Labyrinth

elja

Nieuw lid
16 aug 2009
535
0
0
#21
Ineens zie ik vandaag 4 van mijn 7 sales gekeurd. 3 goed,
1 afgekeurd en dat was degene met ruim de hoogste commissie.

Gemiddeld heb ik een afkeuringspercentage van 8%.
Dus een 2e afkeuring zou ruim boven dat percentage komen.
Zal nog even aankijken hoe dat nu gaat met verdere beoordelingen en betalingen. Moeten beide toch echt niet te lang gaan duren.
 
22 apr 2006
810
1
18
inspiredmedia.nl
#22
Zelf heb ik Christiaan van Beaches/Labyrinth gebeld, aangezien ik een pm kreeg met hierin zijn mobiele nummer. Enkele dingen zijn opgehelderd, alleen jammer dat zij of het netwerk hier niet eerder mee komen.

Het late keuren komt door het volgende, volgens Christiaan:
Mensen betalen bij hen erg laat, en daarom kunnen ze ook laat keuren, anders zouden ze een boel geld weggeven en dus verliezen. Omdat er ook nog es een boel helemaal niet betalen. Dat brengt ons tot het volgende.

De vele afkeuringen, volgens Christiaan:
Omdat de mensen die boeken bij Beaches/Labyrinth geen grote portemonnee hebben en een boel jongeren zijn die nepboekingen doen, gaan er een boel boekingen niet door. Hierdoor kom je uiteraard op een boel afkeur.

Van Tradetracker, waar zij momenteel bij zitten, hebben ze 6 maanden de tijd om te keuren. Er werd mij verteld door Christiaan dat hij eenmaal in de 3 maanden wil gaan keuren.

Mijn stats dusver: 8 goedgekeurd, 8 afgekeurd en 10 onder beoordeling, waarvan de oudste van 31-05 is.
 

elja

Nieuw lid
16 aug 2009
535
0
0
#23
Klaas, goed om nu wat meer helderheid te hebben. Ik kan me bij die argumenten wel wat voorstellen.
Maar 6 maanden totaal geen beoordelingen was wel heel erg lang.

Bij mij is nu t/m juli gekeurd, en loopt daardoor ook weer in de pas met de rest, want daarvan staan alleen nog sales van augustus en september onder beoordeling.

Score tot nu toe :
4 goedgekeurd, 2 afgekeurd, 1 onder beoordeling van 13/8
 
22 apr 2006
810
1
18
inspiredmedia.nl
#24
Om niet alleen de negatieve dingen uit te lichten, wat vooral gebeurt overal de laatste tijd, ook ik betrap mezelf hierop, even de positieve dingen:

Alle sales zijn momenteel gekeurd!

Hier volgen mijn statistieken:

11 afgewezen, 16 goedgekeurd en hiermee kom ik op een afkeurpercentage van 40,7%.
 

Edwin M.

Nieuw lid
29 jun 2006
217
0
0
#26
Als ik dit topic eerder gelezen had was ik nooit aan de promotie van Labyrinth.nl begonnen.
Vandaag gebeld door eerder genoemde in dit topic en ben zeer onvriendelijke te woord gestaan (met o.a. termen als het nemen van juridische stappen, etc.), terwijl ik nog nooit contact gehad had met diegene. Het kwam zeer onprofessioneel over.
Daarnaast zijn ook alle 8 sales afgekeurd (waarde van ruim 700 euro) vanwege een verkeerd gebruikte tekst van een link (gedeeltelijk begrijpbaar).
 

elja

Nieuw lid
16 aug 2009
535
0
0
#27
Edwin,
Wat kun je eigenlijk fout doen bij de tekst van een link bij Labyrinth?

Je mag er deeplinks voor maken, en dan maak je toch altijd je eigen tekst bij zo´n link?
Dus Labyrinth laat daarmee de teksten toch vrij?

Daarnaast kan ik me voorstellen dat er een probleem met de tekst kan zijn als je iets schrijft wat niet klopt.

Ging het om expliciet om een soort afstraffing voor een tekstfout of waren de bestellers op het verkeerde spoor gezet? Dus dat de bestellers daarna afbesteld hebben.
 

Edwin M.

Nieuw lid
29 jun 2006
217
0
0
#28
Deeplinking is uitgeschakeld bij deze campagne (zie de "Link generator").

Ik suggereerde met 1 bepaalde tekstlink dat de bezoeker korting zou krijgen. Wat misleidend kan zijn.
Omdat het een kortingssite betreft heeft de bezoeker snel al het idee dat men een korting krijgt.
Mijn website is wel geaccepteerd voor de campagne en de merchant had dan wel kunnen inzien dat de meeste bezoekers op de site op zoek zijn naar een korting. Als de merchant niks met korting doet en hier zo fel op tegen is waarom wordt de site dus niet meteen afgekeurd?
Daarom begrijp ik de afkeur wel gedeeltelijk door de verkeerde tekst van de link maar het werd op zo'n manier gebracht die totaal niet netjes kan worden genoemd (je kunt ook eerst vriendelijk even vragen of een bepaalde tekst van een link kan worden aangepast i.p.v. meteen dreigen met juridische stappen, telefoongesprekken opnemen als bewijs voor het netwerk, etc.). Affiliatemarketing vind ik namelijk ook een samenwerking tussen merchant en affiliate.
Daarnaast vond de merchant het niet gepast dat ik ook adverteerde in AdWords terwijl op de campagne pagina staat dat dit wel toegestaan is.
Dus ik zou zeggen loop de tekst van je links goed na voordat je dit ook overkomt en al je sales (na 3 maanden) worden afgekeurd vanwege 1 verkeerde tekst van een link. Het was voor mij ook weer een wijze les. :-\