OAD failliet

25 jan 2008
3.028
0
0
wfsidee.nl
#4
Het gaat me aan het hart, omdat OAD en de toko waar ik destijds voor werkte, en voorloper van Holland International, tezamen hoogst aktief in Oostenrijk en omstreken waren. HI is al lang TUI, zij hielden het vol.

Las vanochtend in de Telegraaf verhaal van de overburen : ja, ze kregen omzet van het OAD kantoor, en nee, er was geen loyaliteit, want zelf reisden ze met een goedkoper alternatief (..)

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fid-tje.nl%2Fimages%2FOad-26-09-2013.jpg&hash=9f22ac96282dcc0d20a2b592587ce95e

deze plaat is van vanochtend, en illustreert dat Actiecode ook niet bij de tijd is, is ook geen vakantie-website.

prijs, prijs, hoe lang hou je het vol.
Zullen we voorlopig niet meer van af komen, dus vraagt het om een andere aanpak, óók als er een doorstart plaatsvindt. En de werknemers draaien de grootste klap. Ok , er is een sociaal vangnet op kosten van ons allemaal, dat de grootste van de nog zelfstandigen ook is gevallen, zal een grotere impact in de branche hebben.

Ook in een andere aanpak, en nu maar hopen dat Google ook daarvan doordrongen kan worden, dat de goedkoopste willen zijn niet altijd in het belang van de consument is. Zou Google kunnen begrijpen dat een andere pak in ieders belang kan zijn , denk van niet. Maar is te proberen.
 
S

SISPnl

Guest
#5
Jammer dat zo'n organisatie over de kop gaat, maar ik ben ook van mening dat ze te laat zijn meegegaan in de nieuwe media (zoals ze het zelf noemen).

En toch komt het niet helemaal voor mij uit de lucht vallen, want ik vecht elke keer elke keer afgekeurde sales aan en dat werd de laatste tijd steeds meer en heeft mij in juni al doen besluiten om geen zaken meer met ze te doen, want heb wel wat beters te doen dan achter elke sale aan te zitten.

Ik weet dat op 9 april van dit jaar er zo schoon genoeg van had dat ik zelfs Daisycon onder druk heb gezet en alles van hun offline heb gehaald. En met succes ( http://www.affiliateforum.nl/index.php/topic,22586.0.html )

Toch moet me van het hart dat het bedrijf de jaren 80 heeft overleefd. En dat geeft ook wel wat aan in welke uitdagende tijd we zitten.