Hostnet Affiliateprogramma

Hostnet

Nieuw lid
29 sep 2011
1
0
0
www.hostnet.nl
#1
Beste affiliates,

Hostnet (http://www.hostnet.nl/) is onlangs gestart met een affiliateprogramma dat zich momenteel in de testfase bevindt. Daarom zijn wij op zoek naar affiliates in de webhostingbranche. De vergoedingen zijn 10% voor domeinnamen en webhosting en 5% voor virtual private servers en dedicated servers.

Sinds 1999 is Hostnet actief op de zakelijke internetmarkt. In die tijd zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van domeinregistratie, virtual hosting en e-mail- en webhosting. Hostnet is een winstgevend, gezond en onafhankelijk bedrijf en heeft inmiddels ruim 100.000 klanten.

In 2010 nam Hostnet de registratie van de meeste nieuwe .nl domeinnamen voor haar rekening. Maar liefst 13,5% van alle nieuwe .nl domeinnamen werden bij ons geregistreerd. In totaal beheren we nu ruim 400.000 domeinnamen en 30.000 websites voor onze klanten.

Ben jij geïnteresseerd om deel te nemen aan ons affiliateprogramma en de testfase? Geef dit dan aan in reactie op dit bericht of in een privébericht. Je ontvangt dan aanvullende informatie over hoe je direct kunt beginnen met geld verdienen.