Internationale affiliate netwerken

17 apr 2009
6
0
0
#1
Zijn er mensen die Internationale affiliate netwerken kunnen aanraden, dan wel affiliate netwerken van andere landen?

Ik heb een site die o.a. ook Duitse, Engelse en Franse content aanbied. Het enige internationale netwerk waar ik nu ben ingeschreven is TradeDoubler, maar daar ben ik niet tevreden genoeg over (nog niet genoeg voor mij persoonlijk geschikte merchants). Ik wil dus graag wat internationale alternatieven opzoeken en inzetten.
 

Bekijker

Het is fantastisch!
16 jul 2007
107
0
0
leerwiki.nl
#3
Clickbank is een goed affiliate netwerk, ze hebben alleen geen fysieke producten, maar alleen downloadbare content, waarmee je een commissie tot 75% van de verkoopprijs mee kan verdienen.
 
16 nov 2008
237
0
0
#4
Clickbank.com. Een prachtig systeem. Je verdient geld op het moment dat je websitebezoekers een ebook of softwareprogramma downloaden door uw aanbevelingen. Clickbank is een affiliateprogramma voor digitale producten, zoals ebooks, audio, software, handleidingen en meer. Iedere internetgebruiker kan betaald krijgen voor het promoten van producten via Clickbank.
Nu is er iets nieuws. Het heet CB mall. Met CB mall kunt je Clickbank's producten promoten via een digitaal winkelcentrum. Erg handig. Jij zorgt voor de bezoekers en de doorgestuurde bezoekers zorgen voor commissies. Letterlijk, het enige wat je hoeft te doen is het doorsturen van goed verkeer naar de mall, zij doen hun aankoop en jij krijgt betaald.
 

zanox benelux

zanox | Straight to performance
5 dec 2005
1.733
0
0
www.zanox.com
#5
We zijn met zanox actief in meer dan 40 landen. Het enige wat je moet doen om internationaal te kunnen promoten, is bij je advertising space te vermelden dat je in meerdere landen actief wilt zijn. De interface blijft gewoon in het nederlands.

Een handige pagina van ons is de internationale affiliate pagina. Hier staan de laatste 50 program starts, de top 10 programma's per land, de laatste10 program starts per land, maar ook speciale aanbiedingen van adverteerders op. http://affiliate.zanox.com/


Aanmelden is gratis en kan hier: www.www.zanox.nl

Mail ons als je nog vragen hebt!

Groeten,

Roger Kenbeek
 
17 apr 2009
6
0
0
#6
Ben gestart met Zanox. Ziet er veelbelovend uit en een breed aanbod in de landen waar mijn site zich op richt. Vond het belangrijk alles onder 1 kap te hebben. Tot mijn vreugde zag ik net dat veel aanbieders ook feeds aanbieden. Nu even wachten op de eerste goedkeuringen!
 
31 jul 2007
130
0
0
#7
http://convert2media.com
http://ads4dough.com
http://hydranetwork.com

Alle drie aanraders, het zijn trouwens CPA (cost per action) netwerken. Zelfde principe maar werkt iets anders. Meer direct marketing gericht en iedere affiliate krijgt een affiliate manager toegewezen die je tips kan geven en eventueel kan helpen met het optimalizeren van je campagne (daar zijn vooral de eerste 2 bedrijven goed in, die zijn opgericht door affiliates zelf).
 
7 mrt 2008
191
0
0
www.webgains.nl
#8
@Stickleback
Neem ook een kijkje bij Webgains, wij zijn namelijk ook internationaal actief en hebben vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, Verenigde Staten en Nederland.

Je hebt met je nl account ook gelijk toegang tot de adverteerders van onze andere landen. Plus een van onze grote usp's is ook dat we je wekelijks kunnen uitbetalen en nu ook met paypal! Zie ook http://www.affiliate-forum.nl/index.php/topic,8000.0.html
 
17 apr 2009
6
0
0
#10
Bedankt voor al jullie reacties, ik ben weer een stuk wijzer geworden.

Mijn site is nl. gericht op een zeer specifieke reisbestemming en daarom selecteer ik merchants erg op inhoud (lees: richten ze zich op de streek waarover mijn site gaat?) Vanwege het internationale karakter van de site is het om die reden dat ik naar internationale systemen zoek met merchants die aan mijn specifieke voorwaarden voldoen.
 
27 mrt 2009
200
0
0
#11
en ik werk zelf heel makkelijk in BE en NL met tradetracker. En je kan je ook bij ze aanmelden in United Kingdom en Duitsland. Waar komt Tradetracker oorspronkelijk eigenlijk vandaan?