Cleafs op de A4U EXPO Amsterdam

Cleafs

Nieuw lid
8 nov 2007
965
0
0
www.cleafs.nl
#1
Maak kennis met Cleafs op de A4U EXPO Amsterdam

Eigenaar Henk Jan Bijmolt zal op dinsdag samen met Joris Toonders van Yonego spreken over:

How to attract the attention of affiliates as merchant, and how to deliver exactly what they desire.

Dinsdag 28 en 29 april in de Rai te Amsterdam

Voor kaarten kunt u hier terecht: https://www.a4uexpo.com/europe/register/

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fworden.samenresultaat.nl%2Fview.asp%3Fref%3D450484%26site%3D5887%26b%3D2&hash=1627c3dea9c0306c1882507d4671ac3a
 

C.Hondt

Nieuw lid
11 dec 2008
185
0
0
#4
Haha, ik snap hem nu pas. aangezien conversive van daisycon is en dus "onafhankelijk"zou zijn.. hahah scherp rafiliate..
 

C.Hondt

Nieuw lid
11 dec 2008
185
0
0
#6
En een belang, en op dezelfde locatie. ieder zijn eigen ding, maar het blijft mij vreemd dat er een belangenverstrengeling is. maar wie ben ik om er over te bokken :D
 
27 mrt 2009
200
0
0
#7
Even inhoudelijk dan: onbegrijpelijk dat Yonego en Cleafs in een pannel zitten. Yonego is een onbekend partijtje in de markt die tot dusver nog niks heeft laten zien, en Cleafs, laten we daar maar over ophouden. Ik ga hier overigens wel naartoe, Ik wil Bijmolt eens goed aan de tand voelen over hun praktijken met Cleafs, Onlineticketshop, etc.
...........
Maar ik heb mijn vragen al klaar. Good luck Bijmolt. ;D Misschien zal ik ook nog wel een spandoekje meebrengen. :p

Edit mod: Deel weggehaald ivm overtreden reglement: Geen ononderbouwde beschuldigingen.
 
12 jan 2008
133
0
0
www.yonego.nl
#10
loggerboy zei:
Even inhoudelijk dan: onbegrijpelijk dat Yonego en Cleafs in een pannel zitten. Yonego is een onbekend partijtje in de markt die tot dusver nog niks heeft laten zien, en Cleafs, laten we daar maar over ophouden. Ik ga hier overigens wel naartoe, Ik wil Bijmolt eens goed aan de tand voelen over hun praktijken met Cleafs, Onlineticketshop, etc. Onbetrouwbare partijen als Cleafs horen niet op een event als dit. Dit zou een top event moeten zijn, en geen podium voor oplichters als cleafs. Maar ik heb mijn vragen al klaar. Good luck Bijmolt. ;D Misschien zal ik ook nog wel een spandoekje meebrengen. :p
Dank voor je reactie. Mag ik zo vrij zijn om te vragen wie er achter de username schuilt / welke websites je uitgeeft bijvoorbeeld? Altijd prettig om te weten met wie je praat op internet.

Jammer van de uitspraken. Over Cleafs doe ik verder geen uitspraken zonder alle feiten te kennen, maar hen een "onbetrouwbare partij" noemen zonder verdere onderbouwing vind ik niet getuigen van een volwassen wijze van communiceren.

Yonego is overigens al jaren actief met performance based internet marketing en verzorgt dergelijke activiteiten voor tal van MKB+ bedrijven en diverse grote multinationals (waaronder Dell, Elsevier en Roompot vakantieparken) met een snel groeiend team van inmiddels 15 professionals. Ook op dit forum kun je zien dat we diverse affiliate programma's met succes managen en al meer dan 8 jaar actief zijn op het vlak van affiliate marketing. Vanzelfsprekend hebben we binnen affiliate marketing de afgelopen jaren al veel laten zien zoals veel mensen in de markt weten, maar inhoudelijk voel ik me niet genoodzaakt om dat op deze bekende plaats voor ons verder toe te lichten. Mocht je dat willen weten, voel je dan vrij mij te bellen op 076 - 5 246 246.

Anyway, gaan er een leuke sessie van maken. Jullie zijn meer dan welkom! :)
 

C.Hondt

Nieuw lid
11 dec 2008
185
0
0
#12
Joris Toonders zei:
loggerboy zei:
Yonego is overigens al jaren actief met performance based internet marketing en verzorgt dergelijke activiteiten voor tal van MKB+ bedrijven en diverse grote multinationals (waaronder Dell, Elsevier en Roompot vakantieparken) met een snel groeiend team van inmiddels 15 professionals.
Anyway, gaan er een leuke sessie van maken. Jullie zijn meer dan welkom! :)
wel vreemd dat mijn campagne van roompot met 21% sales is gedaald sinds een tijdje :S en aangezien mijn andere campagnes wel groeien kan het niet aan "de crisis" liggen lijkt me.
 
27 jan 2006
197
0
0
#13
C.Hondt zei:
wel vreemd dat mijn campagne van roompot met 21% sales is gedaald sinds een tijdje :S en aangezien mijn andere campagnes wel groeien kan het niet aan "de crisis" liggen lijkt me.
Offtopic- Wat heeft dit te maken met het topic. Blijf ontopic of maak hier een eigen thread van. Maar ga geen threads van anderen zitten bevuilen. Op deze manier wordt het een flinke zooi!- Offtopic

Henk Jan en Joris. Veel succes. Ik zal jullie daar wel zien.
 
24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#15
@iedereen

Laten we even ontopic blijven. Offtopic kan zonder tegenbericht verwijderd worden.
PM mensen als je een probleem met ze hebt of vragen ergens over hebt. Het is niet de bedoeling hier op het forum allerlei (vage) beschuldigingen te uiten. Heb je een serieus en gegrond issue open er dan een nieuw topic voor.

Er zullen mbt de 'insuinaties' dan ook waarschuwingen uitgaan naar betreffende personen. Jammer dat dat nodig blijkt te zijn.