Fees inlezen ...... met welk programma ???

8 aug 2011
11
0
0
#21
Beachboy zei:
....als je nu even verder kijkt, dan kun je zien dat het programma dat voor 30 euro wordt aangeboden, hetzelfde is als de GRATIS Joomla oplossing van Brbrbr...
We hebben hier dus een grapjas die een gratis te downloaden programma aanbiedt voor 30 euro...hij/zij biedt dat ook nog een aan op een affiliate forum, waar mensen toch beter zouden moeten weten...
Duidelijk genoeg nu? ;D
Bedankt voor de info maar de link naar die andere store is verwijderd door de admin, dus kan niet meer vergelijken maar volgens mij was die andere toch geen Joomla oplossing maar een standalone versie? Dat is natuurlijk nogal een verschil als je geen Joomla omgeving wilt hebben om de store in te bouwen ..... ;D
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#22
Uit de verkoop weten we , dat een groot aantal klanten met graagte belazerd wil worden, moeten we ze dat plezier dan ontzeggen ?
We weten ook dat alles wat gedrukt staan, ook al is het niet waar, als waar beschouwd wordt.
Onderzoek alles en behoudt het goede :

deze biedt voor geld het gratis maar wel intellectueel eigendom aan van brbrbr, kopen zou mogelijk heling kunnen zijn

te vergelijken met het originele produkt van brbrbr

let op de totale layout, de groene signaal button met 'pick', de rode lijst met topprodukten rechts, bedrag met leesmeer onder de topics

Overigens had je deze vindplaatsen met behulp van Google ook zò kunnen vinden. Best handig, wanneer je iets wilt bereiken met affiliate-marketing. En in dat licht niet slim, wanneer iemand zomaar iets te koop aanbiedt wat geen eigendom is.
We horen graag je eindoordeel, Arie. 8)
 

brbrbr

Nieuw lid
29 feb 2008
88
0
6
affiliatefeeds.nl
#23
Dat iemand mijn component gebruikt om een (ander?) product mee te bouwen en voor dat extra werk/support geld vraagt is op zich geen probleem en mag ook volgens de licentievoorwaarden. Dat voor de component zelf geld gevraagd wordt is nu weer niet de bedoeling maar dat verschil is nogal vaag. Daarom alleen mijn opmerking dat de beschreven website ook voor niks te krijgen is (en voor niks gaat de zon op, je zult er wel tijd in moeten steken)


Het dom spammen van een affiliateforum is eigenlijk zelfs amusant te noemen. En berichten als 'is dit wat' en 'kijk eens wat ik gevonden heb' zijn wel heel erg doorzichtig.
 
8 aug 2011
11
0
0
#24
Ik had natuurlijk niet verwacht dat ik zoveel overhoop zou halen met een simpele vraag maar soms gebeurt dat weleens spontaan ........ ;D

Ik begrijp best dat Ouwesmurf gelijk en onmiddellijk ziet dat beide programma's dezelfde zijn maar die 'gave' is natuurlijk niet aan iedereen besteed, tenslotte zijn er niet zoveel programma's die een lijst genereren met topproducten en een lees meer knop onder de topics ........... 8) 8)

Maar nu zonder dollen, het maakt mij ook niet zoveel uit om een paar tientjes uit te geven aan een stuk software zolang de verkoper daar de moeite in heeft gestopt om de software 'verkoopbaar' te maken.

Het blijft voor mij en waarschijnlijk voor velen ook gewoon een commerciele afweging. Als ik het stukje software kan kopen wat precies of ongeveer doet wat ik wil voor een paar tientjes of ik ga uren maar waarschijnlijk dagen zitten programmeren om hetzelfde te realiseren maar dan vanaf scratch dan ga ik toch meestal voor de aanschaf om mij daarna te verdiepen in de code en evt aanpassingen te doen.

Maar in ieder geval iedereen bedankt voor de bijdrage, ik ga zeker als er wat tijd is mij verdiepen in pricetapestry en die andere variant.
 

jworks

Nieuw lid
4 jul 2010
25
0
0
www.shoppenbij.nl
#25
Heb je al eens aan Wordpress gedacht? Het is een blog platform, maar het kan makkelijk als CMS worden gebruikt. Er zijn genoeg ecommerce thema's/plugins om je site een webshop uiterlijk te geven, en er zijn ook plugins beschikbaar om feeds in te lezen. Ik ben zelf bezig met een php script dat datafeeds omzet in complete wordpress import bestanden. Wordpress is leuk om mee te spelen. "Code is Poetry" ;)

en respect @ brbrbr voor het coden en beschikbaar stellen van affiliatefeeds component 8)
 
8 aug 2011
11
0
0
#26
jworks zei:
Heb je al eens aan Wordpress gedacht? Het is een blog platform, maar het kan makkelijk als CMS worden gebruikt. Er zijn genoeg ecommerce thema's/plugins om je site een webshop uiterlijk te geven, en er zijn ook plugins beschikbaar om feeds in te lezen. Ik ben zelf bezig met een php script dat datafeeds omzet in complete wordpress import bestanden. Wordpress is leuk om mee te spelen. "Code is Poetry" ;)
Tuurlijk heb ik daar aan gedacht en ben ook momenteel bezig om een shop een Wordpress te bouwen maar ik zoek specifiek een script buiten een CMS omdat ik deze feeds gebruikt in een PHP website die vrijwel onmogelijk is om te vormen naar een CMS omdat hij vol met database koppelingen en query's, het is een zelfgebouwde voorspellingsite voor de Eredivisie met daarin een webshop.
 

brbrbr

Nieuw lid
29 feb 2008
88
0
6
affiliatefeeds.nl
#27
Als je het spul in een database hebt kun je het met eigen scripting weer weergeven. Kan met affilistore, het tool van m4n en ook mijn datafeeds component.

Dan is de helft van het werk al gedaan.