GsmBron update/live

Spaarbron

Nieuw lid
30 aug 2005
99
0
0
www.spaarbron.nl
#1
Hallo,

Na enig zweten is dan eindelijk de nieuwe gsmbron live :).

Wat vinden jullie van het resultaat? www.gsmbron.nl
Met name zijn we benieuwd naar de productpagina's en het filterproces:
Bijvoorbeeld:
http://www.gsmbron.nl/toestel/439/Samsung_Pixon.html

Tips zijn meer dan welkom!
 
4 jan 2009
16
0
0
#2
Hall Dirk,

Website zit naar mijn weten goed in elkaar.

Alleen als je kunt zorgen voor grotere en duidelijke foto's op de voorpagina, kan dat zeker helpen.
Mensen zullen er dan eerder op gaan klikken.

Je kunt eventueel ook je top5 visueel maken in een Flash banner.

Misschien minder voor google, maar staat altijd strak en vertrouwd.

Succes!
 
9 jun 2008
118
0
0
#3
ziet er zeker netjes uit. Ook op de productpagina netjes gedaan met het stap voor stap kiezen van provider, abonnement, en de duur van het abonnement.

Wel een puntje waar je naar kunt kijken is dat 't bij mij vrij lang duurt per stap, voordat de volgende stap wordt geladen, terwijl ik wel een rete snelle verbinding heb....
 

peter28

Nieuw lid
8 jan 2009
188
0
0
www.travelmap.nl
#5
de website is inderdaad mooi geworden. toch nog wat puntjes, hopelijk kun je er wat mee:

niet valid
Je website is niet valid (adv je doctype). Bekijk hier: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.gsmbron.nl%2F&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0 de check van de home pagina. Een voordeel van een gevalideerde (dus zonder fouten) pagina is dat je er vrijwel zeker van kan zijn dat alle functies en opties voor alle bezoekers werken. Verder is de site http://www.webrichtlijnen.nl/toetsen/ ook aardig om eens naar te kijken. Daar scoort de site ook niet alle punten. Het zijn veelal kleine dingen die je even moet aanpassen (slordig heden in de html opmaak)

veel inline javascript
Misschien een klein punt, maar sommige onderdelen werken niet goed met javascript uitgeschakeld. Dit is geen ramp maar houd er rekening mee dat een aantal mobiele telefoons en browsers dit toch nog hebben uitgeschakeld (op 1 van mn sites is dit bijna 5% vd bezoekers). Zet zelf eens javascript uit en doorloop je site en je merkt het vanzelf.

onduidelijke afbeeldingen
Ik zie dat je php gebruikt op je website. Voor afbeeldingen kan ik je aanraden phpthumb te gebruiken. Die schaalt eenmalig je afbeelding en cached em dan. Zo krijg je niet van die korrelige afbeeldingen maar afbeeldingen die er scherp uitzien en snel worden geladen.

smaak verschil
De score van een telefoon word aangegeven met een of andere plus (ik zie het vast verkeerd?)
Ik denk dat bezoekers het duidelijker vinden als je sterren gebruikt en deze direct achter de tekst regel 'De Samsung Pixon heeft bij GsmBron een gemiddelde score van: ' zet ipv naar rechts uitlijnen (= groot gat).

Verdere punten zijn niet echt noemenswaardig :)