Koopjeskelder.org

6 sep 2006
653
0
0
#5
ronnyver zei:
Inderdaad, je moet toch ergens beginnen.
Ik ben me nog aan het verdiepen in productfeeds dus er zal tzt nog wel e.e.a. veranderen.
Inderdaad, je moet toch ergens beginnen, een template kan dan heel handig zijn.

Het zal je denk ik helpen om, zoals Langace zei, je af te vragen wat mensen aan je site hebben. Als een site weinig meer is dan een verzameling reclame zal het niet makkelijk zijn om veel bezoekers te krijgen.
 
6 nov 2005
802
0
0
#6
De gemiddelde bezoekers ziet niets (meer) dan een verzameling banners zonder inhoudelijke content. Zo ziet een zoekmachine je site dus ook !

Ik vind de domeinnaam met .org voor je type site niet erg geschikt, zeker icm met Nederlands verkeer. Bedenk liever een alternatieve .nl domein.

Veel tekst op de hoofdpagina waarin je uitlegt wat je site 'doet' vind ik altijd een zwaktebod en wordt meestal alleen gebruikt voor keywordstuffing. Probeer e.e.a. samen te vatten in drie regels. Bij een goed ingerichte site is de hele uitleg niet noodzakelijk.
 

sloore

Nieuw lid
6 sep 2005
931
0
0
#9
pasopjezelf zei:
Hoi Ronnyver,

Ik ben met precies dezelfde template begonnen als jou. De website wordt veel gevonden op content. De inkomsten zijn nog niet zo hoog, maar misschien heb je er wat aan.

Website over Huurrecht

Succes!
het zal niet lang meer duren met al die spam onderaan. Hoelang ben je al online zo? Ik zou het verwijderen want na een paar weken ben je de pineut bij google en krijg het dan maar weer in orde. Heb je dan een mooie template. :-[