Hoeveel reisjes kun je krijgen?

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#1
Door wie worden er reisjes weggegeven? Ik begreep zoiets van Daisycon, Paxz. Had ik nog nooit van gehoord, overigens. Wat is dat eigenlijk?

Wat moet je ervoor doen en om hoeveel reisjes gaat het dan? ::)

Karel
 

robk

Nieuw lid
17 jun 2009
31
0
0
www.studio32.nl
#2
Dit is het 3e jaar voor Daisycon. Maken ze ook geen geheim van want alle info kun je gewoon op hun website vinden.

Affilinet heeft deze week een poker tournooi gehad waarvan de 5 beste naar Mallorca gingen en verders weet ik het zo niet. Die reisjes zouden een leuk extra moeten zijn. Niet iets waar je je puur op gaat richten toch?
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#3
Is anders wel toevallig : zijn er een paar affiliates van Daisycon weg, is het gelijk rustig op het forum, geen onrust-stoker te bekennen. Geen rel. Heb altijd gedacht dat die andere netwerken zoveel mensen trokken, dit zegt toch wel iets. ;D
 

robk

Nieuw lid
17 jun 2009
31
0
0
www.studio32.nl
#4
En ze hebben een dusdanige groep die de target heeft gehaald dat ze in 2 keer gaan.

Ieder netwerk heeft zo zijn eigen specialisme in niche onderwerpen. Denk dat de meeste niet dedicated aan 1 netwerk vast zitten.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#5
dat ze in 2 keer gaan
dat bedoel ik , doen ze met ajax en feijenoord "supporters" ook.

Maar even serieus, wat bedoel jij met "eigen specialisme". Bij een affiliate kan ik me daar iets bij voorstellen. Bij een netwerk kost dat meer moeite en wanneer ik zie hoeveel adverteerders er aangesloten zijn, met enige diversiteit, zie ik dat specialisme helemaal niet. ( Marko is er toch niet, dus die schiet dit weekend niet uit z'n slof ).
Anderzijds, heb gister nog mogen begrijpen dat zelfs de tijdschriftenmarkt een niche aan het worden is. Gelukkig ben ik de webpagina vergeten, maar die club "doet alleen maar".

Een affiliate4you , daar kan ik me een niche opstelling van voorstellen.
Maar zo langzamerhand moet je al op het niveau moeren en bouten gaan zitten met je niches. Gaat net die bouwmarkt bij m4n dicht.

Heb je nog ideeën ;D
 

bartl

Nieuw lid
20 feb 2009
130
0
0
www.qks.nl
#6
Kan me trouwens niet voorstellen dat helemaal niemand van die trip een laptop bij zich heeft.. Tenminste, die van mij gaat toch ECHT mee in Okt ;-)
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#7
Kijk, dat is nu het echte enthousiasme. Mag je eindelijk van moeders de vrouw naar de Valenciaanse sjuus met bijbehorend nachtleven... de laptop mee. :-\
Daar heb je daar toch helemaal geen tijd voor ??????
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#8
Ben eindelijk eens wat met Dais. gaan doen. Ga mij toch niet omturnen. Eers maar eens wachten of het wat wordt. Cadeaux zijn best leuk hoor. We hadden er vorig jaar ook een paar bij. Dagje sauna plus, bonnetje hier en bonnetje daar.

Zaken gaan bij mij slecht. Vorig jaar lag het van medio augustus tot begin oktober al op een lager nivo. Maar dit jaar? Lijkt wel of de crisis nu pas toeslaat. Wel volop bezoekers, maar de verkopen?

Karel
 

mozilla

Nieuw lid
23 jan 2008
1.235
0
0
#9
best presterende affiliates
Dat is wel duidelijk natuurlijk...alleen de wat grotere zullen de magische grens halen...
ik zal niet gek opkijken als dit elke jaar min of meer dezelfde zijn..
 

Langace

Nieuw lid
4 dec 2005
1.453
0
0
www.zinngeld.nl
#10
@karel, volgende jaar ff in de gaten houden als ze het weer doen. Want je hoeft maar 25% meer te doen dan een jaar eerder bij Daisycon, redelijk simpel dus als je niks doet bij ze.

Stijn en Jeroen zijn nu in Valencia met Daisycon en Stijn gat ook naar Mallorca met Affilinet (Jeroen had het poker event gewonnen maar aan Stijn het ticket gegeven!).

Wat gaat er trouwens zo slecht.. welke sites of wat doe je precies? evt via PM.
 
J

Joya

Guest
#11
Eric Lang zei:
@karel, volgende jaar ff in de gaten houden als ze het weer doen. Want je hoeft maar 25% meer te doen dan een jaar eerder bij Daisycon, redelijk simpel dus als je niks doet bij ze.
Als je nul bij ze deed of een tientje, dan is het nog steeds minimaal 2500 euro per maand, dat heeft Marko zelf ook al aangegeven dus dat gaat niet op.

En volgend jaar; andere regels.

Karel;
Slecht; ligt er maar aan hoe je het doet en wat je 'verkoopt'. Vakanties zijn niet erg slechter dan vorig jaar.
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#13
Die Dais. kan ik wel vergeten.

Slecht zijn mijn reizen en wellness pillen. Publiek is de 30 (k)plusser en dan in het bijzonder de single. Zowel NL als BE. Vorig jaar om deze tijd was het ook al mager, maar zoals nu?

Wel goeden bezoekersaantallen en goede doorkliks. We blijven positief.

Karel