Heeft TD de betalingsdatum gemist?

formmailer

Uit Zweden...!
3 aug 2008
259
0
0
www.zwedenweb.com
#1
Hej!

Het lijkt erop dat TD deze maand vergeten is om een betaalronde uit te voeren... ??? In ieder geval op mijn account.
Er stond voldoende op om uitbetaald te worden (onder Transacties te betalen bij volgende uitbetaling) maar tot mijn grote verbazing staat er nu plotseling "Volgende uitbetalingsdag: 20-4-10". Als ik mij goed herinner had de uitbetalingsdag voor maart 19-3-10 moeten zijn.
Ook is er geen creditnota aangemaakt.

Zijn er meer mensen bij wie de uitbetaling (nog) niet heeft plaatsgevonden?

Groeten,
Jasper
 

alifar

Nieuw lid
16 mei 2006
133
0
0
www.alifar.nl
#4
Ik heb precies hetzelfde probleem, ik heb al 2 maanden geen betaling meer ontvangen. Ik heb telefonisch contact met ze opgenomen en ze zeiden dat mijn naam en bankgegevens niet overheen kwamen en dit terwijl ik dit nooit gewijzigd heb en voorheen wel altijd optijd gekregen heb.

Nu heb ik mijn account gegevens precies gewijzigd zoals het bij mijn bank vermeld staat. Ook inmiddels de 16e een nieuwe factuur aangemaakt en tot heden nog geen betaling ontvangen.

Vorige week had ik ze weer gebeld en zou hier snel wat over horen maar tot heden nog steeds niets van ze vernomen. Morgen maar weer eens bellen met ze want dit vind ik niet normaal.
 

formmailer

Uit Zweden...!
3 aug 2008
259
0
0
www.zwedenweb.com
#5
Ik heb vanochtend met TD gebeld en het was niet duidelijk waarom er geen factuur is aangemaakt en er geen betaling heeft plaats gevonden. TD in Nederland gaat nu contact opnemen met het hoofdkantoor hier in Zweden.

Er is in ieder geval geen probleem met de bankrekening, want zover is het proces nog niet gekomen...

Maar even afwachten wat er gebeuren gaat.