Is afvallen met eiwitten nog steeds hot?

javisst

I just love CPO
9 sep 2010
19
0
0
www.eiwitpoeder.nl
#1
Ik denk van wel. Dr. Frank heeft volgens mij nog steeds veel volgers. Ik begin binnenkort met de promotie van eiwitpoeder.nl. Ik verwacht er veel van. Heeft iemand ervaring met eiwitshake campagnes?
 
S

svteg

Guest
#2
Eiwitten zijn toch juist voor spieropbouw, het is mij nog nooit gelukt om er mee af te vallen, spieropbouw ook niet trouwens :p
 

Ashley

Nieuw lid
25 jun 2010
21
0
0
#3
Ehh Eiwitten (Proteïnen) gebruik je inderdaad om massa te kweken (aan te komen), niet om af te vallen.. ???
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#4
Eiwitten om af te vallen is inderdaad het paard achter de wagen spannen. En Dr. Frank heeft volgens mij nog steeds veel minder volgers dan Dr. Oetker.
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#5
PJ zei:
Eiwitten om af te vallen is inderdaad het paard achter de wagen spannen. En Dr. Frank heeft volgens mij nog steeds veel minder volgers dan Dr. Oetker.
Dat mag zo zijn, maar mogelijk behoort Dr. Frank nog tot de levenden en omtrent Dr. Oetker vernemen we toch iets minder, zodat de eerste zijn vermogen aan volgers nog kan uitbouwen.

Overigens heeft dat "Dr." weinig om hakken, anders dan dat de betrokkene over slechts 1 aspekt van het leven vermoedelijk iets zinnigs op papier heeft gezet, wat meestal garant staat voor een hoog inkomen. Loop een paar meter over de grens met Duitsland en Herr Doctor heeft plotseling een geheel andere dimensie.

Ik refereer aan baby/kinderkenner Dr. Spock, die - gelukkig - bij zijn leven al de eigen filosofie compleet 180graden omgekeerd heeft neergepend, al weet niemand nu welke van de 2 versies de juiste is.
Ik refereer in andere zin aan een bekende tekstverwerker : WordPerfect waarvan een Delftse Hoogleraar ooit heeft gezegd dat het nooit perfect kòn zijn, gegeven de vele versies die nadien noodzakelijk bleken.

Uiteindelijk, ondanks vele Dr titels, witte jassen en witte tanden, met of zonder levende Montignac, moeten we vaststellen dat niemand met zekerheid en vooral bewijs, kan aantonen welke methode zinnig is en bovendien langdurig werkt.

Mensen zijn kuddedieren, volgers, fans, idolaten, geef ze een "zwitserlevengevoel" en hoppa : "follow the leader" en is zelfs een Skoda te pruimen. Was dat niet het aspekt dat ons het meest interesseert in marketing ? 8)

Dus allez menneke , kom met een attractieve regeling, en de affiliates vallen als rijpe appels uit de boom in het eiwittenmandje ;D
 

Scito

Nieuw lid
16 dec 2007
181
0
0
#7
Met eiwitten kan je wel degelijk afvallen, zoek maar eens even op het Prodimed dieet. Mijn moeder heeft dit gedaan en is hiermee ruim 15 kilo afgevallen in 3 maanden zonder jojo effect.

Hoe werkt het? 3 fases: 1e fase wordt er 5x per dag een eiwit shake gedronken (dit zorgt ervoor dat spiermassa hetzelfde blijft) en mag je zoveel groentes eten als je wil, fase 2 = 1x per dag vlees ipv een shake, ... Zo wordt er weer opgebouwd naar een normaal voedingspatroon.

En ja het is nog steeds hot, alleen zou ik een adverteerder promoten die ook uitlegt op zijn eigen site wat nou precies het principe is van het dieet en hoe het werkt.
 

javisst

I just love CPO
9 sep 2010
19
0
0
www.eiwitpoeder.nl
#9
Eiwitshakes worden echt gebruikt bij het eiwitdieet van Dr. Frank. Dr. Frank heeft afgelopen jaar 250.000 boeken verkocht (Dr. Frank dieet). Daarnaast heeft het dr. Frank forum bijna 300.000 leden.

Het forum valtaf.nl heeft ook een groot aantal leden die eiwitshakes gebruiken.

Oftewel eiwitshakes in combinatie met afvallen is big business.

Ik kreeg gisteren een nieuwsbrief van Daisycon en zag tot mijn verbazing dat de website eiwitpoeder.nl is begonnen met zijn affiliate campagne. Wat een toeval ;D
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#10
zeker een poedertje ingenomen voor extra energie ;D
heb bij die firma zojuist een aanmelding gedaan, hoewel ik een nieuwsbrief ontbeer en de rest eigenlijk ook.
Als ik het goed heb moet een adverteerder in zo'n geval nog goedkeuren , enig idee ? 8)
 

Karel

Nieuw lid
21 feb 2008
814
1
0
#12
Nee, niet hot. Eiwitten heeft te maken met voorkomen hongergevoel en is voor spieropbouw. Afvallen is heel iets anders. Een totaal methode. Waar je wel eiwitten bij kunt gebruiken, overigens.

De doorsnee lezer snapt er niks van.

Karel
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#13
PJ zei:
ouwesmurf zei:
zeker een poedertje ingenomen voor extra energie ;D
Waarom heet die site dan niet gewoon witpoeder.nl? ;D
Simpel, wit is geen kleur, wit weerkaatst alle andere kleuren in bepaalde mates, witpoeder heeft dus iets extra nodig om zich te onderscheiden, en "ei" geeft met slechts 2 letters een basic element aan, meer een kwestie van het onderscheid in volgorde : "wie was er het eerst, de kip of ........"

Karel zei:
Nee, niet hot. Eiwitten heeft te maken met voorkomen hongergevoel en is voor spieropbouw. Afvallen is heel iets anders. Een totaal methode. Waar je wel eiwitten bij kunt gebruiken, overigens.

De doorsnee lezer snapt er niks van.

Karel
Zie je eigen quote op een topic hiernaast : het gaat niet over de techniek , het gaat in feite om het marketingverhaal achter het poedertje. Het "zwitserlevengevoel" zogezegd. Mensen willen niet altijd snappen. Mensen willen niet altijd biefstukken eten voor de wedstrijd, of series van 20 eitjes achterover slaan als dat al zou kunnen, paar lepeltjes poeder of een pilletje, zet er desnoods een fictieve Dr. achter en het verkoopt.

Dat wil overigens niet zeggen, dat ik technisch gezien een garantie zou willen geven, en dat wil ik een uitspraak in het publiek / website doen, me niet zou moeten houden aan de claim-regels rond medisch getinte middelen. Gans iets anders. ;)
 
B

Beachboy

Guest
#14
Een kip is voor een ei een manier om een nieuw ei te maken.....

Maar voor diegene die geen chemie hebben gestudeerd, deze link http://nl.wikipedia.org/wiki/Prote%C3%AFne
Spulletje heeft dus zo zijn voor en duidelijke nadelen.
Overdaad schaadt zullen we maar zeggen.

Ik hou het dus bij een gewoon eitje, stukje vlees enzovoort. En natuurlijk heerlijke merengue :p
 

PJ

Nieuw lid
28 feb 2008
1.417
0
0
#18
Mr. Eiwitpoeder zei:
welke afslankmethode is tegenwoordig wel helemaal hot?
Dat is nog steeds de enige echt werkende methode, die van wijlen Freddie Heineken: de GDHV-methode. Voluit: gewoon de helft vreten.
 

eBizznizz

Beter rechtop sterven dan op je knie?n leven
17 jan 2008
134
0
0
#19
ik zal jullie een geheimpje verklappen, nou het is eigenlijk geen geheim...ik heb dit geleerd van de beroemde Jason Vale, ook wel de JuiceMaster genoemd..

DRINK ELKE DAG VERS GEPERSTE GROENTESAP EN JE BENT BINNEN EEN MAAND AL JE OVERTOLLIGE KILO'S KWIJT

Ik heb thuis de AluJuicer staan en ik drink elke dag (niet dat ik dik ben maar omdat ik gezond wil blijven leven) groentesap en om de dag maak ik een smoothie van vers geperste sinaasappelsap, grapefruit en doe hem in de blender en voeg daarbij aardbeien, frambozen, zwarte bessen (liefst biologisch) voeg ijsblokjes toe en drink een heerlijke shake!

Groentesap maak ik van biologische broccoli, stukje gember (niet te veel), ananas, appel, limoen, wortelen en voeg wat ijsblokjes toe, persen en drinken maar. Heerlijk! :D :D

Maar nu komt het: de allerbeste manier om gezond, fit en slank te blijven en vrij van ziektes, is om elke dag een shotje (30 ml) tarwegras te nemen. 1 shotje vers geperste tarwegras van 30 ml staat gelijk aan 1 KILO GROENTE. Maar omdat tarwegras smaakt naar...gras...kun je dit het beste mengen met grapefruit dan smaakt ie lekkerder. Maar let op, je kunt tarwegras niet persen via een normale sapcentrifuge, daar heb je een speciale tarwegras perser voor.

Nou tot hier mijn verhaal, heeft niets te maken met affiliate marketing maar goed.... ;D