Dagaanbiedingen (feeds) inladen in Wordpress - is digitalquill de enige optie?

Fritsie

Nieuw lid
13 mei 2013
17
0
0
#1
Hallo daar,

Reeds enkele dagen zoek ik naar een oplossing om de dagaanbiedingen van enkele aanbieders automatisch op mijn (Wordpress) site te laden, gewoon op één pagina.
Het is me gelukt de Ibood aanbieding als plaatje te laden (verandert dagelijks automatisch) en ook de link verwijst elke dag naar de dagaanbieding in de juiste categorie (maar dit is een plaatje zonder tekst en prijs over/van de aanbieding).

Dit is me helaas niet gelukt met andere aanbieders en wat speurwerk hier op het forum leert me dat het gedaan moet worden met een datafeed-loader.

Nu ben ik op zoek gegaan naar enkele plugins voor het laden van feeds, en eigenlijk lijkt de enige optie de plugin van DigitalQuill te zijn (link: http://www.digitalquill.co.uk/datafeedplugin/ ).

Er is op dit forum een topic over de plugins maar die is al meer dan een jaar oud en ik vraag me dus af:

Is die GBP 25 het waard (prijs van de licentie, GBP5 korting als ik ze follow en tweet) voor deze plugin voor wat ik wil, of zijn er ook andere plugins die doen wat ik wil die net zo goed/beter werken? Wat ik wil is dus automatisch dagaanbiedingen laden op een Wordpress-site.

Ik heb wat alternatieven geprobeerd maar die laten me niet automatisch dagelijks (scheduled) inladen met de gratis versie dus betalen moet ik toch, tenzij er een goed werkend gratis alternatief is.

Ik ben laaaaaaaaaaaaaang niet groot genoeg voor een custom CMS of het schrijven van een eigen plugin.

Alle tips/opmerkingen en kritiek zijn van harte welkom!
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Ik ben laaaaaaaaaaaaaang niet groot genoeg voor een custom CMS of het schrijven van een eigen plugin.
Fritsie, geloof me, CMS of plugin is niet gekoppeld aan lengte van wat of wie dan ook.

Even voor het goeie begrip : wat jij zoekt is :
[1] er moet geïmporteerd worden
[2] er moet iets afgebeeld worden en exact dàt - stel dat 50 produkten in die feed zitten - moet met z'n 50-en op dit ene pagina "gekwakt worden" en niet in afzonderlijke posts.

Ja of ja ?

Daar ga ik maar van uit want dan kan het antwoord voor mijn doen lekker kort blijven.

Er zijn - ook op dit forum - enkele aanbieders geweest, 1 met eigen produkt en 1 met een zg SAAS produkt en dat kost ook geld.
Even een éénmalige investering doen van ca ? 200 en je bent de trotse bezitter van Pricetapestry, en dat is a. vreselijk goed en b. je kunt jarenlang profiteren van de ondersteuning van de maker, David maakt mods voor het algemeen en indien zinnig, ook voor mensen individueel. Gebruik het al jaren, heb al jaren goed kontakt met David, is kwaliteit. Hoef je alleen maar een beetje Engels te palaveren.

Heeft één nadeel : eigenlijk heb je alleen de motor, het importdeel nodig. Want voorzover ik weet maakt ook PT net als Digitalquill voor elk produkt een post aan binnen Wordpress. Daarbuiten heeft ie wel overzichtpagina's.

Waar Pricetapestry zowel csv als xml aan kan,
werkt de Tradetrackerstore alleen met xml. Robert is begonnen met Tradetracker dus de TTstore, maar in principe heeft het weinig met het netwerk te maken.
Kan wel een pagina opmaak aan, is vrij star, al heb ik mooie dingen in Europa zien verschijnen zoals van ene Fabrizio, en qua geld een schijntje : per netwerk 1 addon, en dat kost je dan 5 eurootjes per stuk.
Heb in de stijl van Fabrizio zelf ook een aantal gemaakt, maar gegeven de foutgevoeligheid afscheid genomen. Ligt aan mij, ik wilde teveel. Met het klimmen der jaren wordt je veeleisend.

Zelf werk ik met Pricetapestra qua motor, en zorg zelf voor de display in alle rangen en standen dmv php, zeg maar eigen plugins.
Maar dat is je stiel niet zoals je zegt. Ik heb het nooit gevraagd , op het forum van PT staat het niet, maar je zou een presales vraag kunnen plegen omtrent het issue : 1 overzichtpagina in Wordpress : hoe doet ik dat cq heb jij David, een oplossing. Zou kunnen , toch ?

we horen het resultaat graag op dit forum ;)
 
22 apr 2006
810
1
0
inspiredmedia.nl
#3
ouwesmurf zei:
Maar dat is je stiel niet zoals je zegt. Ik heb het nooit gevraagd , op het forum van PT staat het niet, maar je zou een presales vraag kunnen plegen omtrent het issue : 1 overzichtpagina in Wordpress : hoe doet ik dat cq heb jij David, een oplossing. Zou kunnen , toch ?
Wat bedoel je met een overzichtspagina? Een lijst met alle producten erin? Indien je dat bedoeld, is dat wel mogelijk. Ik heb met David dit destijds opgezet.
 

Fritsie

Nieuw lid
13 mei 2013
17
0
0
#4
Heren,

Dank voor de reacties. Het blijft een feest hier berichten te lezen.

@Ouwesmurf:

[1] Ja.
[2] Niet helemaal. Slechts 2x 1 product. (Het volkwakken van pagina's met producten is niet zo moeilijk en heeft weinig toegevoegde waarde mijns inziens).

Wat ik wil is de dagaanbieding van Ibood.com (M4N - CSV) en de dagaanbieding van Blokker.nl (Zanox - CSV) naast/onder elkaar op 1 pagina/post. (Ik heb nog niet meer interessante dagaanbiedingen kunnen vinden, er wordt zoveel rommel verkocht).
De data van deze dagaanbiedingen wordt dagelijks bijgewerkt (...) en dus zal hij moeten worden ingeladen en gepubliceerd.

Ik zie dit op verschillende dagaanbieding-overzichtspagina's en ben ervan overtuigd dat het zou moeten kunnen.

Ik ga Pricetapestry bekijken. Ik zal toch eens wat verder moeten gaan dan wat ik nu doe en de voordelen van PHP leren kennen....

Nogmaals dank voor de reacties, het is me een waar genoegen.

Frits
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#5
Ik ga Pricetapestry bekijken. Ik zal toch eens wat verder moeten gaan dan wat ik nu doe en de voordelen van PHP leren kennen....
Is een goeie investering , beiden.

[1]PT zorgt met geautomatiseerde ( cron ) herimport voor feeds die voor 90% bij de tijd zijn, mits de netwerken en de adverteerders dat ook zijn (..) , en plaatst de inhoud in een tabel binnen de wordpress database.

[2]met een kleine php routine selecteer je 1 of 2 producten uit die tabel en geeft ze weer in de tekst.
"kat in't bakkie". Als ik het als ouwesmurf kan, moet jij het zeker kunnen.

Nu moeten alleen de bezoekers het nog even weten ;D