#1
Ik heb altijd NameCheap gebruikt voor mijn domein namen en daar ben ik zeer tevereden over maar ik kan daar geen .NL domein namen registreren...

Wat ik zoek is een betrouwbare registar voor .NL domein namen, en wat ik vooral belangrijk vind is een goed domein management systeem waar je de opties voor je domein namen zelf kunt instellen zonder dat support zich daar mee hoeft te bemoeien.

Weet iemand een goede registar die goede domain management en support bied?
 
J

Joya

Guest
#2
Zelf tevreden over transip.

Alles in realtime.

Klantenservice zit er vaak genoeg om 10 uur pm ook nog.
 
27 apr 2008
107
0
0
#5
Ook tevreden over Transip. Prima service van hun. (lay-out is idd wat minder geworden, maar de laatste update was alweer stukken beter)
 

El Dorado

Nieuw lid
16 nov 2008
237
0
0
#6
Er zijn 100.000en domeinnaamregistratie sites wereldwijd. Als je tevreden bent met wat je nu hebt is dat prima. Er zullen er veel zijn die nog beter en goedkoper zijn, maar hoe kom je daarachter?
Vraag me ook af wat voor service er belangrijk is bij alléén een domeinregistratie, bij een volledig hostingpakket is een goede service natuurlijk een vereiste.
 

ouwesmurf

Nieuw lid
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#7
Er zullen er veel zijn die nog beter en goedkoper zijn, maar hoe kom je daarachter?
helaas, in de praktijk omdat al die anderen het zo ... doen, zucht

wat hierbij in mijn ogen belangrijk is, is een adequate administratie, fakturering en een simpele maar snel en doeltreffende mutatie naar de naamservers etc.

fysieke hosting, verhaal apart.

korte kwalificatie voor beiden : dutch disease, maar daarmee niet afwijkend van veel nederlandse bedrijven in andere sektoren » merkwaardige definitie rond het woord communicatie, vreemde definitie over het woord service etc.

Jongste stunt-ervaring : helpdesk niet in staat tot hulpverlening omdat mijn mail verzonden wordt via adsl-kpn. Nou weer sneu dat de rest van nederland incl. een frekwent kontakt buiten nederland die mails wel ontvangen. Nog sterker dat hun sale-afdeling de mails wel ontvangt. Zelf-reflektie ? Ach, zelfs Borghouts blijft zitten.
"Rare jongens , die Romeinen" , vrij naar Obelix.
 

wax

Nieuw lid
2 jun 2009
46
0
0
www.rikmulder.nl
#8
Doe zelf bijna alles bij WideXS, zolang je hun DNS gebruikt kan je zelf alles aanpassen. Heb echter aantal sites bij buitenlandse partij gehost en gebruijm dus die DNS gegevens, en dan moet je alles doorgeven en wachten tot het doorgevoerd wordt... dat is minder. Verder erg tevreden over WideXS.

Misschien ook TransIP maar eens proberen als die flexibeler zijn met het zelf aanpassen van gegevens.
 
J

Joya

Guest
#9
Misschien ook TransIP maar eens proberen als die flexibeler zijn met het zelf aanpassen van gegevens.
Eerste jaar kost je een nl domein iets van 5 euro ex btw, daarna 7,50 dacht ik.
Je kan alles online veranderen, praktisch alles gaat automatisch en je krijgt als er veranderingen doorgevoerd worden netjes overal een mail van, makkelijk automatische incasso, 1 verzamelfactuur.

En wat ik al schreef, als ik om 10 uur pm een bericht naar ze verstuurd dan komt het vaker wel dan niet voor dat ik gelijk nog een antwoord krijg.

Ze hebben nu een 'leek' versie en een 'it expert' versie, vind het wel prima zo.
Plus een eigen server kost daar ook niet zo heel veel als je dat nodig hebt.

Hoewel ik daar nog mee bezig ben om te kijken wie daarin het beste is, True is natuurlijk ook niet verkeerd maar dat kost wat meer voor hetzelfde.

Verder wat El Dorado zegt, zit je goed en betaal je geen 120 euro per jaar voor een domein naam (ja er zijn er nog die dat betalen..) dan moet je niet voor die ene euro de boel gaan omzetten, ook al heb je 100 domein namen, kost je meer tijd dan dat het wat opbrengt.
 

wax

Nieuw lid
2 jun 2009
46
0
0
www.rikmulder.nl
#10
Thanks voor de info. WideXS betaal ik geen 120 per jaar, maar voor elke wijziging moet ik extra betalen. Ook de setup kosten van een domein (wat allemaal volautomatisch gaat, of zit er iemand 24 uur per dag namen over te kloppen??) vind ik niet van deze tijd. Maar het is dus zo'n gedoe alles over te zetten omdat ik dan 50 keer die 'administratieve kosten' moet betalen.

Voor toekomstige namen dus wel op zoek naar ander en dan klinkt dat transI dus wel OK :)