Hallo allemaal!!

10 jul 2009
3
0
0
#1
Met erg veel plezier heb ik vele pagina's op dit forum gelezen!

Op dit moment ben ik zelfstandig ondernemer en dat bevalt goed!
Erg veel tijd ben ik er niet mee kwijt en mijn gezin en ik kunnen ons redelijk behappen.

Aangezien ik wat vrije tijd heb ben ik me eens gaan verdiepen in de affiliate marketing, maar hoe langer ik me erin verdiep des te minder ik het begrijp heb ik het idee..... :D

Ik heb me laatstelijk aangemeld bij Paypro en ben fanatiek aan het adverteren gegaan.
Echter ik merk aan mezelf dat ik dat blijkbaar niet zo goed aanpak, want advertenties worden verwijderd en dat is wel jammer.

Nu zag ik ook de site van Clickbank, wat mijn interesse erg opwekte.

Mijn vraag in het algemeen is eigenlijk:

Hoe kan ik eea aanpakken zodat ik goed kan beginnen?
Is het handig als ik een eigen website heb of kan ik gewoon adverteren?

Graag ontvang ik tips van jullie die ik kan uitwerken.

Daarvoor vast heel veel dank!

Met vriendelijke groet,
Sander Brand
 

prijk

Nieuw lid
11 nov 2005
168
0
0
#2
sander1977 zei:
Mijn vraag in het algemeen is eigenlijk:

Hoe kan ik eea aanpakken zodat ik goed kan beginnen?
Is het handig als ik een eigen website heb of kan ik gewoon adverteren?
Mijns inziens is er slechts één duurzame strategie: vraag je af wat je de wereldbevolking, of een deel daarvan, te melden hebt, in de vorm van wat met een vies woord ook wel "content" wordt genoemd. Heb je eenmaal het nodige geproduceerd in tekst en beeld en trek je flink wat bezoekers, dan kun je eraan gaan denken inkomsten te genereren via advertenties. Affiliate marketing is daarbij een van de mogelijkheden.
Een andere strategie is om her en der wat content te jatten en dat aan elkaar te plakken met allerlei affiliate en adsense links. En dan maar hopen dat allerlei mensen radeloos op die links klikken omdat ze niet vinden wat ze zoeken. Gaat wellicht een tijdlang goed, maar is uiteindelijk destructief voor jezelf en voor het internet als geheel.
Aan jou de keuze.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#3
Op dit moment ben ik zelfstandig ondernemer en dat bevalt goed!
Erg veel tijd ben ik er niet mee kwijt en mijn gezin en ik kunnen ons redelijk behappen.
1. je draait als zelfstandige, het bevalt, gezin kan er van leven en het kost weinig tijd.
Stel : het vergt 50% van de beschikbare tijd. Zou 100% dan niet de eerste optie zijn, gegeven de omstandigheid dat je er alles vanaf weet ?

2. Onbekend voor ons is waar je verstand van hebt, afgezien van dat werk. Hoe je het wend of keert : affiliate marketing is verkoop via een virtuele wereld, van het eerste èn het tweede èn het derde moet je verstand zien te krijgen, en zonder te weten wat je basis is, kunnen wij moeilijk aangeven waar je precies moet beginnen.
Wanneer je zoals Prijk aangeeft , de wereld iets kunt melden zonder al te veel kennis van website-bouw, kun je op een eigen website een blog starten en daar, naast de inhoud, gaan adverteren.
Je kunt ook bij iemand anders een startpagina beginnen over een zelf te kiezen onderwerp of allerlei tussenvormen, kijk bijvoorbeeld eens op http://www.sitepark.nl/. Kun je vast ervaring opdoen. 8)

opm: ik ben niet betrokken bij sitepark
 
10 jul 2009
3
0
0
#4
Ouwesmurf,

ik verdien mijn inkomen met de verkoop van schepsnoep met diverse kramen in diverse streken des lands.

Daar heb ik een aardige kennis van en internet is dus voor mij ook het walhalla mbt contacten met leveranciers en organisatoren.

Wellicht is dat ook mijn 1e connect voor mijn advertenties trouwens...

Zelf hebben wij geen site, vraag en aanbod is hierin zodanig dat het voor ons niet nodig is een site te hebben.

Aan de andere kant zoek ik altijd uitdagingen, eenmaal eigen baas zegt men weleens dat je soms zover gaat dat je in de 24 uur er 4 mist...die grens zoek ik wellicht soms.

Zodoende kwam ik uit op affiliate-marketing, kijken hoever ik me daarin kan bekwamen.

Ik heb er veel over gelezen, en misschien de laatste dagen wel zoveel dat ik nu ff niet weet wat mijn volgende plan van aanpak moet zijn.

Misschien dat ik me even moet herlezen, alles op nul..

Accounts zijn aangemaakt, nu juist dat stapje verder om logisch na te denken en te kijken of ik hier ook zaken mee kan maken.

Groet Sander
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#6
verkoop van schepsnoep met diverse kramen
Dus de basis van de verkoop, dicht bij de mensen en met een produkt dat dichtbij de eerste levensbehoeften ligt.

Nog net niet een standwerker, want in wezen kun je ook op de hoek van een straat een produkt verkopen, mits de plek en het produkt past . Maar verkopen kan altijd en overal. Dus ook op internet , alleen ........ de markt heeft z'n regels en vermoedelijk zal elke kraam in afzonderlijke regio's beter werken dan in andere regio's. Dus moet je de regels van internetverkoop leren kennen.

Kun je natuurlijk een olieprodukt uit Rusland importeren en dat op Terschelling verkopen, je kunt ook een werelds produkt via Clickbank doen, waarmee ik wil zeggen, je gaat met zevenmijlslaarzen door de markt heen. Niet onmogelijk....
maar je zou een kraam kunnen huren, anders gezegd : een startpagina bij sitepark of ergens anders, kies een onderwerp wat je nabij staat, waarvan je denkt ( kun je met zoekwoorden op Google https://adwords.google.nl/select/KeywordToolExternal?defaultView=2een beetje testen ) dat er een markt voor is èn een of meer produkt om te verkopen, en test dat eerst eens uit.
Zit dat een keer in de benen, kun je "buitenlandse normen en waarden" aan en / of een eigen website in statische pagina's danwel een blog neerzetten.

In alle gevallen heb je publiek nodig, op de markt, op internet, alleen op internet gaat het net ietsje anders 8)
 

wax

Nieuw lid
2 jun 2009
46
0
0
www.rikmulder.nl
#8
Icelandic zei:
Ik zie dat de domeinnaam schepsnoepshop.nl nog vrij is... ;)
En ik kom erachter dat ik die domeinnaam niet normaal uit kan spreken :D

Ontopic: leuk dat je enthousiast bent over affiliatemarketing, belangrijkste is dat je ook enthousiast bent over de website die je wilt gaan maken/beheren en de producten die je daarop wilt verkopen... Benieuwd naar je volgende stappen... hou ons op de hoogte. Succes!