Conversies

Doc

Nieuw lid
4 jan 2008
18
0
0
#1
Hey mensen,

Ik vroeg me af welke markten nou de hoogste conversierates hebben. Is hier wel eens "onderzoek" naar gedaan? is toch best interessant lijkt me.

Daarnaast lijkt het me ook wel leuk te weten wat jullie gemiddelde conversierates zijn. Op hoeveel unieke bezoekers heb jij gemiddeld een SALE zitten? De markt hoef je niet perse te melden als je niet wilt :)
Ik kan deze vraag niet beantwoorden aangezien mijn site nog niets online is. Just curious  ::)

Michel
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#2
Dit kan je totaal niet zeggen. Als je zoals spaarprogramma's veel bezoekers stuurd zal je soms maar 0,01% conversie hebben terweil als je via google adverteerd op het goeie woord je best 25-50% kan halen.
 
6 nov 2005
802
0
0
#3
De hoogste conversie rates behaal je wanneer je je publiek zo goed mogelijk kan voorzien in hun behoefte. Het is een open deur, maar ja... Campagnes en markten die voor de een goed werken, kunnen voor de ander totaal niet converteren (en andersom)
 

Jorg

Nieuw lid
14 nov 2007
447
0
0
#4
Volgens mij heeft het ook met specialisatie te maken, als je meer weet over een markt zie je ook eerder mogelijkheden. Door contacten, reacties merk je dat in ene duidelijk interesse is en andere niet. Ook kan je in ene markt lagere conversie hebben, maar goedkoper aan traffic kunnen komen en dan is het toch weer interessanter. Wel is algemeen bekend dat bepaalde programma's duidelijker beter scoren in een branche.
 

harrie

Nieuw lid
6 okt 2005
404
0
16
#5
Die vraag is eigenlijk niet zo interessant. Ik heb liever een conversie ratio van 1% met een gemiddelde salesvergoeding van 150 euro dan 10% conversie bij een vergoeding van ? 1,50 ;D


Doc zei:
Op hoeveel unieke bezoekers heb jij gemiddeld een SALE zitten?
 

Doc

Nieuw lid
4 jan 2008
18
0
0
#6
Haha Harry, daar sla je inderdaad de spijker op z'n kop ;D.

Het komt er dus op neer dat de conversies die je haalt niet echt marktafhankelijk zijn, maar eerder website-afhankelijk. Hoe beter de website afgestemd is op de doelgroep, hoe beter de conversie waarschijnlijk. Ik denk dat je daar wel gelijk in hebt RomanoJennekens. Moet je natuurlijk ook nog wel rekening houden met het aantal [unieke] bezoekers dat de website trekt. Hoe meer van die, hoe meer kans op een Sale natuulijk. 

Unieke bezoekers die geinteresseerd zijn in jou onderwerp :p das waar alles om draait, maar dat is natuurlijk duidelijk in deze wereld whaha ;D ...... marketing marketing marketing  ::)