einde van de wereld ?

ouwesmurf

Nieuw lid
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#1
Nee, 't is bepaald niet het einde van de wereld, maar wel opmerkelijk : linksboven op de pagina, boven het woord profiel » een werkende link naar affiliateblog.

Kan elkaar versterken om objectief door de bril te kijken.
Waar Linkedin een nofollow heeft, dat blog niet, heeft dus een dofollow, gaat allen heen ;)

Is het dan een reciprookje, anders gezegd, staat er ook een link terug ? Jazeker.
Sterker, staat in het menu. Wel iets netter afgewerkt dan hierboven.

Kunnen we een jointje roken. Maar waarom niet even melden ? Wij allen , wij weten het niet. Lijkt op Living Apart Together, een latrelatie zogezegd.

En kijkend naar sommige netwerken, het begint met hier en daar met wat snuffelen en voor je het weet,
zijn oude nederlandse gerenommeerde bedrijven plotseling ondergebracht bij zogeheten wereldspelers ......

en is het affiliateforum verdwenen in een kortingscode

je went eraan, kwam er onlangs achter dat SB Commerce ook al Sanoma is. Met z'n allen onder leiding van Gerard ( heb er de kracht niet meer voor ) Joling een duik nemen in het poedelbadje.
Indirekt dit forum ook al, dacht ik nog.
Sandra Schuurhof (41 en SBS6=grotendeels Sanoma) iig wel, en zij gaat de abdicatie en de Koning (is dan 46) verslaan. (schaak-)Mat in twee zetten.
Dat je dàt met een Fins 'bericht' zo even neerzet. Best wel knap. Heeft John even niet op zitten letten, heeft alleen maar de voice-over 8)
 

Trader

Nieuw lid
14 mrt 2008
140
0
0
www.imbull.com
#2
Ik spreek Aart vaak op affliatedagen / events en een uitwisseling 'gezien we dezelfde doelgroep' hebben was zo gemaakt. Staat er overigens al +/- een half jaar, de bezoekers die van het forum af komen als referrer (5 per dag) bezoeken ook gemiddeld meer pagina's dan de algemene bezoeker: 2,95 vs 2,05. Wat duidt op relevantie. Is niets meer en niets minder dan een nuttige extra bron voor geinteresseerden in affiliate marketing.

Er is verder geen sprake van een LAT relatie =)
 

ouwesmurf

Nieuw lid
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#3
en is het affiliateforum verdwenen in een kortingscode
Zie altijd graag dat mensen in de stress schieten vanwege 1 zin ..... en gelijk in de verdediging. Is het namelijk opgevallen en misschien wel een beetje waar of tenminste geloofwaardig danwel dient vreselijk voorkómen te worden ;)

Toch lijkt het mij dat de belangen van beide instituten nogal uiteenlopen :-\

Wanneer die link er al een half jaar staat .... was mij niet opgevallen en daar gaat het om ...... is het tekenend dat de technische afdeling daar gedurende een half jaar geen vergelijkbare button of menu-onderdeel van heeft kunnen bakken. Terwijl de link op het affiliateblog onderdeel uitmaakt van het menu, hoewel ..... ik kom daar ook niet dagelijks ...... vermoedelijk sedert de laatste layoutwijziging en die lijkt me ook nog niet zo oud.

Los van die cosmetica en los van de bovenstaande speldeprikjes ...... het is positief om het evenement van de affiliatedag in stand te houden, ik constateer wel dat vele bezoekers daarvan never ever ( meer ) op dit forum acteren, misschien wel op het affiliateblog ?

Ik ben slechts gebruiker van dit forum en ook frekwent van het campagne-service-blokje rechtsboven, is handig.
Maar zowel de techniek van het forum, de kennelijke layout, de betrouwbaarheid vermoedelijk van de achterliggende feeds van dat blokje rechts, het begint steeds meer zorgen te baren.
Naar mijn indruk heeft het forum bij de eigenaren niet echt een focus meer.

Vergelijk ik de mij bekende namen van forumleden met degenen die reageren op het affiliateblog, zie ik maar weinig echte overeenkomsten en is er van 'dezelfde doelgroep' geen sprake. Wel als kleindeels adverteerders en grotendeels publishers in het algemeen, maar ga je dat uitsplitsen naar personen, en ik ken er veel van naam, zie je een ander beeld.
Kun je je afvragen of het delen middels een knop/link, wel zo slim is los van vriendschappelijke redenen. Vast staat wel dat in ieder geval van datgene wat op de affiliatedag ter sprake komt, vrij weinig neerdaalt op dit forum.

Nog steeds kunnen mensen buiten de daarvoor bestemde boards site en domeinhandel doen, zonder dat moderatoren ingrijpen. Het tekent een teruglopende interesse. En dus tijd om de kussens op te schudden.
Wanneer het de bedoeling is om het affiliateforum in leven te houden, is een link naar elders wellicht sympathiek, maar je kunt in mijn optiek dan beter Sandra Schuurhof uitnodigen voor wekelijks inspirerende en journalistiek prikkelende mededelingen en discussies.
Bij voorkeur exact tussen vrijdagochtend 12:00 uur en maandagmiddag 12:00 uur, het weekend wordt steeds heiliger namelijk, een soort stille omgang 8)