Hithost

Ashley

Nieuw lid
25 jun 2010
21
0
0
#2
Ben altijd meer voor de 'bekendere' namen in de hosting wereld, maar heb er verder geen ervaringen mee. PM maar als je wilt weten bij welk bedrijf mijn websites lopen.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#3
@Car,
Is er iemand die goede of slechte ervaringen heeft met Hithost?
Nog niet zo heel lang geleden schreef ik dit :
http://www.affiliateforum.nl/index.php/topic,16834.msg57284.html#msg57284
Daar stond ook :
De club doet nl niet alleen hosting maar ook websitebouw, en gráág voor affliates

Nu heb ik regelmatig "wetenschappelijk onderbouwde kritiek" ;D, blijft ook wel, maar je zou je kunnen afvragen of affiliates - lezende dit forum - niet een heel apart volkje is. Moet wel. Vrij zeker is , dat ze voor hun aktiviteit andere prio's hebben dan "gewone mensen".
Wat denk je , wanneer een hoster aangeeft dat ie speciale aandacht voor affiliates heeft. zou dat dan niet bijzonder zijn ? Heb er geen aandelen, maar je mag van mij aannemen, dat de meeste hosters nauwelijks in de gaten hebben wat affiliates doen.

Lees je even wat er over assistentie staat en aan documentatie. Garantie vooraf, is nooit te geven, dat je - wanneer je affiliateschap groot groter grootst is geworden - zwaardere eisen gaat stellen mag duidelijk zijn. Maar wanneer je naast hosting ook nog een stuk begeleiding kunt krijgen, heb ik zoiets: "waar wacht je nog op". Je bent de eerste om een review te schrijven geheel uit eigen werk. 8)

Heb net nog even bij Yourhosting gekeken, voor ? 9 x 12 heb je daar 2 databases. Voor 7 x 12 heb je bij hithost "zoveel je wilt", ok, beperkt tot de diskruimte. Da's een punt. Maar ik kan je verzekeren dat slechts 2 databases, ook al verdeel je dat in tables, op z'n zeeuws gezegd "knap zunig" is.
Maar 24 uur per dag en 7 dagen per week ondersteuning, mag hopen voor de hoster dat je dat niet in de praktijk gaat brengen, anders komt je site never nooit in de lucht. Is namelijk het belangrijkste verschil tussen gewone mensen en affiliates, de laatsten komen tot aktie. Succes ! ;)
 

patje72

Nieuw lid
30 jul 2008
180
0
0
dating.lerenleven.com
#4
Welke hoster?
Wordpress, html of Joomla?
Daisycon, TT, of M4N?
Aweber of Getresponse?

Prima allemaal, besteed het komende jaar eerst maar eens om alles te analyseren uit te zoeken...ervaringen te lezen...een excel-sheet te stoppen.....impact analyse.....rollback scenario....enz enz.....

Dan hoef ik het komende jaar niet bang te zijn voor nieuwe concurrentie..........GA GEWOON IETS DOEN!!!!