Ik zoek, hulp van de travel mensen.

5

5KG

Guest
#1
Goed,

Question:

Ik ben niet thuis zoals de meeste van jullie AF PPL in de travel wereld maar het volgende is er:

Ik heb nodig, 6 tickets, vanaf september dit jaar, tot september volgend jaar, rondreis rond de wereld zeg maar. Dus van NL naar xx van xx naar yy en dan de laatste pas van ww naar NL terug.

Nu wil ik weten hoe ik dit het snelste kan uitzoeken en kan zien wat het kost, ik weet dat het natuulijk niet allemaal via een transavia kan, maar ik wordt een beetje moe van die site's welke direct weer doorlinken naar een gewone carrier, en nergens een optie om aan te geven waar je allemaal heen wilt en daar een (pakket) totaal prijs van kan maken?

En ja, er zijn, de horror, offline reisburo's, maar die zijn, duurder en nu niet bepaald de ..

Ik dank u alle voor eventuele tip's en of adviesen en nee, nu niet allemaal jullie af ref/links posten/pm'en. Die welke mij echt uit de brand helpt, daar zal het af linkje wel van gevraagd worden uiteraard.
 

Seodude

Nieuw lid
30 nov 2007
83
0
0
#2
Zie http://www.worldticketcenter.nl/two/wereldreizen/wr_travelmap.asp

Minimum geldigheid is een jaar dus perfect voor je denk ik, zelf heb ik er net 2 "open jaw" tickets geboekt en ging zonder probleem.
 

prijk

Nieuw lid
11 nov 2005
168
0
0
#3
Voor een dergelijk gespecialiseerd ticket moet je echt naar een fysiek reisbureau met deskundige baliemedewerkers gaan, zoals de Vliegwinkel. Heel erg twintigste-eeuws, ik weet het, maar deze mensen zitten de hele dag met hun neus in de tarieven en kennen vaak veel meer mogelijkheden dan de booking engines op het internet bieden. Die zijn nu eenmaal niet toegespitst op een dergelijk ticket en de kans is levensgroot dat het ticket dat aan jouw wensen voldoet, er niet uit komt rollen, of veel duurder dan nodig is..
 
5

5KG

Guest
#4
Bedankt voor de reacties.

Uiteraard is er al contact opgenomen met een bedrijf wat zich specialiseerd in dit soort zaken, het lijkt mij alleen niet kwalijk om nog even verder te kijken natuurlijk.

Er is nu een aanvraag de deur uit om te zien wat deze allemaal rekenen.

Het is alleen jammer dat je niet, met alle technisch hoogstandjes tegenwoordig, niet online kan kijken wat er mogelijk is en wat het zou gaan kosten. Kijk op 10 euro moet je dan niet gaan kijken in eventuele prijsverschillen maar een beetje shoppen zal nooit kwaad kunnen doen.

Plus de provisie op dit soort zaken lijken mij ook niet misselijk..
 

Seodude

Nieuw lid
30 nov 2007
83
0
0
#6
5KG zei:
Plus de provisie op dit soort zaken lijken mij ook niet misselijk..
Over het algemeen zijn de provisies op tickets een lachertje, als je al provisie per ticket krijgt (en niet per boeking).
 
5

5KG

Guest
#7
Ah joh ik had geen idee dat de provisie er niet was of heel laag.
Weer wat geleerd, bedankt.