Dokdok waar ben je?

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#1
Hoi,

Kortgeleden gaven jullie aan de site Dokteronline ook te vertalen in het Frans, Italiaans en Spaans. Top idee. Vraag is wat de planning ongeveer is. Weet dat ik al door de juiste figuren in Europa voor link exchange wordt benaderd dus wat mij betreft zo snel mogelijk. Geef in ieder geval een ca planning aan.

De 2e vraag die ik je al heb gesteld maar geen antwoord op heb gekregen is of jullie ideeën hebben om de site ook in het Pools en Russisch te vertalen. Zou ik zeker doen.

Wacht op je antwoord.

Karel
 

Saebel

Nieuw lid
26 okt 2008
30
0
0
#2
Ik denk dat je " e-mail " in de war hebt gehaald met een " forum ". Altijd lastig dat digitale media gedoe ;)
 

wwessie

Nieuw lid
5 nov 2008
21
0
0
#3
Ik heb dokdok laatste ge-maild en kreeg een notificatie terug.
Dat dokdok tot 26 januari op vakantie is.

Kan dus ook handig zijn dat digitale gedoe ;)
 

YVANYVAN

Nieuw lid
24 aug 2005
478
0
0
#4
Begin 2008 was er trouwens ook een actie om "affiliate van het jaar 2008" te worden. De winnaar ging dan iets van een 12% op elke verkoop krijgen gedurende gans 2009.
Heeft iemand al bericht gekregen daarover?
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#5
Nee, wel dat om meerderen zou gaan. Was allemaal wat onduidelijk.

Lijkt wel komkommertijd. Tickets worden niet beantwoord, e-mails niet, nauwelijks nieuwe interessante aanbiedingen. Gaat wel een probleem worden voor mij. Ik wil iets extra's met Accor Hotels doen, geen enkele reactie van TD en ook niet van Accor zelf.

Er zit een gigantische fout in de site van één van mijn betere merchants, je wijst ze erop en... geen enkele reactie. Of ze uberhaupt nog wat willen verdienen??

Zal mij niet verbazen dat we aankomend jaar voor grote veranderingen komen te staan. naast balen ook hopelijk nieuwe kansen.

karel
 

dokdok

Power to the patient!
9 jun 2008
185
0
0
www.dokteronline.com
#6
Na 4 weken vakantie ben ik weer terug. Ik had het forum nog in thailand willen bekijken maar heb uiteindelijk besloten om lekker van mijn vakantie te genieten.....

Ik beloof jullie dat de vragen alsnog worden beantwoord: vertaling frans wordt op korte termijn afgeleverd, affiliate van het jaar maak ik snel bekend....eerst even resultaten van 2008 bekijken

Dokdok