even voorstellen

peter12

Nieuw lid
15 apr 2010
1
0
0
#1
Ben sinds 2 maanden aktief, maar het lukt me maar niet om minstens 1 sale per dag te realiseren.
Wat doe ik fout?? Graag wil ik jullie mening.

www.goedkoopstereisaanbiedingen.nl
 
S

svteg

Guest
#2
Welkom,

Ik zie een site vol met banners (overkill!), welke qua layout er nou niet uitspringt als een betrouwbare reisaanbieder. Weinig content, spammerig. Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om uberhaupt ergens op te klikken. Maar goed, interessanter is het om te weten hoeveel bezoekers je hebt, en waar komen ze vandaan? Zonder bezoekers en nette doordachte site geen clicks, laat staan sales. Gewoon kijken hoe de concurrent het doet, hoe zorgen zij dat ze scoren. Even een vakantie boeken via internet gebeurt niet zomaar, consumenten vergelijken en hoppen van site naar site, als ze bij jou de informatie niet kunnen vinden hoppen ze naar een andere site, grote kans dat deze jouw cookie afpakt.

Dat is mijn mening :)
 

Noobie

Nieuw lid
1 apr 2008
96
0
0
#3
Lijkt wel een kermis. Zorg voor content ( denk aan stukje over de aanbieders, meest populaire reisbestemmingen.
Kinderen kijken plaatsen, volwassen lezen ;)
 
8 apr 2010
11
0
0
www.tasjeintas.nl
#4
Hoi Peter12,

Om te verkopen heb je bezoekers nodig die op zoek zijn naar een vakantie.
Maar bezoekers moeten jouw site wel weten te vinden. Belangrijke eerste stap is dat je de site aanmeldt bij zoekmachines. Zolang een zoekmachine niet weet dat jouw site bestaat, zal hij ook niet langs komen om te indexeren (tenzij de zoekmachine de url op een andere site bij toeval tegenkomt).

De eerste indruk is heel belangrijk, hierop indexeert de zoekmachine jouw site. Belangrijke punten zijn een relevante url (die heb jij), Headers (koppen H1, H2 etc. gebruiken) en zeker de homepage vullen met een tekst/content waarin je uitlegt waar de site over gaat met gebruik van relevante woorden waar jij op gevonden zou willen worden. Gebruik dus woorden zoals Goedkope vakantie, Vakantie zoeken, Vakantie vergelijken etc. Verplaats je in de "zoeker", wat zou jij als zoekopdracht intypen als je een goedkope vakantie zoekt of wil vergelijken.

Verder, gebruik zo min mogelijk banners. Zeker flash banners schrikken af als je ze met meerdere op 1 pagina hebt staan. Plaats bv 1 banner per pagina, en dan in formaat Skyscraper.

In ieder geval succes! En het zomersiezoen komt eraan, dus wie weet hoeveel vakanties er nog geboekt gaan worden via jouw site.

O ja, en geduld....geef niet direct op als het niet naar verwachting gaat ;) (ik had daar ook een handje van). Vraag je dan inderdaad af wat er wellicht mis kan zijn en probeer zo veel mogelijk via internet aan kennis op te doen over SEO (search engine optimalisation). Maar ook het seizoen kan meespelen of de economie, paasvakanties, vrije dagen, mooi weer, allemaal factoren die invloed hebben op conversies (sales)