Even voorstellen: Invest Online

24 mei 2012
19
0
0
www.investonline.nl
#1
Even voorstellen: Invest Online

Invest Online is een full-service internetbureau dat zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in totale online marketing concepten. Zoekmachine marketing is een discipline waarin wij ons de laatste jaren bewezen hebben.

Ook met affiliate management en conversie optimalisatie hebben wij qua kennis en ervaring flink aan de weg getimmerd. Jarenlang zijn wij zelf als reis-affiliate actief geweest en onze kennis over de markt zetten wij nu in voor onze klanten. Op dit moment verzorgen wij het affiliate management voor deze klanten (alle campagnes draaien via TradeTracker):

www.fietssportiefonderdelen.nl
www.travelactive.nl
www.maxiaxi.com
www.weekendcompany.nl (welke ook bij Daisycon en TradeDoubler draait)
www.belgie.nl

Meer informatie over deze campagnes is te vinden op ons eigen board. http://www.affiliateforum.nl/index.php/board,308.0.html

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via dit forum, of via jeroen@invest-online.nl.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Welkom Jeroen, altijd goed om te zien dat er weer nieuwe initiatieven worden ontwikkeld.

Alleen, die nekharen, die gaan soms wat steil overeind staan als een soort innerlijke vraag-antenne.
Immers, je schrijft : zelf als reis-affiliate actief te zijn geweest en die kennis zetten jullie nu in voor jullie klanten en dat zijn niet wij, maar de eventuele adverteerders.

Kijk ik dan ook nog naar jullie website, krijg ik sterk de indruk dat er ook nogal wat netwerk-kennis aan boord is, en dat is per definitie ook adverteerder-gericht.

En dan denkt een affiliate :"what's in it for me", immers .... er zijn vergelijkbare aanbiedingen, waarbij niet direkt ex- of nog huidige affiliates-concollega's mee kijken.
Ben er niet direkt negatief over, alleen die nekharen vragen om informatie ;D
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#3
Invest Online zei:
Jarenlang zijn wij zelf als reis-affiliate actief geweest en onze kennis over de markt zetten wij nu in voor onze klanten.
Sorry, maar dit soort aanbevelingen werkt me altijd een beetje op de lachspieren. Als je als reisaffiliate succesvol bent, dan ga je daar toch lekker mee door in plaats van je kennis voor klanten in te zetten?

Het is hetzelfde als: u kunt nu profiteren van onze jarenlange ervaring als belegger. Dan denkt ik toch: ik wil helemaal niets leren over beleggen van iemand die als adviseur kennelijk meent meer te kunnen verdienen dan als belegger.

Ik zie in dat soort zinnetjes dan ook bepaald geen aanbeveling. Het vraagt eerder om een aannemelijke verklaring: waarom ben je gestopt als reisaffiliate? En uiteraard kunnen daar best aannemelijke verklaringen voor zijn.
 

Johan

Nieuw lid
22 sep 2010
79
0
0
#4
Wie zegt dat ze gestopt zijn?

Volgens mij breiden ze hun werkgebied gewoon uit. Als ze kansen zien, groot gelijk!
 
24 mei 2012
19
0
0
www.investonline.nl
#5
@ Allen:
Wij zijn niet gestopt als reisaffiliate. Ook ik ken de verhalen die de ronde doen over media bureaus die zelf een affiliate tak hebben (of zelfs speciaal er voor hebben opgezet) en hiermee concepten van affiliates kopieren. Uiteraard kan ik zeggen dat wij dit niet doen en dan is het aan ieder van jullie of je dit wel of niet wilt geloven. Ik had er ook voor kunnen kiezen om het niet te vermelden, maar ik houd van openheid en heb hier al gelezen dat de meeste personen erg inventief zijn in het achterhalen van welke websites bij wie thuis horen. Een ieder was er dan toch achter gekomen.

Onze klanten zijn partijen die de toegevoegde waarde zien van affiliates voor hun webshop(s)/website(s). Vanuit mijn ervaring weet ik dat niets zo vervelend is als een slecht of niet reagerende contactpersoon als je specifieke vragen of wensen hebt. Dit is ook de reden dat ik er voor heb gekozen om ons als Invest Online aan te melden bij dit forum.

What's in it for you? Uiteraard een goed contact met mij, maar daar koop je niets voor. Als affiliate ben je op zoek naar goede campagnes, met goed promotiemateriaal, iemand die luistert naar je wensen en uiteraard een goede vergoeding hiervoor. Tenminste dat is waar ik naar op zoek zou zijn ;).
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#6
Heb in mijn bericht ook aangegeven het niet direkt negatief te vinden, het vraagt om méér.

Feitelijk geef je aan je affiliate-kennis , maar vermoedelijk ook netwerkkennis, te gebruiken om adverteerders te helpen aan extra omzet, tenminste, dat is meestal de bedoeling. En gek genoeg zijn wij daar ook aktief mee bezig.

Ik lees nog steeds nergens, dat affiliates worden ondersteund met jullie kennis van adverteerders.

Dus blijft onder aan de streep : de standaard vergoeding met spiegeltjes en kraaltjes, immers, een hogere opbrengst voor adverteerders kan niet tegelijkertijd een hoger kostenplaatje voor adverteerders impliceren.
Geen probleem, maar dat hebben we al bij de diverse netwerken.

Maar je komt hier niet zozeer op een adverteerdersforum al zijn die beperkt aanwezig, in belangrijke mate is dit een affiliateforum, dus ???