Looping ?

mik36

Nieuw lid
22 sep 2007
123
0
0
www.shapecare.nl
#1
Hoi,

Ben ik de enige met dit probleem ?

Ik krijg een mail ivm de volgende actie:
Flinndal - Start leadcampagne voor Weerstandtest

Ik druk op de link omdat ik deze wil plaatsen. Vervolgens druk ik op 'meld je direct aan' en moet ik inloggen. Dit doe ik braaf, hoewel ik toch zeker ben dat ik al ben ingelogd. Druk voor de zekerheid nog even op het vinkje om ingelogd te blijven.
Dan kom ik in het hoofdscherm. Huh ?

Ok, nieuwsberichten. Wederom gedrukt op Flinndal - Start leadcampagne voor Weerstandtest en 'meld je direct aan'. En weer moet ik opnieuw inloggen.

Dan maar de iets lastigere manier, zoeken in alle programma's naar de campagne. Maar nu kan ik niet vinden welke campagne dit is.

Graag zou ik van iemand willen weten hoe ik via de eerste link direct naar de campagne kan ?
 
26 jan 2008
255
0
0
#2
Erg herkenbaar dit. Irriteer me er al jaren aan. Bij soortgelijke mailtjes als Tradetracker of Netdirect kom je direct op de campagne pagina. Correct deeplinken moeten ze bij Daisycon nog leren ;)
 

eBizznizz

Beter rechtop sterven dan op je knie?n leven
17 jan 2008
134
0
0
#3
Ik herken het ongemak inderdaad ook. Daarom druk ik niet meer op "Meld je direct aan", maar zoek ik de campagne rechtstreeks in het zoekveld terwijl ik bij Daisycon al ben ingelogd.

Een kleine verbeterpuntje bij Daisy. Voor de rest vind ik hun systeem vrij gebruikersvriendelijk ;)
 

mik36

Nieuw lid
22 sep 2007
123
0
0
www.shapecare.nl
#4
Maar daar ligt ook direct het probleem want ik kan de campagne dus niet eens vinden via de zoekfunctie of de programma's.
Jullie misschien? Het gaat om de weerstandtest.
 

eBizznizz

Beter rechtop sterven dan op je knie?n leven
17 jan 2008
134
0
0
#5
Ja hoor hij is er wel. Tik maar in "Weer ..."en hij verschijnt automatisch.. In Affiliate programma's, niet bij leadcorner