Daisycon lanceert haar nieuwe website

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#1
Daisycon heeft haar website compleet vernieuwd. Naast een nieuwe frisse opmaak bevat de site vele nieuwe onderdelen, denk aan:
diverse filmpjes met heldere uitleg over de diensten van Daisycon
een compleet vernieuwde FAQ met veel gestelde vragen van publishers
Ook de vindbaarheid via zoekmachines zal aanzienlijk verbeteren.

Met het live gaan van de nieuwe website geeft Daisycon het startsein voor een serie van nieuwe, innovatieve ontwikkelingen die er het komende halfjaar aan zitten te komen.

Het inlogsysteem is niet gewijzigd.

Breng nu een bezoek aan de nieuwe site. Uiteraard op www.daisycon.com.

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fintranet.daisycon.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2010%2F02%2Fdcsite_scherm.png&hash=d8ff767aa5c23fadf4337f9fa52f6d9a
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Inderdaad, ik schrok me wezenloos, totaal onvoorbereid. Opnieuw gegevens invoeren, waar had ik die ook al weer. [ browser herkent een nieuwe pagina, weet het dus niet meer ;) ]

Niettemin, heb wel waardering voor de nieuwe layout, sowieso dat de duistere kleuren zijn ingeruild voor een lente-achtig tintje, met behoud van enkele herkenbare punten en zo hoort het.

Schenkt de burger moed, de winter is bijna voorbij, de pinksterbloem bloeit, Almere valt aan, nu wij nog ....... om te volgen natuurlijk ;D
 

NJM

Nieuw lid
14 feb 2007
321
0
0
www.boekvandaag.nl
#4
Mooie lay-out, ik zou nog wel even de linkjes checken, bij wat referenties gaan de links naar de homepage ipv de referentie.

En nu maar hopen dat de nieuwe back-office snel komt.

Roy
 

activ

Nieuw lid
27 dec 2008
31
0
0
#8
Mooie, duidelijke en frisse uitstraling! Mag wat mij betreft ook direct worden doorgevoerd naar de backoffice.
 

rickdev

Nieuw lid
27 feb 2010
1
0
0
#12
Bedankt allemaal voor jullie feedback.

@Roy; De linkjes zijn gemaakt.
@Patje; De nieuwe website staat helemaal los van de tracking / back end.
@Mike1; Ik heb je mijn e-mailadres gemaild en we gaan er naar kijken. Er zijn bij ons geen login-problemen bekend, dus het zal waarschijnlijk met je account te maken hebben.

Rick de Vlieger
Manager operations Daisycon
 
10 aug 2009
73
0
0
#15
Vreemd.. Ik kan ook al enkele dagen niet meer inloggen, "account inaktief of bestaat niet". Heb vrijdag al telefonisch hulp gezocht, maar wilde niet lukken. Wel werd me verteld dat er meer inlog problem zijn en/of verkeerde statistieken worden getoond..
Mijn account is c4ronh (sinds 2004), en zal maandag nog eens aan de bel trekken..
 

willem

Nieuw lid
9 jun 2007
298
0
0
www.emarky.nl
#16
Wanneer gaat de mobiele versie (daisycon.mobi) het weer doen? :(

Op m'n iPhone krijg ik daar eerst een lege pagina met een broken-image te zien, waarna deze wordt geredirect naar daisycon.com, welke me weer redirect naar daisycon.mobi en het verhaaltje voor vandaan begint.. Oneindige loop dus, en daarmee onmogelijk op de stats onderweg (op m'n iPhone) te bekijken.
 

Daisycon

Nieuw lid
20 sep 2007
3.344
0
0
twitter.com
#17
Nogmaals dank voor alle feedback. Het forum bewijst weer eens zijn waarde.

We hebben nog een paar meldingen gekregen van publishers met bepaalde browser-instellingen die niet konden inloggen (met een andere browser lukte dit meestal wel). Dit hebben we, zover wij kunnen zien, allemaal opgelost.

Andere foutmeldingen die hier zijn benoemd zijn ook allemaal opgelost. Mocht je toch nog ergens tegenaan lopen, meld dit dan aub via info@daisycon.com.

Alvast bedankt!
 

MTuin

Nieuw lid
9 mrt 2010
3
0
0
www.mindtimebackup.nl
#18
Ik heb een aantal dagen (weken?) terug een informatieaanvraag gestuurd naar Diasycon, maar heb nog steeds geen reactie gehad. Heeft dit ook te maken met de nieuwe site of is er gewoon iets mis gegaan?

Groeten