Hunting Ensemble op TradeDoubler

6 apr 2013
1
0
0
#1
Beste Publishers,

Ik weet niet of dit gebruikelijk is, maar via deze weg wil ik jullie erop attenderen dat onze webshop genaamd de Hunting Ensemble sinds gister actief is op het affiliate netwerk van TradeDoubler.

Onze website is te vinden op huntingensemble.com (kopier in je browser, we kunnen blijkbaar nog geen links plaatsen op het forum!)

Kort wat info over ons:

Wie zijn wij?
De Hunting Ensemble is precies zoals de naam zegt; een jagerscollectief van deze eeuw. Zittend in een houten blokhut diep in het bos, met een knisperend haardvuur op de achtergrond jagen wij het internet af naar die producten die er toe doen. Producten die kwaliteit en authenticiteit uitstralen maar hun originaliteit nooit verloren hebben, zullen te vinden zijn in de shop. In onze zoektocht zijn we opzoek naar producten die uniek zijn en waarvan wij vinden dat elke man ze moet hebben.

Beetje bij beetje groeit de Hunting Ensemble uit tot een plek waar je voor van alles terecht kunt. Waren het in eerste instantie schoenen en tassen, binnenkort kun je op onze site ook voor kleding accessoires en grooming producten terecht. Daarnaast blijft ons blog een inspiratie bron voor ons en hopelijk ook voor jou. Dagelijks zal er activiteit zijn te vinden in de vorm van muziek of beeld.


Meer info kun je ook lezen op ons blog: huntingensemble.com/journal


Voor een sfeer impressie kun je ook een kijkje nemen op onze tumblr: thehuntingensemble.tumblr.com

Ons account is pas sinds gister actief dus in de loop van volgende week zullen er meer advertenties volgen.
Mocht je geïnteresseerd zijn om met ons samen te werken stuur dan een mailtje naar ons of dien een "application" in via TradeDoubler.

Voor ons is dit nieuw! Zijn erg benieuwd wat het voor ons gaat brengen en staan open voor suggesties, tips etc!

Fijn weekend

Groeten
Joost