Even voorstellen

27 mei 2008
10
0
0
www.konadnailart.nl
#1
Gegroet allen!

Via Eric Lang ben ik hier terecht gekomen.

Als startende internet ondernemer ben ik op zoek naar de beste mogelijkheden om mijn website en dus mijn producten aan de man te brengen. Volgens Eric ben ik op dit forum dan op het juiste adres.

Mijn echte naam is Linda, ben moeder van twee kinderen en ben sinds ongeveer een maand bezig met het bekendheid geven aan www.konadnailart.nl
Er zijn al een aantal startpagina´s aangemaakt met links, er bestaan twee Hyves over het product die naar de site verwijzen en ik ben aan het kijken voor het plaatsen van een Advertorial met misschien een leuke actie daaraan gekoppeld.

Omdat je op internet al vlug door de bomen het bos niet meer ziet hoop ik dat ik hier met jullie hulp het kaf een beetje van het koren kan scheiden. Tips, ideeen, do´s en don´ts, ik wil ze allemaal weten-horen. Wel gedoseerd a.u.b. ;)

Hoop dat jullie me wijzer (en bekender :D) kunnen maken.

Met groet,

Linda
 
23 mei 2008
8
0
0
www.onlineorganizing.nl
#6
hoi!

Ik ben net als jij op zoek naar mogelijkheden om mijn bedrijf te promoten en net zo hard op zoek naar manieren om inkomsten te genereren via de bijbehorende website.

Ik ben maar gelijk lid geworden op de hyves ;D en heb de webshop even snel bezocht... werd er hebberig van :p

Groetjes,

Kaat Mossel - Jessica
 
27 mei 2008
10
0
0
www.konadnailart.nl
#9
Haha, wat een warm welkom hier. Leuk hoor :D

@xipe: Thanks. Ben zelf ook helemaal weg van nailart. Hoe extremer hoe beter!

@ Kaat Mossel: Hebberig...Dat probleem heb ik nu nooit last van... (En ik mag liegen ;))

Om te beginnen heb ik na mijn aanmelding hier ook info aangevraagd bij Daisycon. Ik had begrepen dat dat Affiliatemarketing wel een goede stap zou kunnen zijn. Maar toen ik de prijzen zag kreeg ik een halve hartverzakking. Je bent een 1500 euro verder voor je uberhaupt kunt zien of het voor je werkt. Als je producten verkoopt of iets anders doet waar je grote bedragen mee binnenhaalt, of als je al budget hebt, geloof ik best dat het niet te duur betaald is. Maar als startende ondernemer die het met overtollig huishoud budget doet schud je zulke bedragen niet zomaar even uit je mouw.
Zijn dit sowieso de prijzen of zit daar nog veel verschil in bij bedrijven onderling?

Met groet!
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#10
Hi Linda, Ja er zit zeker verschil tussen. Volgens mij is TradeTracker een stuk goedkoper, maar daar zit je tussen zoveel andere kleine bedrijven en krijg je een stuk minder "hulp".
Zij hebben vooral de software maar minder ook voor kwaliteit.

Bij ondernemen komt soms ook kijken dat je gaat proberen bedragen om laag te krijgen, dus vraag gewoon of het voor minder kan (vinden de mensen niet leuk van Daisycon ;) ). Nee heb je al.. dus gewoon proberen.

Ja er komt meer bij kijken, maar als je in je product geloofd moet het kunnen. Je hebt een mooie site, een uniek product, nu alleen nog bezoekers/kopers.
 

Japsen

Nieuw lid
25 aug 2005
376
0
0
www.vindproduct.nl
#11
Welkom!

Leuk dat je interesse hebt in affiliate marketing. Na het bekijken van de shop op http://www.konadnail.nl/ heb ik het vermoeden dat de mensen van Daisycon je bewust willen laten schrikken met hoge prijzen; en dat je dergelijke ervaringen ook bij andere netwerken zult krijgen.

Wanneer ik de shop zie ben ik niet echt overtuigd ervan:
- De layout is niet echt uitnodigend. Afgezien van de achtergrondafbeelding kan ik niet in 1 oogopslag wat er precies wordt verkocht en hoe duur deze producten zijn.
- Wat zijn de aanbiedingen? Plaats deze op de homepage!
- De lange tekst op de index zal door een groot deel van je bezoekers niet worden gelezen; eerder met een *zucht* worden weggeklikt. Gebruik deze ruimte nuttig; plaats de "upsell" teksten of informatie als "geschikt voor..." en gebruiksaanwijzingen op een aparte service pagina's en link hiernaar vanaf de product detail pagina's en in aftersales communicatie met klanten.
- Toon de betaalmogelijkheden met logootjes op je index. iDeal is een gangbare betaalmethode.
- Niet onmiddellijk afrekenen boven de winkelwagen inhoud. Plaats eerder een grote "verder winkelen" knop met daarnaast een keuze om af te rekenen. Eventueel kassakoopjes; handig om bij te bestellen; etc..

... ben ietwat doorgeschoten in m'n advies; maar hoop dat je er iets aan hebt :)
 
27 mei 2008
10
0
0
www.konadnailart.nl
#12
@ Eric: Jouw adviesklinkt als spreken met twee woorden. "Hallo, korting" :D Misschien idd toch maar eens proberen.

@ Jaap: Layout van de shop is weinig aan te doen. Dat is het nadeel van met kant-en-klare webshops werken.
Lange tekst in de index heb je wel gelijk in. Ik ben al een tijdje aan het brainstormen op een andere tekst. Zit eraan te denken om daar iedere maand de highlights uit de nieuwsbrief te zetten.
Gebruiksaanwijzingen en tips e.d. zijn te vinden op www.konadnailart.nl en ik ben bang dat het een beetje dubbelop wordt als ik die ook nog eens in de shop ga zetten.
Van Ideal vraag ik me af hoeveel meerwaarde het heeft omdat het ook (voor de klant) extra kosten met zich meebrengt.
Iig thanks voor je constructieve commentaar.
 
6 nov 2005
802
0
0
#13
Hallo Linda,

wat betreft de netwerk fees, setup kosten e.d: daar kan denk ik wel over onderhandeld worden, laat je niet direct afschrikken door de bedragen. Ik denk dat een integratie met je huidige website veel beter zal converteren, maar de technische / uitbreidingsmogelijkheden van de huidige shop software lijken me redelijk beperkt.
 
27 mei 2008
10
0
0
www.konadnailart.nl
#14
Die zijn inderdaad ook redelijk beperkt, maar Keulen en Aken zijn ook niet op een dag gebouwd. Over een klein jaar loopt dit contract af en ik heb hele goede hoop dat ik tegen die tijd een veel betere/mooiere/duidelijkere/gebruiksvriendelijkere webshop heb. Maar om mee te beginnen voldoet deze software uitstekend. Er zitten ook nog een paar mogelijkheden meer in die ik zelf nog moet uitvogelen.
Maar het eerder verkregen commentaar ga ik wel benutten en voor overig (constructief) commentaar sta ik ook zeker open. Ben namelijk nog met een aantal zaken meer bezig waarvoor er meerdere websites zullen komen en waarvoor ik ook zeker gebruik zal maken van affiliatemarketing als het gaat bevallen.
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#15
Van Ideal vraag ik me af hoeveel meerwaarde het heeft omdat het ook (voor de klant) extra kosten met zich meebrengt.
iDeal is zooo belangrijk... echt, je kan bijna niet een webshop op zetten zonder iDeal. De kosten van betalen zijn redelijk omlaag gegaan, ik zou er echt naar kijken want het zal het succes van je site mede bepalen.
 

181279

Nieuw lid
4 mrt 2008
152
0
0
#16
Ideal is inderdaad erg belangrijk.
Mijn vrouw bijvoorbeeld die besteld alleen ergens iets als er met ideal betaald kan worden.
Geeft ook meer vertrouwen bij de toch nog grote groep die twijfelt over de betrouwbaarheid op internet.
 
27 mei 2008
10
0
0
www.konadnailart.nl
#17
IDEAL nu ds ook maar aan de shop `geplakt`. Ben erg benieuwd hoe het werkt en of het verschil maakt. Het gaat in ieder geval gecommuniceerd worden in de nieuwsbrief van het weekend.

Ondertussen ook nog maar eens informatie opgevraagd bij een conculega van Daisycom. Ben benieuwd wat daar uitkomt.

Is het slim om nog iets mee te pakken met het oog op de voetbal/hype die eraan zit te komen? Waarschijnlijk kost een plaatsje op een beetje voetbal-site ook een klein kapitaal, en zijn er wel zoveel vrouwen die met voetbal bezig zijn> Zelf geef ik er namelijk helemaalniets om, dus kan me moeilijk voorstellen dat er mensen zijn die er helemaal in opgaan. (Slechte eigenschap voor een ondernemer ;))

Met groet,
 
5

5KG

Guest
#20
Let wel op dat het dingen zijn die ik te horen heb gekregen email/telefoon.
Ik weet niet in hoeverre ze een vast tarief hanteren of iets met natte vinger werk doen.

Succes nogmaals.