Nieuw op dit forum

Susanne

Nieuw lid
18 jun 2010
3
0
0
#1
De laatste weken raak ik steeds meer geïnteresseerd in het fenomeen "affiliate marketing". Daarom lees ik al een tijdje mee op dit forum; ik vond dat het tijd werd om mezelf te registreren en misschien ook iets toe te kunnen voegen. Ik heb nog geen website waar ik affiliate marketing op toepas, maar hoop hier in de zeer nabije toekomst mee aan de slag te kunnen.

Hopelijk leer ik nog veel van jullie!
 
25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#2
Welkom Susanne, in de wonderlijke wereld van affiliate-marketing.

Regel zsm een website, in de praktijk struikelen is namelijk veel leuker dan virtueel. En struikelen doen we allemaal, al is het menselijk om soms te laten lijken alsof alleen de succesnummers aan onze staart hangen ;D

Net als leren, van wat je als leerling aanhoort, ben je de volgende dag al 90 % vergeten. Schrijf je als webmaster mee, blijft er al een stuk meer plakken. 8)
 

Susanne

Nieuw lid
18 jun 2010
3
0
0
#3
@ouwesmurf
Je hebt helemaal gelijk wat betreft de website. Ik ben nu bezig met het oriënteren op een goed onderwerp, waar ik zelf gevoel mee heb, maar waar ook een goede markt voor bestaat. Idealiter wil ik natuurlijk iets toevoegen en mensen van juiste informatie voorzien, maar daarmee geld kunnen verdienen is uiteindelijk wel het hogere doel.
 
#4
Hoi Susanne,

Welkom!! Je staat aan het begin van een wonderlijke reis. En de stappen die je in het begin zet, zijn het belangrijkste. Zorg dat je heel goed onderzoek doet naar die goede markt. En kies de juiste tools om dat onderzoek en de bouw van je website uit te voeren.

Succes!
 

DikkieD

Nieuw lid
25 okt 2007
973
0
0
#6
Susanne zei:
Idealiter wil ik natuurlijk iets toevoegen en mensen van juiste informatie voorzien, maar daarmee geld kunnen verdienen is uiteindelijk wel het hogere doel.
Als je het over 2 jaar nog ziet doen (met dezelfde inzet en passie) dan is het een goed gekozen onderwerp :). Als je het over 2 maanden beu bent omdat de teller nog op 0 euro staat; dan kun je beter nog meer gewicht bij het onderwerp (passie) leggen ipv de mogelijke verdiensten.