Meten met Sub-Id

18 mrt 2008
255
0
0
www.affiliate4you.nl
#1
Op verzoek van vele webmasters hebben we het systeem uitgebreid met Sub-Id. Handig voor webmasters met meerdere websites! Bij de pagina's advertentiemateriaal, datafeeds, maandstatistieken, statistieken per adverteerder en leads is het mogelijk om een website op te geven. Zo kun je precies zien met welke website je bezoekers levert en met welke site je leads verzorgd.

Het is niet verplicht om een website op te geven maar het is wel super handig dat je zo kunt bijhouden en zien welke site het beste scoort.

Tevens is het ook mogelijk om handmatig een Sub-Id mee te geven. Zorg er wel altijd voor dat je de Sub-Id altijd eind variabele is. Dit voorkomt problemen bij het meten. Een Sub-Id zou er dan zo uit moeten zien: http://kliks.affiliate4you.nl?adv=1&web=1&subid=7 (de getallen zijn voorbeelden) Je kunt dus achter de variable web=.. &sub=.. en dan het website id plakken dit ID vind je terug bij websites.

Heb je vragen over dit onderwerp bel ons dan gerust even op 033 ? 456 67 67, MSN of mail me op peter ad affiliate4you.nl.

Succes!

Peter
 
18 mrt 2008
255
0
0
www.affiliate4you.nl
#3
@Seodude

Dit kan met een van je websites die aangemeld zijn in de rubriek ´websites´.

We zullen het systeem verder uitbreiden waar je op maat eigen toevoegeingen als een bannerplek of positie binnen je site kunt regelen.