Heeft dit forum nog meerwaarde voor de affiliate?


  • Total voters
    0
28 mei 2008
157
0
0
#1
In mijn ogen zitten een paar leden hier alleen maar met elkaar te kissebissen.
Is dit forum nuttig voor affiliates? Volgens mij niet. Een ieder weet het heel goed maar houdt alles onder de pet.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Nog niet zo heel lang geleden kwam er iemand langs in het segment "voorstellen" wiens allereerste bericht diezelfde opmerking weergaf en je je af kunt vragen, waarom diegeen de moeite nam om binnen te komen.
Heb ook toen hetzelfde neergepend als nu :
je maakt zelf het verschil....​

Des te meer mensen waardevolle, inhoudsvolle, positief ingestelde discussies op gang brengen, des te meer zal het voor veel affiliates waarde hebben.

Anderzijds...

Affiliate zijn betekent heel vaak ook "eenzaam" tegen een bierkaai aanlopen, frustraties oplopen, tegenslagen tegenkomen, in een aktiviteit die niet door veel mensen begrepen wordt. Heb je soms een uitlaatklep nodig en dus collega's die met je gaan sparren. In feite ook positief, alleen kunnen de geluiden soms negatief overkomen en ontkom je niet aan extremen, net als in het dagelijks leven.
Een ieder weet het heel goed maar houdt alles onder de pet.
Kortom, neem je pet af, laat je creativiteit de volle ruimte opzoeken en neerdalen over onze hoofden. Geheel indachtig een goede gewoonte in het Friese land van koningen en gewone vrije mensen:
wie kaatst, moet de bal terug verwachten......​
;D
 
16 nov 2008
237
0
0
#4
Meerwaarde of niet? Gezien het aantal leden zou je zeggen van wel.

Des te meer mensen waardevolle, inhoudsvolle, positief ingestelde discussies op gang brengen, des te meer zal het voor veel affiliates waarde hebben.
En daar schort het aan, het gros van de discussies is het sop van de kool niet waard.
 
16 nov 2008
237
0
0
#5
Een ieder weet het heel goed maar houdt alles onder de pet.
Logisch, veel affiliates zijn jarenlang bezig geweest om succesvol te worden, en dat ga je dan niet zomaar prijsgeven hoe je dat hebt gedaan. Volgens mij denken (vooral beginnende affies) dat alles vanzelf gaat, en dat ieder zijn geheimen prijsgeeft, maar zo werkt het niet.
Iedereen heeft zijn geheime recept, net zoals Coca Cola sinds 1886.

Ieder voorzich, en God voor ons allen.
 

pietervangils

Geen newbie meer!
30 jul 2007
160
0
0
pietervangils.com
#6
In mijn ogen zitten een paar leden hier alleen maar met elkaar te kissebissen.
Dit is voor mij de reden dat ik bijna nooit meer iets post of hier op het forum kom. Veel discussies zijn inhoudsloos en erg op het negatieve gericht. Voor mijn gevoel was dat een jaar of anderhalf geleden heel anders.
 

patje72

Nieuw lid
30 jul 2008
180
0
0
dating.lerenleven.com
#7
Tuurlijk geef je niet zomaar je "geheim" weg. Er komen inderdaad geregeld nieuwe mensen op het forum zonder enige kennis en even vragen hoe ze het moeten doen.

Ik ben best bereid iemand te helpen, maar ik wil wel zien dat ze zelf al enige moeite hebben gedaan.

Moeite heb ik met het topic waar iemand even vraagt voor een paar honderd euro een website te bouwen met allerlei eisen. Die mensen hebben geen idee wat het allemaal inhoud en hoeveel geld er omgaat in deze wereld.
 
24 aug 2005
1.434
0
0
www.no-search.nl
#8
Leuke vraag :)

Van de 2500 leden zijn er vast wel 10% die het forum geen meerwaarde vinden hebben, dat is in de wereld nooit anders geweest en niet iedereen kan het naar zijn zin hebben overal :)

Ik denk dat een forum nooit 100% meerwaarde heeft voor iemand. Voor mij heeft waarschijnlijk 1% van de topics een meerwaarde, maar dat is voor mij ook genoeg. Zo heb ik daardoor bij een aantal zaken op tijd in kunnen grijpen waardoor het verlies van bepaalde campagnes is beperkt.
Negatieve zaken komen sneller naar boven dan positieve, maar zijn daarom ook niet slecht voor een forum. Ook negatieve kanten van affiliate marketing moeten aan bod komen en kunnen je als mede-affiliate beschermen wanneer je kennis hebt van bepaalde negatieve ontwikkelingen.

Voor een beginnende en orienterende affiliate is de meerwaarde waarschijnlijk altijd groter dan voor de affiliates die al wat langer meedraaien.
 

Wanabo

Krijg antwoord door het stellen van de goede vraag
28 apr 2009
89
0
0
ziggo.gebruikers.eu
#9
Ik heb veel gelezen op dit forum én nuttige dingen gevonden. Dit forum heeft voor mij als beginnende affiliate wel degelijk meerwaarde.

Ook is me het 'gekissebis' opgevallen, maar daar heb ik het muiswieltje voor! Doorscrollen ....
 

fgielen

Nieuw lid
19 aug 2007
507
0
0
#10
Het is natuurlijk overal wat.

Zoals ik het bekijk heb je overal mensen die zoals wij dit noemen "wat zwaar op de hand zijn". Gewoon negeren en zoals Wanabo reeds aangaf "doorscrollen" die handel.

Wat mij betreft heeft dit forum wel degelijk toegevoegde waarde. Ikzelf haal het meeste uit feiten die worden geschreven omtrent adverteerders die niet uitbetalen, slechte tracking hebbben en meer van zulke zaken die er écht toe doen.

Keep up the good work!
 

YVANYVAN

Nieuw lid
24 aug 2005
478
0
0
#11
Af en toe zit er wel degelijk iets nuttig tussen.
Maar er zitten hier precies een aantal mensen tussen met een enorme negatieve ingesteldheid die goed kunnen zagen en lullen, ik begin het dan te lezen maar stop er snel mee.
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#12
Gelukkig is het hier geen Goed Nieuws Show, want daar schiet je niets mee op. Wat heeft iemand er nou aan als ik kom juichen dat de omzet weer is verdubbeld en dat ik nou toch echt een grotere boot ga kopen?

Affiliate Marketing is, zeker in Nederland, een tak van sport die nog in de kinderschoenen staat. Hier en daar wordt het wiel opnieuw uitgevonden, hier en daar probeert iemand gratis mee te liften of draagt dubbele petten en bijna overal gaat er technisch wel iets mis.

Dat hoort natuurlijk ook bij een branche die zich aan het ontwikkelen is. Met juichverhalen help je die branche geen stap verder. Door scherp te blijven op wat niet goed gaat en verbeterd moet worden wel.

Wat sommigen negatief noemen is juist positief: er blijkt uit dat mensen alert zijn in plaats van een beetje naïef te juichen bij iedere sale of betaling die binnen komt. Juist door samen kritisch te zijn en negatieve ervaringen te delen kun je van elkaar leren en valkuilen omzeilen die je zelf nog niet had ontdekt.
 

wax

Nieuw lid
2 jun 2009
46
0
0
www.rikmulder.nl
#13
Het heeft zeker meerwaarde voor mij, als beginner in de affiliate markt. Ben er in de 10 jaar keihard werken en opbouwen van het bedrijf dat ik had gelukkig al achter gekomen dat niets vanzelf gaat, en dat het naast een kwestie van veel dingen proberen en testen vooral een kwestie van keihard werken, veel research en lezen is als je aan iets nieuws begint. Vooral dat laatste is voor mij de toegevoegde waarde van fora als dit. Naast tips en nieuwtjes werkt het lezen van zo'n forum ook goed om een feeling te krijgen met het heersende sentiment, en tussen de regels door haal ik daadwerkelijk handige info naar boven...

Het gekissebis ben ik eigenlijk niet anders gewend, ook op het fotografieforum waar ik graag kwam gebeurde er niets anders. een soort digitaal 'wie heeft de grootste' gedrag waar ik eigenlijk alleen het vermakelijke maar van in kan zien. Dus heren, blijf vooral lekker kissebissen voor mijn vrolijke noot van de dag ;)

Tot heden ben ik zelf nog niet van waarde van dit forum vind ik, het is voor mij nieuw en de knowhow van een aantal op dit forum heb ik nog niet. Komt in de loop der tijd wel en dan zal ik ook actiever bij gaan dragen... voor nu regaeer ik eigenlijk alleen op dingen waar ik zelf mee te maken heb gehad en waar ik dus van denk een nuttige bijdrage te kunnen leveren.


Tot zover my cup of tea...