ECI mail...?

24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#1
Zojuist krijg ik van TD BE een mail met daarin de volgende tekst:

eci herlanceert!

Beste affiliate,

Vanaf 15 mei 2009 is ECI open voor iedereen. Dat betekent dat iedereen aankopen kan doen bij ECI, via de website, in de winkels, per telefoon of sms.

*******************

En daar moeten we dan blij mee zijn?? :-[ :-X
 

Kelly

Nieuw lid
13 jul 2009
1
0
0
#2
Het gaat er niet zozeer over dat klanten kunnen bestellen per sms, telefoon of in de winkel, hoor. Vroeger kon dit ook al.

Volgende alinea in de mailing verduidelijkt wat er dan wel veranderd is:

Binnenkort kunnen niet alleen leden profiteren van ECI, maar kan iedereen meegenieten van het aanbod. Mensen die lid zijn, mogen op extra voordelen en kortingen blijven rekenen.

Dwz dat de site is opengesteld naar IEDEREEN toe, en dat niet enkel leden de eci-producten kunnen bestellen. Dat je dus geen lid moet zijn om een boek of cd te kunnen kopen bij eci...

Een hele verbetering als je 't mij vraagt!
 
24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#4
Het gaat mij erom dat wij als affiliates niet blij worden van bestellen per telefoon, sms en in de winkel. Daar sturen affiliates hun traffic liever niet heen tenzij er een goede CPC bij zit..dan zijn er concurrenten van ECI die het beter snappen!
 
W

Wim

Guest
#5
Daar gaat ie weer... negatief.

Op de website staat nergens iets over de winkel, een telefoon nummer of sms nummer. Alleen bestellen op de site.
Dat het mogelijk is wil niet zeggen dat ze het op de site ook toeschreeuwen naar iedereen.

En vroeger konden alleen leden bestellen en moest iemand lid worden wat nadelig is voor affiliates. Nu kan iedereen bestellen, dus een verbetering.

Eerst goed kijken en lezen en dan pas roepen.
 
24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#6
@Wim

Je gaat toch niet bij elke mail eerst kijken of men wel de waarheid spreekt? Feit is dat er in de betreffende mail gecommuniceerd wordt dat je ook op alternatieve manieren kunt bestellen en dat is duidelijk niet de kern van affiliate marketing. En ja...dat is negatief voor affiliate..so be it. Je kunt altijd proberen alles positief in te zien, maar helaas is dat niet altijd zo.