Nieuw op Affiliateforum

6 feb 2014
6
0
0
#1
Goedemiddag allemaal,

Mijn naam is Camille en ik ben 20 jaar oud. Sinds enige tijd ben ik mij gaan verdiepen in de affiliate marketing en het spreekt mij heel erg aan. Het is mooi om te zien hoeveel mogelijkheden er zijn binnen deze vorm van marketing en vooral erg interessant en leuk dat je niet alleen zakelijk, maar ook erg creatief bezig bent.

Ik wil gaan starten met een content affiliate website waar ik de bezoeker ga informeren over een bepaald onderwerp binnen een niche. Omdat ik vrij nieuw ben in deze tak van 'sport' kan ik dan ook alle hulp en informatie gebruiken die ik nodig heb bij het opzetten van een dergelijk project.

Ik hoop dat jullie bereid zijn mijn vragen te beantwoorden en ervaringen te delen en ben ook erg benieuwd wat dit forum allemaal te bieden heeft. Affiliateblog.nl heeft mij in elk geval al erg geholpen met het vergaren van informatie en het opdoen van inzichten.

Groetjes!
 
6 feb 2014
6
0
0
#3
Hey Sjoerd,

Dat is goed om te horen!
Ik ben mij nu nog aan het oriënteren in de verschillende niche's.
Mijn passie is sporten (fitness), koken en fotografie. Ik denk echter dat dat erg competitieve niche's zijn, wat zeg jij? Met wat creativiteit is het wel mogelijk maar toch als beginner denk ik dat het verstandig is om in een wat minder competitieve niche te beginnen. Weet je toevallig, naast de beginners guide op affiliateblog nog een andere guide waar ik veel informatie kan vinden?

Groetjes
 
2 mrt 2009
183
0
16
#4
De niche's zelf zijn misschien wat competitief voor een beginner maar wellicht kan je nog dieper kijken?
Een informatieve blog over koksmessen bijvoorbeeld? Of een blog over verschillende camera lenzen en de mogelijkheden etc..

Ik zal even opzoek gaan naar een andere guide dan die van affiliateblog.
 
6 feb 2014
6
0
0
#5
Ja inderdaad wel een goede om te gaan brainstormen over 'sub' categorieën. Bedankt voor de tip, ik zal eens op het internet gaan rondkijken waar nog weinig informatie over te vinden is.