Daisycon!!!!!!!!!!TOP

A

autoplats.nl

Guest
#21
KOM op 150euro per maand ben je gek?

Enne.... ik acht geen beledigingen en ja ik ben 13, maar wel zelfstandig


Dus.... Bied je excuses maar aan ja!
 
A

autoplats.nl

Guest
#22
bartl zei:
Solc zei:
Het is een jochie van 13. Dat verklaart een hoop.
Ja die is snel verpest, verdient ie straks 150 per maand, gaat ie echt nooit meer normaal werk doen voor zijn leeftijd, en dan piepen als ie op zijn 18e toch maar 1200 bruto krijgt bij het 1e baantje.. ach ik begin oud te worden geloof ik, met diverse klanten van < 16 met 800+ inkomen per maand.
UHH jij had nog geen euro op die leeftijd....en ja je word oud!
 
S

svteg

Guest
#23
Heb je 13 dagen na kunnen denken over een gepast antwoord, kom je hier mee?

Je reageert in ieder geval als een 13 jarige.
 
J

Joya

Guest
#25
Zullen we allemaal ophouden elkaar af te zeiken, ongeacht welke leeftijd we zijn?

T ging net een beetje de goede kant op.
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#26
@autoplats.nl, als je nou iets normaler reageert zullen mensen ook normaal op jouw reageren. 150 euro voor een jonge tiener is veel, wees er bij mee en verder hier niet te hard schreeuwen want als je echt er iets van wil maken heb je nog een lange weg te gaan (die wij allemaal ook hebben doorlopen).
 
#30
Leuk lezen deze topic. Maar denk ga dan ook maar even een zinnig stukje schrijven over de site

heb even snel gekeken naar de website en naar de code dus hier komen wat tips voor je.

maak een nieuwe begin pagina. Begin gewoon met de layout die je hier ook hebt staan. http://www.autoplats.nl/volkswagen.html

daarna ga even wat tutorials lezen over html en seo. zodat je de informatie en tijd wat je er insteekt straks ook mooi en goed kunt gebruiken.

Ik neem aan dat je geld wilt verdienen met je website en hier is niks mis mee. Dus maak een plan van hoe je dit voor elkaar kunt krijgen.

Voorbeeld:
Je schrijft graag over duitse auto las op je website. Maar wat moet onder elke auto " mooie velgen" . Dus zoek uit welke steek en waarde je nodig hebt per model en link via bijvoorbeeld daisycon naar een website die velgen verkoopt.


Daarnaast ga je nadenken waar je over 2 jaar met je site wilt staan.

Denk als je gewoon bezig gaat zoals je nu bezig bent en je gaat er vanuit dat je net bezig bent met een website maken dan doe je het goed.

Het nadeel is dat je hier informatie gaat vragen aan mensen die al jaren bezig zijn met geldverdienen via een internetsite. Dus als ze iets tegenkomen waar iedereen mee is begonnen in (1998) dan willen ze je graag afbranden.

Succes!