Bol.com Tracking al uren plat!

Pinoooo

Nieuw lid
19 jun 2007
117
0
0
#1
Bol.com is bezig met een release van haar partnerprogramma. Helaas ligt hierdoor de tracking er al uren uit. Ben benieuwd wanneer ze weer up and running zijn..... ???
 

goes

Nieuw lid
30 dec 2010
24
0
0
#3
Beste Partners,

Het Partnerprogramma is momenteel offline. De release met een groot aantal verbeteringen, die eigenlijk alleen vannacht had moeten plaatsvinden, duurt langer dan verwacht. Het kan helaas nog enkele uren duren voordat het Partnerprogramma weer online staat.

Gevolgen voor de Partners

Voor onze Partners betekent het dat ze niet kunnen inloggen in het Partnerprogramma en dat geen enkele partnerlink werkt. Het gevolg hiervan is dat de impressie, click en eventuele verkoop niet kan worden geregistreerd.

Daarnaast kan het gebeuren dat de geplaatste promotiemiddelen die gebruik maken van javascript niet correct worden geladen.

Ondanks goede voorzorgsmaatregelen hebben we de vertraging helaas niet kunnen voorkomen.We doen er in ieder geval alles aan om er voor te zorgen dat het bol.com Partnerprogramma zo snel mogelijk live staat.

Onze excuses voor het ongemak. We vertrouwen erop dat we jullie hiermee voldoende hebben geinformeerd. Mocht je nog vragen hebben over de gevolgen voor jou als partner, mail dan naar partner@bol.com.

Met vriendelijke groet,
Het bol.com Partnerprogramma team
 

stijn

Nieuw lid
7 dec 2005
263
0
0
www.fourpeople.nl
#4
Het bol.com Partnerprogramma team,

In beperkte mate van toepassing op mijn eigen business, maar ik denk dat ik ook voor andere affiliates kan spreken als ik vraag "wat nu?" in de zin van compensatie. Want het is een keurig berichtje maar er wordt natuurlijk een hoop omzet gemist.
 

goes

Nieuw lid
30 dec 2010
24
0
0
#5
Beste Partners,

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt is het Partnerprogramma vandaag enige tijd offline geweest in verband met een vertraagde release van het bol.com Partnerprogramma. Inmiddels is het Partnerprogramma weer bereikbaar en werkt de tracking weer naar behoren. Er zijn nog een aantal kleine problemen die moeten worden opgelost, maar het belangrijkste is dat zowel de partners als het bol.com Partnerprogramma weer inkomsten kunnen genereren.

Update Downtime

De vertraagde release heeft er voor gezorgd dat de tracking tot ongeveer 12.00u niet heeft gefunctioneerd. Dit houdt in dat vanaf 12.00u de links weer werken en de orders weer worden geregistreerd. Vanaf 14.00u was het ook weer mogelijk voor Partners om in te loggen in het Partnerprogramma om rapportages te bekijken of bijvoorbeeld links aan te maken.

Partners die vanmiddag hebben ingelogd hebben al gemerkt dat o.a. de snelheid van de rapportages flink is verbeterd. Dit is een van de meest opvallende verbeteringen die wij met deze release hebben doorgevoerd. Helaas werkt nog niet alles helemaal naar behoren. De impressies en kliks worden wel geregistreerd, maar zijn nog niet zichtbaar in de rapportages. We doen ons uiterste best om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

We gaan met de betrokkenen binnen bol.com overleggen wat de mogelijkheden zijn voor compensatie richting partners. Wanneer er duidelijkheid is over een mogelijke compensatie, dan zullen we partners hierover informeren.

Onze excuses voor het ongemak. We vertrouwen erop dat we jullie hiermee voldoende hebben geinformeerd. Mochten er nog vragen zijn over de tijdelijke onbereikbaarheid van het Partnerprogramma, mail dan naar partner@bol.com.

Met vriendelijke groet,
Het bol.com Partnerprogramma team
 

formmailer

Uit Zweden...!
3 aug 2008
259
0
0
www.zwedenweb.com
#6
Hoewel het vervelend is dat de boel plat heeft gelegen en dit natuurlijk niet had mogen gebeuren, vind ik wel dat Bol.com een compliment verdient voor de informatie omtrent de problemen, zowel tijdens als na afloop. Hier kunnen sommige netwerken een voorbeeld aan nemen.
Wanneer er ook nog een acceptabele compensatieregeling voor affiliates uit de bus komt is het helemaal goed.

//Jasper
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#7
Ik ben ook goed te spreken over de open communicatie. Had natuurlijk niet mogen plaatsvinden, maar ik doe er onvoldoende mee dat het mij deert. Kan me voorstellen dat het voor anderen een ander verhaal is. Ik ga er vanuit dat ook dat op juiste wijze wordt opgelost.