Herlancering Europeesche Verzekeringen

Roy Platje

Europeesche Verzekeringen
5 jul 2007
29
0
0
www.europeesche.nl
#1
Hallo publishers!
Sinds gisteren heeft Europeesche Verzekeringen zijn affiliate programma bij Daisycon en TradeDoubler vernieuwd. We hebben gekozen voor een herlancering omdat de afgelopen maanden zeer veel verbeteringen doorgevoerd zijn. Daarnaast zijn er nieuwe producten aan de consumentenactiesite toegevoegd waardoor het aanbod beter is. En op alle afgesloten verzekeringsproducten geven we nu 25% commissie over de jaarpremie, een nette vergoeding lijkt mij! En iedereen die tot 1 maart 50 polissen weet af te sluiten ontvangt bovendien een iPhone.

Hebben jullie vragen of tips, laat het mij weten en neem gerust contact op.

Hieronder nog even het standaard bericht.

Groeten,
Roy Platje


Europeesche Verzekeringen, al 9 jaar op rij verkozen tot beste reisverzekeraar, is dé Specialist in Reis- en Recreatie verzekeringen. Naast reisverzekeringen zijn bijna alle vrij-tijds activiteiten er te verzekeren, zoals caravans, campers, oldtimers, fietsen, boten tot aan de bruiloft toe.

Europeesche Verzekeringen (onderdeel van Fortis) heeft zich toegelegd op het verzekeren van vrijetijdsactiviteiten zoals reizen, motorrijden, watersport, het op pad gaan met de caravan en golfen. Dit doen we met vernieuwende producten die tegemoet komen aan de steeds veranderende wensen van de consument.

Een Doorlopende reisverzekering van de Europeesche biedt de volgende voordelen;
* Wereldwijd de beste service wanneer je dat nodig hebt.
* Eén keer afsluiten en al je vakanties zijn het hele jaar door verzekerd.
* Voor snelle, professionele hulp staat dag en nacht de Europeesche Hulplijn (+ 31 20 65 15 777) voor je klaar.

Europeesche verzekeringen heeft zijn affiliate programma vernieuwd en meet nu de sales op al haar producten! Daarnaast is de vergoeding zeer hoog. Er zijn meer producten toegevoegd waardoor het promoten van Europeesche Verzekeringen nog aantrekkelijker geworden is.

Waarom profiteert ú van deze aanpassingen?
*  Hogere conversies door diverse verbeteringen
*  De zekerheid van de Europeesche Verzekeringen
*  Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
*  Uitzonderlijk hoge vergoedingen (tot 1 maart 25% + 3 ct CPC!)
*  Breder aanbod van producten
*  Win een iPhone!

Reis-, caravan-, motor- en klassieke autoverzekeringen
Naast de verbeteringen en prijsverlagingen bij de reisverzekeringen zijn ook caravan-, motor, en klassieke autoverzekeringen toegevoegd. Door dit uitgebreide aanbod is het nog aantrekkelijker om links te plaatsen. Binnenkort wordt het aanbod zelfs nog uitgebreid met kampeerauto en bootverzekeringen!

Unieke vergoeding van 25% op de jaarpremie!
Europeesche Verzekeringen heeft ervoor gekozen om de vergoeding op alle producten gelijk te houden op 20% tot 25%. Een uitzonderlijk hoge vergoeding in deze markt! En om de relaunch te vieren start iedereen in het gold segment van 25%! Daarbij ontvangt u ook nog een klikvergoeding van EUR 0,03 cent!

Verdien een iPhone!
Je leest het goed, niks winnen of kans maken, maar gewoon verdienen! Iedereen die tot 1 maart 50 polissen of meer af laat sluiten ontvangt een Apple iPhone!
 

Roy Platje

Europeesche Verzekeringen
5 jul 2007
29
0
0
www.europeesche.nl
#3
De actie is dat iedereen nu op 25% (het Gold segment) start. Standaard is het 20%, bij 10 polissen per maand ga je naar 25% en bij meer dan 50 naar 30%. Daarnaast is de iPhone een actie tot 1 maart, zo zullen we gedurende het jaar telkens een aanvullende actie hebben.

Groeten,
Roy Platje
 

Kasper

e-Markethings
29 okt 2005
347
0
0
#5
Ik heb al even gemaild naar jullie:

op de banners staat '2,55 per maand' en op de site '1,75 per maand'.
 

Roy Platje

Europeesche Verzekeringen
5 jul 2007
29
0
0
www.europeesche.nl
#6
@Kasper, dank je wel voor de opmerking (overigens geen mail ontvangen) Dit waren nog banners uit de 1e fase, ze worden nu door TD verwijderd.

@Twan, de incentive geldt voor alle verzekeringen, maar reisverzekeringen bij reissites is wel de meest logische koppeling inderdaad.
 
20 aug 2007
1.253
0
36
affiliate.nl
#7
Wordt een doorlopende reisverzekering niet extra beloond? Gemiddeld blijven de klanten 7 jaar aan hun doorlopende reisverzekering hangen bij de Europeesche, dus dan is een extra beloning eigenlijk wel op z'n plaats. Iets van een recurring fee zou helemaal mooi zijn, maar dan moet het programma wel meerdere jaren blijven lopen natuurlijk!
 

Roy Platje

Europeesche Verzekeringen
5 jul 2007
29
0
0
www.europeesche.nl
#8
@Paul, in de vergoeding die wij nu voor affiliates hebben uitgetrokken hebben wij al rekening gehouden met het feit dat een doorlopende reis verzekering inderdaad langer loopt. 7 jaar is wellicht wat lang voor een internetklant, we moeten nog ervaring opdoen met de klanten die via het internet komt om een goed gemiddelde te bepalen.

Assurantie tussenpersonen krijgen inderdaad elk jaar een vergoeding voor de dan lopende verzekeringen, maar het model van affiliates is nou eenmaal anders, vandaar een hogere afsluitprovisie (CPL). Als de klant snel zijn verzekering opzegt hebben wij inderdaad een nadeel, en als de verzekerde lang aanblijft dan had de affiliate beter een tussenpersoon kunnen zijn. Maar ja. Vergeet ook niet dat een tussenpersoon veel meer werk heeft aan een polis. Hij is aanspreekpunt voor vragen, schade, opmaak van de polis en andere correspondentie. Dit doen wij voor direct afgesloten polissen nu zelf. Een andere vergoeding is dan natuurlijk op zijn plaats.

Al met al denk ik dat wij momenteel een zeer goede vergoedingsctructuur hebben gekozen voor affiliates, maar suggesties zijn altijd welkom natuurlijk :).

Groeten,
Roy Platje
 
20 aug 2007
1.253
0
36
affiliate.nl
#9
@Roy;

Ik ken de vergoedingen voor tussenpersonen inderdaad precies, van daar mijn opmerking! Wil iedereen er alleen maar even bewust van maken dat jullie erg lang verdienen aan een klant, en de huidige vergoeding in dat opzicht karig is.
 

Roy Platje

Europeesche Verzekeringen
5 jul 2007
29
0
0
www.europeesche.nl
#10
@Paul: Ik hoop dat je gelijk hebt en dat blijkt dat de vergoedingen hoger kunnen. Maar laat duidelijk zijn dat wij er niet op uit zijn om aan het ene (internet) kanaal meer te verdienen dan aan het andere kanaal (de tussenpersoon). Zoals bij alle bedrijven is er gewoon een percentage ingecalculeerd aan verkoopkosten. Wat mij betreft verdient elk kanaal hetzelfde. Wij zullen echt de eerste zijn die de vergoeding verhogen als het kan. Op dit moment geven wij de hoogste vergoeding in de markt en dan valt het mij een beetje tegen dat je je zo opstelt en een verkeerd beeld schetst.

Zoals ik al eerder zei maakt de tussenpersoon zelf aardig wat kosten, en die verdienen echt weinig aan die 30 euro per jaar voor een reisverzekering als daar kosten voor polis, schade aannemen, nabellen etc bij komen. Deze kosten nemen wij nu zelf voor onze rekening bij directe verkoop. Vergeet ook niet dat TD en Daisycon ook kosten in rekening brengen.

Ik wil altijd praten over een ander vergoeding als jij niet genoeg hebt aan die 30%, maar laten we eerst eens kijken of dat echt nodig en eerlijk is. In ieder geval veel succes, ik wil jullie in ieder geval op alle manieren ondersteunen.
 
20 aug 2007
1.253
0
36
affiliate.nl
#11
@Roy,

Ik snap je argumentatie, ik had alleen even snel berekend dat dat 7 jaar x 30 euro wel 210 euro oplevert. En dat de huidige vergoeding in dat perspectief gezien aan de lage kant is. Echter kan ik me daarentegen ook voorstellen dat iemand die rechtstreeks een doorlopende verzekering afsluit niet die gemiddelde periode klant blijft en eerder zal opzeggen of switchen.

Tov de concurrentie hebben jullie inderdaad een mooie vergoeding voor affiliates momenteel!